Sunday, 18 June 2017

Mastering Power Conversion & Power Closing

Salam Hujung Minggu semua rakan & kenalan kakjah.

Tinggal seminggu nak sambut perayaan Aidilfitri ni, masing-masing sibuk dah buat persiapan. Ada yang dha mula buat kuih raya, shopping baju raya. Semua sibuk nak berbuka puasa kat luar bila dah hujung-hujung musim puasa ni kan.

Tapi kakjah salute & respect mentor kakjah sendiri. Yang mana sanggup turun padang dari jauh demi nak kongsikan ilmu dan nak tengok anak didik mereka di TLC ni berjama & sama naik dengan mentor-mentor yang lainz

Minggu ni kakjah diberi peluang untuk jadi emcee dan kendalikan event di stokis melaka. Seronok bercampur gemuruh sekali la bile 1st time di panggil jadi emcee.  Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar dari awal hingga habis event.

Team TLC Melaka 

Mastering power Conversion & power close 

reward booster from CDM for top achiever
yeaay dapat Duck Scarves 

tulang belakang Kak Jah, mentor hebat CDM Salleha & Salina 

Tap Aura dari CDM Salleha Roslan 



Saturday, 18 March 2017

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL



KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL


  • Jaminan baik pulih FREE OF CHARGE 
sekiranya kalau Premium Beautiful Corset yang anda pakai terkoyak, tercabut hook , tetulang patah anda boleh hantar repair tanpa dikenakan sebarang bayaran pun.

  • Fabrik tahan lasak 
  • 360 darjah keanjalan jadi memudahkan pergerakan seharian kita 
KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK IBU YANG SEDANG BERPANTANG 
  • membentuk semula payudara, pinggang , pinggul dan juga postur 
  • membantu membakar lemak berlebihan 
  • merawat luka di dalam dan juga luar rahim 
  • melancarkan penghasilan dan pengaliran susu badan 
  • melancarkan proses pembuangan air besar
  • menghangatkan dalam badan 
  • menyihatkan rahim 
  • menyokong rahim daripada jatuh 
  • mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul
  • mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung 
  • mengeluarkan angin dalam badan
  • menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa mengandung 







APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL


Apa itu Premium Beautiful ? 

Premium Beautiful adalah pakaian dalam no 1 Malaysia yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND.  Superbrand hanya akan diperolehi oleh product yang sesuai atau high quality service dan high quantity.

Premium Beautiful mempunyai dua jenis iaitu Premium Beautiful Classic dan juga Premium Beautiful Elegance.

Premium Beautiful ini terdiri daripada 3 jenis iaitu:


Long Bra 
Premium Beautiful Long Bra



Waist Nipper 


Long Girdle

Keistimewaan Utama Premium Beautiful Corset 

Premium Beautiful Corset ini direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  material yang didatangkan khas mempunyai Far Infrared Rays yang disulam pada setiap bebenang Premium Beautiful.

Premium Beautiful Corset ini juga mendapat pengiktirafan oleh PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk orang yang mempunyai masalah tulang seperti Slip Disc dan Bongkok.

Premium Beautiful Corset ini mempunyai jaminan SEUMUR HIDUP untuk kerosakan seperti koyak sedikit, hook tercabut, tetulang corset patah ianya boleh dihantar SERVICE FREE OF CHARGE.

Dengan menggunakan teknologi daripada 3 buah negara maju iaitu US, GERMAN dan JEPUN maka terhasillah Premium Beautiful Corset yang selesa dipakai dan memberi kesan sihat dan cantik berpanjangan.

Premium Beautiful Corset ini boleh dipakai pada bila-bila masa sahaja kerana ianya nudah disarung dan dibuka.


APAKAH KEBAIKAN FIR 

  • Memperbetulkan aliran darah dalam tubuh
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • Mengelakkan pertumbuhan bakteria
  • Mengeluarkan peluh asid 
  • Mengekalkan kesegaran badan
  • Mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • Mengekalkan kepanasan suhu badan
  • Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan 

KELEBIHAN FIR 

Membersihkan darah dari toksik 

Pemejalan & kekenyalan kulit kita pemejalan salur nadi pemulihan penyakit darah tinggi , memelihara daripada penyakit jantung dan cegah kanser.  Bila mana salur darah mengembang disebabkan FIR, ia akan menyahtoksid dan menggalakkan penyingkiran bendalir tubuh yang berlebihan dan bahan buangan dengan berkesan.  ia juga menyekat gula, menguatkan sistem imun tubuh dan mengekalkan keseimbangan semulajadi tubuh 

BAGAIMANA FIR BOLEH MENCEGAH KITA DARI KANSER 
Fir memecahkan lemak, darah beku dan susu beku. dengan fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak, susu, toksik dan peluh FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah kanser.

BAGAIMANA FIR MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN? 
memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah, dengan pemakaian korset  dibadan mampu memejalkan balik skin  dan menigkatkan kadar metabolisma. FIR didalam Premium Beautiful bertindak semulajadi dimana sel-sel badan akan berolahraga lebih berkinetik dan mengoptimumkan kadar metabolisma badan.  ianya diuji secara klinikal dan terbukti sebagai treatment paling berkesan untuk pengurangan berat badan dan pengurusan jisim tubuh.

anda berminat untuk ketahui lebih detail tentang Premium Beautiful boleh hubungi : 

PBexpert - Norfaezah Mansor 
contact: 012-7751949


Wednesday, 8 March 2017

KELEBIHAN GARAM BULUH HAI O

KELEBIHAN GARAM BULUH DENGAN GARAM LAIN 


  1. secara umum, garam mampu mencegah pertumbuhan kulat dan bakteria dan hakikatnya pula menurut kajian klinikal garam buluh boleh mencegah jangkitan Salmonella. keistimewaan ini sebenarnya adalah sumbangan daripada batang buluh sebab buluh bersifat khas untuk mencegah kulat, bakteria & pertumbuhan virus.
  2. garam buluh ni beralkali tinggi dan oleh sebab itu kandungan besi yang terdapat dalam garam buluh tidak dioksidakan atau menjadi karat. 
  3. garam buluh tidak menyebabkan tekanan darah tinggi, saintis percaya ini adalah sebab garam buluh berupaya membantu mengimbangi gula dalam darah dan boleh menurunkan paras lemak dalam badan.
KHASIAT GARAM BULUH

ANTI ALERGIK 
Garam buluh Hai O boleh menghalang tindak balas alergik.  dengan meminum atau menyuntik garam buluh ke dalam tubuh badan, bengkak daripada tindak balas alergik disekat sebab garam buluh menyekat pengeluaran histamin.

ANTI KANSER 
Garam Buluh Hai O mempunyai kuasa anti-mutasi dan kuasa menghadkan pembentukan sel-sel barah dalam tubuh badan. 

ANTI OBESITI (TURUN BERAT BADAN) 
Garam Buluh Hai O bukan sahaja boleh mengurangkan berat badan tapi juga boleh mengurangkan paras lemak dalam badan.

PENJAGAAN GIGI 
semua garam berfungsi anti keradangan. namun berbanding dengan garam lain, Garam Buluh Hai O adalah lebih berkesan untuk mencegah dan mengubati penyakit keradangan.

ANTI BAKTERIA SALMONELLA DAN MENGELAKKAN KERACUNAN MAKANAN
Samonella merupakan bakteria yang sering dijumpai semasa keracunan makanan dan para saintis telahpun membuat kajian pada 20 jenis garam, cuma garam buluh mempunyai kesan anti bakteria Salmonella. 

MERINGANKAN KESAN SAMPINGAN KEMOTERAPI 
Bahan kimia yang digunakan dalam kemoterapi mempunyai kesan sampingan seperti rambut gugur dan masalah pendengaran. Garam Buluh Hai O boleh menghalang proses kematian sel-sel pada rambut dan telinga

PENJAGAAN SISTEM PENDENGARAN 
magnesium yang terdapat dalam garam buluh Hai O boleh mencegah atau merawat kehilangan pendengaran yang disebabkan oleh suara bising.

MERAWAT ULSER PERUT 
Garam Buluh Hai O boleh membantu pengeluaran hydrogen sulfide yang bertindak sebagai pemancar seperti NO dan CO yang mempunyai fungsi anti keradangan dan anti hypertensi dan membaiki sensitiviti insulin 

KENCING MANIS 
Grama Buluh Hai O boleh membantu kencing manis secara berkesan dengan menguatkan ketahanan paras gula dalam tisu badan dan menambah penggunaan gula dalam darah oleh otot-otot

RAWATAN KEPADA ARTHRISTIS 
Garam Buluh Hai O melegakan arthritis apabila digunakan bersama terapi akupuntur. kandungan magnesium garam buluh hai o adalah lebih tinggi berbanding dengan garam lain dan inilah salah satu punca bahawa garam buluh boleh melegakan kesakitan arthritis pada sendi-sendi dan otot-otot.

MERAWAT SAKIT KERONGKONG 
Garam buluh Hai O merupakan agen anti keradangan yang boleh mengurangkan keradangan kerongkong dan kesakitan akibat sakit kerongkong 

Garam Buluh Hai O

Garam Buluh Masakan Hai O 

Min Kaffe Hai O 




Tuesday, 7 March 2017

RUMAHTANGGA GOYAH

RUMAHTANGGA GOYAH

Bila suami balik kerja mandi terus keluar rumah, bila tanye nak kemane dia jawab nak lepak dengan kawan-kawan. Habis yang aku ni kat rumah nak buat ape? Tunggu dari pagi sampai ke petang buat kerja rumah, jaga anak, masakkan untuk suami tapi suami nak makan dengan kawan-kawan!

Balik jumpa kawan , terus ambik bantal dengan selimut tidur depan tv. Bila tanye kenapa tak tidur kat bilik. Dia cakap bosan!  Takde ape yang menarik dah kat kau ni, Nak tidur sebelah pun takde selera , rimaslah. Sentap! Nak gugur jantung bila suami cakap macam ni.

Tak tau nak mengadu dengan siapa, duduk scroll fb, nampak MAHARANI HAI Ountuk Maharaja. Tak lengah aku pun pm trusted agent ni, bagus layanan die service tiptop. Aku order sekotak nak cuba.

En hubby tiba-tiba berubah, sayang nak tinggalkan aku lama kat rumah, rindu katanya. Sekarang hati makin berbunga bagaikan pengantin baru. Hari-hari rasa macam malam pertama. Korang yang ada masalah macam ni cepat-cepat makan MAHARANI HAI O

Whatssapp MAHARANI HAI O 📲0127751949
Whatssapp MAHARANI HAI O 📲0127751949
Whatssapp MAHARANI HAI O📲0127751949

💻www.fizamansor.com









Sunday, 5 March 2017

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL


berita baik untuk semua wanita terhebat didunia. Bersempena dengan Hari Wanita Bulan ni, Kakjah ada promosi hebat untuk anda. Dengan setiap pembelian 1 set Premium Beautiful Hai O akan dapat FREE GIFT SWAROVSKI! 

Promosi sehingga 31 Mac 2017 sahaja ya. jadi apa tunggu lagi jom la pakat ramai-ramai cantikkan badan dengan Premium Beautiful Hai O. warranty corset superbrand ni adalah seumur hidup ya. jadi jangan risau kalau ada sebarang kerosakan anda tak rugi sebab tak kena beli baru, hantar repair FOC je kat mana stokis yang berdekatan dengan anda. 

Premium Beautiful Hai O 

#SUPERBRAND
#CUSTOM MADE
#MENGANDUNGI FIR 
#KUASA REGANGAN 360darjah
#FABRIK BERKUALITI DARI AKWATEK & AKWADYNE
#PENGIKTIRAFAN OLEH PAKAR TULANG BELAKANG 
#DIREKA KHAS 70% UNTUK KESIHATAN & 30% KECANTIKAN 


untuk dapatkan keterangan lebih lanjut boleh hubungi : 

FIZA - 0127751949
Trusted Agent Premium Beautiful Hai O Johor 
premium beautiful Johor 

BUSINESS COACHING TLC (premium beautiful Johor)

tak tau cara berniaga kita sediakan 1 to 1 coaching 

 bisnes ni mudah kalau kita sendiri fikir mudah dan akan jadi sukar bila kita juga yang fikirkan susah,
ianya akan jadi sangat mudah bila kita enjoy lakukan bisnes ni. Top Leaders Circle, ni adalah group orang-orang yang mind setting positive. kalau anda semua nak berjaya dalam bisnes kakjah sarankan sangat uolls bermula dengan Top Leaders Circle (TLC).

sekali dah mula, inshallah akan dibimbing sampai berjaya tapi ingat, ni untuk orang yang betul-betul inginkan kejayaan dalam perniagaan dan ingin miliki bisnes sendiri.
tak susah pun nak mulakan, dengan bayaran pendaftaran ahli CUMA RM50 sahaja anda dah boleh sangat nak mula berniaga.

Segala ilmu dibekalkan secara percuma, dari A-Z anda dibimbing. mana nak dapat deknon cube lah citer kat kakjah ni ha. modal RM50 boleh dah nak berniaga kan. dari RM50 ni lah macam-macam insentif yang kita akan dapat.  Free coaching , free trip setahun 2-3 kali, Bonus, Untung runcit lagi, perghh dasyat ke tak dasyat.

anda jenis yang memang 0 ? tak tau langsung nak berniaga?

premium beautiful expert Singapore 
hebat pb expert dari Spore sebab product viral ni terlajak laris dimana-mana saja. kalau orang Singapore nak cari product hot ni boleh contact our trusted agent ni :

Noriz: +6582881383
Mazneng: +6593517651

kakjah service sampai depan rumah tau, hantar barang , coaching sampai kerumah

orang Melaka boleh dapatkan product viral ni dari trusted agent TLC: 

Noraini: 017-3548674
Aisyah:  016-6837710

kalau dah pasang niat nak berniaga tu jangan tangguhkan. anda dialu-alukan untuk bermula dengan TLC. 

hubungi kakjah di talian 0127751949 untuk keterangan lanjut 

Premium Beautiful Johor