Friday, 30 December 2016

FITTING PREMIUM BEAUTIFUL WITH TLC PB EXPERT

"Get Your Perfect Fit with TLC PB EXPERT"

Saya tak suka pakai ketat-ketat.
Corset saya tak selesa.
Kenapa corset saya cepat longgar.


Haaaaaaa.. size akak salah tu!
Tu sebab akak-akak wajib beli dengan TLC PB Expert.

Kami UKUR
Kami kirakan size PALING TEPAT
Kami buat FITTING SESSION
Kami bagi FREE CONSULTATION
Kami ajar cara basuh, simpan, jaga PB ni dgn baik.
SEMUA KAMI AKAN AJAR.

Semua tu akak-akak HANYA dapat dari TLC PB EXPERT yang bertauliah saje.

Mane nak cari?

TLC PB EXPERT kami ada seluruh MALAYSIA, termasuk SABAH, SARAWAK, BRUNEI, SINGAPORE.

Dan,

TLC PB EXPERT kami dah servis hampir 30 buah negara seluruh dunia.

So jadi tak payah risau kat manepun anda berada. TLC PB EXPERT akan bantu akak-akak semua!

Cari PB, Cari Kami!!

+60127751949

www.fizamansor.com

#TopLeadersCircle
#TLC
#PremiumBeautiful
#TLCPBExpertSeluruhDunia


Sunday, 11 December 2016

Beauty soap Marine Essence

MARINE ESSENCE

Assalamualaikum semua .. Fiza nak share something dengan uolls ni.. 😊

Pernah tak uolls mengalami masalah seperti dibawah lebih2 lagi dimusim panas ini??
πŸ˜” eczema (kulit sensitif)
πŸ˜” gatal2 1badan yg melampau
πŸ˜” kulit kering & mengelupas
πŸ˜” RUAM bintik merah badan & muka
πŸ˜” JERAWAT dan parut dibelakang badan
πŸ˜” luka2 KUDIS dan berparut hitam
πŸ˜” gelap diberlipat badan & ketiak
πŸ˜” badan BERBAU dan BERPELUH melekit
πŸ˜” GATAL kepala & rambut berbau
πŸ˜” rambut gugur, kulit kepala berminyak dan berkelumumur

kalau uolls ada masalah yg sama seperti diatas, apa kata uolls cuba mandi dengan Mandian Marine Essence Garam Buluh..

Body wash ada, sabun ada, hair shampoo pun ada... head to toe rasa FRESSSH sepanjang hari 🚿🚿🚿🚿🚿🚿 nak buat kerja pun rasa selesa 😍

Paling bestttttt sangat selamat utk baby sebab ianya bebas chemical seperti Paraben & SLES 😍

If uolls berminat nk try Fiza boleh orderkan... Esok Fiza bole poskan/COD, boleh? 😊

012-7751949
www.fizamansor.com

#marineessence #ezcema #gatalgatal #ruamruam #sabunketiak #TopLeadersCircle #




PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL

Grand sale!! Grand sale

Salam Sejahtera & hi ladies, hari ni fiza nak share pada korang macam mana fiza boleh turun sebanyak 11kg dalam dan dapat reshape body kembali macam anak dara. Fiza is a mother of two which is bersalin secara C-sect both. Fiza tak boleh nak lilit bengkung ikut cara orang normal bersalin. Sebenarnya Fiza pun memang bukan jenis yang suka badan besar sebab ada asma.  Jadi bila badan besar nak buat apa pun kita rasa tak selesa dengan fizikal badan yang besar sebab cepat mengah. Jadi untuk peringatan kita semua , nak kurus bukan untuk cantik sahaja ya, tapi paling penting ialah kesihatan. Badan sihat baru boleh cantik. Bulan 4/2016 fiza mula sarung #premium beautiful, makin hari fiza sarung nampak badan makin kecik, belum sampai 3 bulan tak sangka dapat reshape body dan berat makin susut sedangkan takde exercise sangat pun. Sarapan pagi Fiza mulakan dengan minum Min kaffe 1 sachet , tengahari fiza minum juga Min Kaffe sebelum ambil menu lunch so that fiza rasa kenyang dan tak ambil makanan berat .  Begitu juga malam, fiza akan minum Min Kaffe sebelum dinner. Serious korang kalau tak percaya boleh cuba cara Fiza. Bulan 10/2016 fiza dah mbolehsarung baju & seluar lama kembali. Kalau sebelum ni nak sarung seluar lama muat sampai peha je. 

Korang,  fiza nak bagitau sekali sekarang #premium beautiful ni ade promosi boleh jimat sehingga rm700 untuk 1 set #premium beautiful. Tak percaya ke? Boleh whatssapp Fiza untuk detail lanjut: 

+60127751949 
Ig: norfaezah mansor
Fb: norfaezah mansor


MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

Assalamualaium kesayangan Fiza,

Lama sangat Fiza tak update kedai, maaf ya tak berkesempatan busy sangat la gamaknya kan. Tapi syukur Alhamdulillah dalam busy ni bisnes berjalan lancar. Fiza nak share perkara yang sabgaaat penting untuk kita sebagai kaum wanita. Tentang penjagaan Miss V. Walau tempatnya tersangatlah sulit tapi situlah permata kita yang sangat berharga kan. Situlah part paling sensitif dan harus dijaga.  Untuk yang dah berkahwin sangat penting untuk tambat hati suami kita, manakala untuk ladies yang belum berumahtangga kena juga jaga sebab hormon gadis-gadis yang belum berumahtangga ni lagi lah sukar nak dijangka. Biasanya wanita tak lari dengan masalah dibawah ni:

- keputihan, ada yang diamkan masalah keputihan tu sampai Miss V jadi berbau & kekuningan.
- kitaran haid tak menentu bila hormon kita tak stabil
- masalah senggugut
- sakit pinggang bila period
- badan lesu bila period
 Masalah tambahan untuk wanita yang dah berkahwin dan beranak pula :
- longgar dibahagian miss V
- rahim mengembang
- cepat penat
-kentut Vagina

Bila semua masalah ni kita hadapi tanpa cari jalan penyelesaian memang kita akan hadapi masalah rumahtangga. Betul ke Betul? Ye lah suami pun naik bosan tengok muka isteri yang takde semangat nak bersama. Bila dah longgar , berbau,  penat .. macam mana nak layan suami dengan elok & sempurna kan.

Maharani jalan penyelesaian yang "high recommended" . Sekali dah cuba memang sentiasa mencari. Jangan percaya apa yang Fiza bagitau ni sampai uoll cuba sendiri. Jamu ayam hitam terbaik setakat ni untuk selesaikan segala masalah diatas. Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi Fiza ditalian

Whatssapp / call : +60126651949



Friday, 2 December 2016

REAL TESTIMONY PREMIUM BEAUTIFUL

Real own testimoni
.
.
Fiza nak sharing real testimoni hasil dari pengalaman sendiri pakai #premium beautiful ni.
.
.
"Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur. 'Gemuknya badan kau' tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akk kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat-ketat tu kan.

Nasib baik ada PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni.

Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan.

Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik πŸ’ƒπŸ’ƒ
Alhamdulillah mujur jumpa #premium beautiful ni. Yang seronoknya pakai #premium beautiful ni ialah jimat sebab dia ada lifetime warranty jadi boleh sarung sampai anak berderet-deret & sampai umur dah lanjut pun tak kisah.

Ade berita baik tau, sekarang Premium beautiful ade promosi sampai hujung tahun ni. Harga runtuh gile-gile lah. Korang nak solidkan badan sebelum raya 2017 tahun depan dah wajib sangat pakai #premium beautiful ni dari sekarang. Boleh dapat cash rebate lagi dengan pembelian cash. Ape tunggu lagi grab cepat-cepat offer ni.

Nak detail lanjut boleh whatsapp fiza :  +60127751949





Friday, 25 November 2016

Kurus dalam masa 5 bulan bersalin secara C-sect

Kurus dalam masa 5 bulan dengan Premium Beautiful 

Betul ni tak bohong, Fiza belanja testimoni sendiri 6 bulan bersalin secara C-sect anak kedua. & untuk pengetahuan uoll fiza bersalin anak pertama & kedua dengan cara C-sect. Tapi beza bersalin anak pertama dengan kedua ialah nak turunkan berat badan kepada asal tu cepat dengan lambat. Masa bersalin sulong fiza turunkan berat badan ambil masa setahun untuk dapatkan body shape macam anak dara & baby kedua fiza cume ambil masa 5 bulan je untuk dapatkan body shape yang solid. Rahsianya untuk fiza dapatkan body shape dalam masa 5bulan ni cuma sarung premium beautiful. Bukan mudah ya untuk mommy yang bersalin C-sect ni nak maintain berat & body shape. Sebab fiza tak boleh nak berbengkung macam orang bersalin normal. Nak exercise pun kena tunggu at least 6months lepas operation. Jadi memang akan stress la & jangan mimpi la habis pantang dapat sarung terus baju2 masa kurus dulukan. Dalam pantang tu fiza jumpa premium beautiful dan tak sangka langsung yang sarung ni dalam masa 4-5 bulan je berjaya turun 10kg 😱😱. Mesti tak percaya kan? Nah gambar dibawah 
.
.
.
.
.
.
.


Percaya tak sekarang? Kalau percaya boleh try dah premium beautiful ni untuk sama-sama jaga ketrampilan untuk sedap mata suami kite pandang kan☺️

Nak tau detail tentang premium beautiful ni boleh whatssapp Fiza :

+60127751949

Friday, 11 November 2016

KURUS LEPAS BERSALIN C-SECT LEPAS SARUNG PB

Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur.  'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan. Nasib baik ade PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni. Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan. Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»



#premiumbeautiful
#topleaderscircle 

Berminat dengan Premium Beautiful sila

Whatssapp: +60127751949

Monday, 26 September 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

PREMIUM BEAUTIFUL

Tukar size seluar dari 32' jadi 27'  dalam masa 4BULAN je! Yesss , ape yang diidamkan dah menjadi.  Tak menyesal langsung beli corset premium beautiful yang berbaloi-baloi ni. Bukan mudah wanita yang bersalin C-zer macam Fiza ni nak dapatkan shape sama macam sebelum bersalin. Tapi syukur Fiza jumpa corset ni cepat. Tak berdiet sangat pun, nak exercise pun takde masa. Sarung je corset premium beautiful ni, dia buat kerja diam-diam, tak makan masa yang lama pun dah terhakis lemak yang terkumpul. Sekarang fiza dah mula punggah baju lama yang size S dulu semua dah muat pakai sekarang. Premium beautiful ni bukan je boleh cantikkan tekstur badan kita malah boleh cegah dari beberapa penyakit yang biasa wanita hidapi.





Fiza nak share kelebihan-kelebihan Premium Beautiful & fiza percaya ramai yang tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 pieces'. So every piece ada rekabentuk yang tersendiri. Dan setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya.





Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik




Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan


Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi FIZA : 012-7751949
Fb:norfaezah mansor



Sunday, 25 September 2016

JAMU AYAM HITAM (MAHARANI)

Malunye bila bunga kentut ( keluar angin) tambahan pulak bila tengah bersama dengan suami tiba2 bunyi angin kan spoil mood terus. Bila keluar angin tak mustahil lah ade keluar keputihan, kadang-kadang ade yang diamkan sampai keputihannya tu berbau. Macam mane nak tambat hati suami kalau macam tu gayanya. Keputihan ni bukan kena pada yang dah berkahwin je , kebanyakannya ada pada anak dara, sebab tu lah kene makan jamu sedari kita mula period. Untuk stabilkan hormon, lancarkan peredaran haid kita. Ramai yang pandang remeh dengan masalah ni tapi ni la sebenarnya kunci untuk tambat hati suami dan pengikat kasih sayang dalam rumah tangga. Makan jamu bukan untuk ketatkan yang longgar semata2, banyak kebaikan bila kita makan jamu ni. Kuatkan badan, kuat tenaga batin, boleh stabilkan hormon,  betulkan kitaran haid, kurangkan keputihan & secara tak langsung jaga kesihatan dalam. Fiza sangat rekemen untuk semua gadis & wanita kat luar sana untuk amalkan jamu ayam hitam ni.





FUNGSI MAHARANI

1) MENJAGA KESIHATAN WANITA
🌸 Mengawal atur KITARAN HAID
🌸Mengawal atur keseimbangan HORMON (estrogen dan androgen)
🌸Melegakan SENGGUGUT
🌸 Mencegah jangkitan KULAT dan FUNGUS
🌸 Mengatasi masalah KEPUTIHAN
🌸Menghentikan PENDARAHAN
🌸 Membantu melegakkan SAKIT PINGGANG
🌸 Melegakan MIGRAIN
🌸Melegakan sindrom MONOPAUS
🌸 Mengurangkan masalah PERPELUHAN malam

2). MEMULIHKAN DAN MENYEGARKAN TUBUH
πŸ€ Meningkatkan sistem IMUNISASI badan
πŸ€ Membantu menyingkir TOKSIN
πŸ€. Menambah DAYA penyesuaian TUBUH terhadap persekitaran
πŸ€ Menyubur badan dengan menambah SEL DARAH MERAH dan PUTIH serta PLATLET
πŸ€ Menguatkan dan melindungi fungsi HATI
πŸ€Mencegah INSOMIA

3). MEMBANTU MENINGKATKAN KESUBURAN
πŸ‚. Meningkatkan peredaran DARAH
πŸ‚ Mengembalikan keinginan SEKS
πŸ‚ Menguatkan dan mengecutkan otot-otot RAHIM organ PERANAKAN selepas bersalin
πŸ‚ Memperbaiki STAMINA
πŸ‚ Menguatkan KAKI BADAN yang lemah

4). AWET MUDA
πŸ„Menyelesaikan masalah MUKA PUCAT
πŸ„. Sistem ORGAN dalam tubuh akan berfungsi dengan lebih baik (anti-penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan
πŸ„ Menegang dan memberi KEANJALAN pada kulit (payu dara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin dan pinggul
.
Banyak nye kehebatan Herba Maharani ni..Rugi kalau x cuba
.
* Tambahan info tentang monopouse :
Ianya terjadi bila berakhirnya haid, ovari berhenti mengeluarkan telur sekaligus menurunkan kadar hormon estrogen (hormon wanita). Kekurangan estrogen pula akan mengakibatkan :-
-Punca kekenduran kulit dan payudara
-Esteoporosis (kerapuhan tulang)
-Kekeringan di vagina (masalah kepada hubungan suami isteri)
-Penyusutan tisu / otot vagina
-Berisiko sakit jantung.

Thursday, 1 September 2016

TOP AGENT SINGAPORE

WELCOME ON BOARD SIS NORIZ!!!
SINCE HAI-O HAS LAUNCHED NEW BRANCH IN SINGAPORE 
SOMEWHERE LAST YEAR 2013 .. CONGRATULATION SIS NORIZ YOU WILL BECOME 
PIONEER TLC IN SINGAPORE AND WISH YOU ALL THE BEST EXPANDING THROUGH OUT THE NATION

THOSE INTERESTED TO GENERATE INCOME WHICH CAN
ACHIEVE UP TO 5 FIGURES INCOME GUARANTEED IN 3 YEARS
PLEASE CONTACT SIS NORIZ FOR FURTHER INFO
DROPSHIP ALSO ENCOURAGE TO START IN SINGAPORE
TAKE AND GRAB THIS OPPORTUNITIES WHILE IT IS STILL NEW AND FRESH!

YOU MAY CONTACT SIS ANA AT:
+65 8288 1383

SHE IS AUTHORISED DEALER IN SINGAPORE FOR:

MIN KAFFE

GARLIC TABLET 

BBPLUS

PREMIUM BEAUTIFUL

BVSM

MARINE ESSENCE RANGE







Wednesday, 31 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL BENGKUNG BERSALIN NO 1

PREMIUM BEAUTIFUL BENGKUNG BERSALIN NO 1 

Bukan senang perempuan yang dah beranak ni nak kembalikan bentuk badan macam anak dara. Lagi yang dah lebih dari sorang anaknye. Sah-sahlah alignment lari sana sini. Jangan ingat yang dah kurus tu pun boleh dapat shape lame. No!no!no! Tak banyak pun sikit mesti ada yang berubah. Dulu fiza anak sorang masih ada lagi masa nak workout, pegi gym & berzumba. Sekarang dah beranak 2 ni, bukan nak kata tak pandai curi masa, dah memang tak cukup masa langsung. Dengan bekerja lagi, habis kerja buat pulak kerja ke2 ni. Dengan nak uruskan anak-anak , rumahtangga lagi. Mujur ade premium beautiful corset ni, senang kerja. Sarung je boleh dapat shape badan lama. Bertuah rasa badan dapat sarung premium beautiful ni. Dalam tak perasan sambil buat kerja rumah badan makin mengecil. Kalau 4 bulan lepas sarung seluar size 32 stress wooo nak beli seluar. Sekarang dah turun 28inch mau tak terkejut. Fiza bersalin caesarian ya, both Dary & Qeisha keluar ikut tingkap πŸ˜…. Jadi yang experienced bersalin Czer ni mesti dah tau & alami buncit bahagian perut ni macam mane kan. Dengan tak boleh nak berbengkung masa dalam pantang sangat beza dengan yang bersalin normal.  Kalau masa bersalin Dary ( anak sulong) dulu lepas setahun baru dapat turunkan berat badan. Sekarang lepas bersalin Qeisha tak ambil masa yang lama pun sampai setahun, 4 bulan je dah turun 10kgπŸ€— & no diet at all. Fully used premium beautiful corset ni. Ade kawan-kawan fiza kata dah pakai jugak tapi tak kurus pun. Bila tanye pakai macam mana, dijawab ' tengoklah kalau ade mase aku pakailah, takde masalah nak sarung hari-hari. Kadang-kadang dipakai girdle saja, long bra dan waist nipper tak sarung. ' awak yang langgar cara pakai memang lambatlah nak dapatkan bentuk badan awak melentik. Bukan salah premium beautiful yang tak kecikkan badan awak, salah tuan punya badan yang tak pernah nak konsisten pakai premium beautiful. Awak-awak semua yang nak dapatkan khidmat ukur & consultant tentang premium beautiful ni feel free to whatssapp
 Fiza : 012-7751949 
fb: NORFAEZAH MANSOR









Thursday, 25 August 2016

KEBAIKAN MIN KAFFE

KHASIAT MIN KAFFE

Minuman Khasiat..Jaminan 100% terbaik untuk kesihatan πŸ‘‡πŸ‘‡.
.
.
.
πŸ‘‡πŸ‘‡

Manfaat MIN KAFFE Garam Buluh
(kaya dengan bahan mineral seperti magnesium, besi, kalsium & kalium)

✔ menggalakkan penyerapan kalsium
✔kaya dengan unsur anti-pengoksidaan utk melawan penyakit
✔menghilangkan keletihan fizikal & mental - memberi kesegaran & tenaga tambahan
✔melegakan tekanan
✔sesuai utk diet harian - kurang rasa lapar, menurunkan berat badan
✔ menNeutralkan Asid dalam badan
✔mencegah & menstabilkan kencing manis & darah tinggi
✔ mencegah & memulihkan gastrik & migrain
✔ membantu proses pencernaan & pelawasan - detox

Antara pengamal/testimoni Min Kaffe adalah...
πŸ‘πŸ» pesakit kencing manis
πŸ‘πŸ» pesakit jantung
πŸ‘πŸ» high kolestrol
πŸ‘πŸ» pesakit darah tinggi
πŸ‘πŸ» sembelit 
πŸ‘πŸ» diabetis/obesiti
πŸ‘πŸ» bagus utk ibu hamil, berpantang & menyusu

*PENTING* : Ianya tidak memberi 100% jaminan mutlak sebagai penyelesaian bagi masalah2 kesihatan kita, tetapi pengambilan Min Kaffee Garam Buluh dalam kehidupan seharian secara berterusan mampu meningkatkan kualiti kesihatan kita.

Sekotak ada 20sachets, boleh cuba utk mendapatkan keserasian terutama buat mereka yg tak minum coffee mahupun utk penggemar coffee.

Nak cuba tak?
atau bole belanja mak abah dikampung utk cuba Min Kaffee?
Saya ada harga special untuk u olls 😍😍😍


Call/pm/whatsap
0127751949
www.fizamansor.com


Sunday, 21 August 2016

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Lagi mudah kalau tunjuk testimoni sendiri, senang nak terangkan dan bukti dah ada depan mata. Masa pregnant last weight nak cecah 80kg, selepas bersalin je turun 70kg dan tak lama lepas 3 bulan je sarung premium beautiful dah turun lebih kurang sekarang dah kurang lagi 10kg. Bila dah mengandung ni shape kite wajib lari bersimpang siur kan. Semua aset tak balik ke bentuk asal. Jangan pandang yang dah kurus balik tu aset dalam semua back to normal. Bukan senang wanita yang dah beranak lebih dari sekali nak kembalikan berat dan bentuk tubuh asal macam anak dara tau. Dengan kekangan masa lagi, tak berkesempatan nak workout, lebih-lebih lagi ibu yang bekerja . Balik mula busy dengan family. Nasib baik jumpa premium beautiful ni cepat. Mudah je sarung-sarung je boleh kurus, aset semua pasti terangkat macam anak dara semula. Kalau tak percaya memang kena pakai dulu. Baru tau berkesan ke tak ☺️ Nak tau keterengan lanjut boleh whatssapp fiza 012-7751949 




Thursday, 18 August 2016

Top Agent Premium Beautiful

TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL 2016

Syukur Alhamdulillah, fiza sampai SM award & terima anugerah SM 2016. Macam-macam dugaan nak berjaya ni, bukan lenggang kangkung je dah dapat. Usaha lebih sikit inshallah mesti tercapai macam ape yang Fiza dapat sekarang. Jangan tunggu dah tersungkur baru kita nak tersedar .. Seeloknya bermulalah dari sekarang. Semua orang ade impian nak ade bisnes sendiri, sampai bila nak makan gaji dengan orang kan. Seronoknya bisnes dengan SHOM dapat merapatkan ukhwah sesama manusia. Dengan kelas dimana bukan calang-calang kelas untuk hiburan dan kejar harta duniawi semata. Bisnes dengan Sahajidah Hai-O Marketing ni banyak peluang yang kita boleh dapat., peluang melancong ke seberang laut, dengan bonus yang kita dapat setiap bulan. Jangan anggap yang bayar modal boleh duduk goyang kaki dan harapkan duit masuk berkepuk-kepuk ya. Ni bukan MLM yang cari orang then duduk tunggu duit masuk. Kite bekerja macam biasa, anggaplah bisnes anda bukak sebuah kedai @ butik anda sendiri. Kalau duduk saja harapkan customer datang , ade tu adelah income, takde customer lama-lama kedai pun boleh tutup. Jadi berusahalah untuk maintain kan customer dan juga rakan kongsi yang kita ada. Tu je. Simple ! Kalau macam ni pun ade yang anggap susah juga nak berbisnes, sila fahamkan bukan bisnes ni yang susah, tapi anda sendiri yang susahkan diri anda. ☺️. Renung-renungkanlah










PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful 2016 

Beruntungnya badan bila disarung dengan Premium beautiful, dengan fabrik yang sangat selesa dan senang disarung & buka. 

Premium beautiful ni direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  
Jadi Total up 100% to confidence ☺️

Kenapa best sangat?  Fiza tak kata premium beautiful ni penawar segala penyakit tapi inshallah boleh ikhtiar dengan gunakan premium beautiful untuk penyakit terutama yang berkaitan dengan wanita. Ramai yang dah gunakan dan Alhamdulillah berjaya. 

Antara penyakit-penyakit yang berjaya dirawat seperti dibawah: 




Antara testimoni yang berjaya :









Untuk dapatkan keterangan lebih lanjut boleh hubungi fiza : 012-7751949


Sunday, 14 August 2016

TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE

Bio Velocity Sleep Mate

Berkesan Ke Pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate?

Mari fiza kongsikan testimoni terbaru dari customer fiza nun di Perak. Datang dari Perak untuk dapatkan pelapik tilam BVSM ni ada macam-macam masalah yang ingin diselesaikan. Dah jemu makan ubat, katanya. Dah puas berurut, cuba macam-macam ubat, tujuan hanya satu, nak bagi anggota sebelah kiri yang tak boleh bergerak (strok) untuk kembali bergerak.

Selepas 3 minggu menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, hasilnya:-
- Badan jadi ringan
- Bacaan Kencing Manis Stabil
- Kolestrol turun dan stabil
- Mata yang kabur dah kembali terang

Cuma masih ada rasa sakit pada anggota yang strok, kesan tindakbalas atau dipanggil healing crisis. InshaAllah, kesan itu akan hilang tak berapa lama lagi dan inshaAllah,anggota tersebut boleh aktif semula. 

Untuk anda yang diuji dengan pelbagai masalah kesihatan, fiza memang syorkan tidur dengan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni. Yang tidak mengalami masalah kesihatan juga sangat-sangat digalakkan menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini. Sebab badan kita perlukan tenaga untuk di charges hari-hari. Macam bateri handphone kita juga. Hari-hari kita charge, baru boleh beroperasi semula kan. Kita pun kena charge dengan aura Velocity tilam BVSM ni.

Apa keistimewaa Tilam BVSM ?

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti



Satu rumah, satu BVSM
012-7751949
Fiza

HARI ANUGERAH SMSSM 2016

Award SMSSM 2016

Syukur Alhamdulillah, segala hasil penat lelah Fiza berbuah hasilnya  13/8/2016. Fiza tercalon sekali terima anugerah SM. Terima kasih pada mentor-mentor yang dah pun terbukti berjaya iaitu, CDM Azlan Deraman, CDM Salha , CDM Al-Faath , CDM Salleha & especially thousands thanks to my direct mentor DDM Dyna Salleh. Tanpa beliau fiza memang takkan buka mata dalam bidang ni. Teruja sangat bila masuk hall yang dipenuhi dengan fighter SHOM. Timbul rasa kesal sebab tak mulakan dari awal lagi. Seronok bisnes ni, bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta. Bila dah mendalami betul2 mesti jatuh cinta. Bisnes ni bukan untuk kaut untung semata-mata, tapi membantu orang, orang yang bermasalah kesihatan & sekaligus dapat bantu orang yang bermasalah kewangan.
Di event ni la fiza dapat kenal dengan golongan-golongan CDM yang dari awalnya bermula sama macam mana fiza buat. Jangan takut untuk memulakan bisnes dengan SHOM. Takde paksaan untuk keluarkan modal yang besar. Cukup dengan pendaftaran ahli rm50 saja dah boleh memulakan perniagaan sendiri. Kalau ade yang berminat untuk jadi mini stokis atau agent dengan fiza boleh hubungi +60127751949

Fb: norfaezah mansor











Thursday, 11 August 2016

Premium Beautiful On Sale!!!


Caesarian boleh exercise dengan gunakan premium beautiful dengan selamat

Testimoni diri sendiri yang bersalin secara caesarian, selesa sungguh workout dengan bersarungkan baju dalam premium beautiful ni. Rase tegap je badan especially bahagian perut ni tak rasa sakit langsung. Fiza confident sangat dengan skipping & sit up bagai tu kan. Of course wanita yang bersalin bermasalah dibahagian perut dan pinggul kan? Jadi fiza memang fokus at that part. Memang rasa selamat. Jadi premium beautiful are highly recommended for mommies yang nak kempiskan perut dan segala part yang ade lemak degil terkumpul tu .

Premium beautiful ni ada 3 piece which is ada long bra, waist nipper dan girdle:



Bila pakai ketiga-tiga helai ni dibadan , anda akan rasa lemak-lemak tersusun denan sangat rapi. 

For free consulting, just call @ whatssapp : 012-7751949
Fiza