Tuesday, 26 April 2016

KENAPA LELAKI SUKA WANITA KURUS




Badan yang kurus dan langsing memang diidamkan oleh semua perempuan. Walaupun da kurus masih lagi x puas hati kan. Bayangkan kalau yang berbadan besar hilang keyakinan diri, malu dengan orang sekeliling, rase ade je yang tak kene dengan keadaan diri sendiri. 


 Kenapa lelaki suka wanita kurus??

1. Wanita Kurus Kelihatan Lebih Seksi

Ketika anda melihat bahagian pinggang ke pinggul, seorang wanita yang kurus akan kelihatan mempunyai rupa ukuran badan (curve) yang sempurna. Semakin sempurna ukuran bentuk badan mereka, mereka akan terlihat lebih seksi.

2. Wanita Kurus Kelihatan Lebih Seksi Dalam Soal Berpakaian.

Wanita berbadan kurus akan kelihatan seksi dan mempunyai daya tarikan sensual yang kuat sekiranya mereka mengenakan pakaian yang sesuai. Kaum lelaki suka berdampingan dengan wanita kurus sekiranya wanita tersebut mempunyai payudara yang besar dan mempunyai pinggang yang kecil.

3. Wanita Kurus Mudah Untuk Diangkat

Kaum lelaki merasakan wanita berbadan kurus lebih mudah untuk diangkat atau didukung. Ini merupakan salah satu alasan utama kaum lelaki mengapa mereka lebih sukakan wanita kurus, berbanding wanita gemuk.


4. Wanita Kurus Kelihatan Lebih Langsing.

Terdapat garis perbezaan antara kurus dan langsing. Wanita yang kurus mempunyai berat badan yang kurang untuk mempamerkan aset mereka seperti payudara dan punggung, manakala, wanita yang langsing mempunyai badan yang sihat dan memiliki ukuran badan yang sempurna seperti seorang model.

5. Wanita Kurus Lebih Fleksibel Di Tempat Tidur.

Wanita kurus dan langsing mudah di atur ditempat tidur berbanding wanita gemuk. Jika anda inginkan wanita anda nampak mengancam di tempat tidur, cari lah wanita yang
berbadan kurus

Kami mencari orang yang beratnya 70kg ke atas
Yang perutnya buncit
Lengan geleber
Double chin di dagu
Paha besar

➳ Nak Tahu Apa Mereka Kata Tntg PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ➳
Klik Link Testimoni Disini —> fizamansur.blogspot.com
.
KENAPA PB KORSET
------------------------------
. Menyahkan lemak DEGIL yg dah lama bersarang dlm usus bsr dlm tubuh kita..
. Membakar Lemak menjadikan tenaga kpd tubuh dgn pantas.
.
➡ Tidak perlu berlaparr
.
➡ Tidak wajib bersenamm 
.
➡ Metabolisma cepat naik
.
➡ Cepat mencairkan lemakk
.
➡ Dijamin berat badann menurun
.
➡ Perut makin mengecil 
.

=========================
.
 Promosi untuk 10 Orang Setiap Hari . Diskaun Sebanyak RMxx + Free Pos Laju menanti tau
CASH & INSTALLMENT 
WhatsApp " PB korset " ke FIZA - 012-7751949
WhatsApp " PB Korset " ke FIZA - 012-7751949
WhatsApp " PB Korset  " ke FIZA - 012-7751949
Fb:norfaezah mansor
Ig: norfaezah mansor


CARA CEGAH KEPUTIHAN KEGATALAN

KEPUTIHAN PEROSAK RUMAHTANGGA

Su merupakan seorang isteri yang baru saja berkahwin selama beberapa bulan.
Alhamdulillah beliau dikurniakan seorang suami yang penyayang.

Tapi sejak beberapa ketika, Su baru perasan layanan suami ada kalanya dingin dan bila diajak "bersama", suami sering juga mengelak. Kalau "bersama" pun, hanya kepuasan yang HAMBAR.
Tidak serupa macam baru-baru kahwin.

Su berfikir, kalau tak diatasi, memang rumahtangga beliau akan goyah.

Akhirnya Su beranikan diri bertanya pada suami, kenapa hubungan semakin dingin & hambar, lebih lebih lagi dalam soal "BULAN MADU DI AWAN BIRU"

Puas dipujuk, barulah suami Su berterus terang.

Rupa-rupanya suami amat GELI GELEMAN dengan KEPUTIHAN pada ALAT SULIT Su.
Sebab itu lah suami sering mengelak bila diajak bersama. Nak berterus terang takut nanti Su pula berkecil hati.

Su ingatkan keputihan yang dialami adalah perkara BIASA yang dialami oleh setiap wanita, rupa-rupanya boleh menjadi MASALAH yang KRONIK.

Setelah itu Su paksa diri berjumpa kawan beliau untuk minta pendapat untuk kurangkan masalah keputihan kronik yang su alami.

Kebetulan pula kawannya menggunakan sejenis PAD/TUALA WANITA yang TERBAIK untuk mencegah keputihan.

Setelah ikhtiar menggunakan tuala wanita tersebut, memang terdapat perubahan yang KETARA dan suami pun memang berpuas hati. Hubungan suami isteri pula memang IMPROVE sama.

Jadi Su memang sarankan untuk semua yang ada masalah KEPUTIHAN untuk hubungi kawan Su, supaya masalah boleh cepat diatasi.

WhatsApp 
"Pek Keputihan" pada 012-7751949

Jangan sampai KEPUTIHAN menjadi perosak rumah tangga.

PREMIUM BEAUTIFUL TIPU!!!

Lagi kisah premium beautiful. Kite sebagai manusia memang tawakal dengan segala kehendak Allah, tapi sekadar tawakal tanpa usaha pun sedih gak kan. Hr ni hakak nak share lagi tentang keistimewaan PREMIUM BEAUTIFUL yang mantop habis. Ramai yang da cube & serious Terkesan dgn teruknye. Ape yg teruk tu?

PB boleh memulihkan sakit-sakit seperti berikut:


* Slip disc / Sakit pinggang

* Migrain

* Sembelit

* Senggugut / Keputihan

* Buasir

* Fibroid / Cyst 

* Breast Lump

* Cancer

* Asthma

* Gastrik

* Radang Usus & Perut

* Period Tak Teratur
* Untuk Yg nak Conceive

(Pakai PB + Makan Herba Maharani)

and banyak lagi lah..

Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.

Sekarang Hakak buat limited time SPECIAL PROMO dengan HARGA ISTIMEWA. Hanya untuk limited time and stocks.

For this promo price of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

➡ ✆ Whatssapp  ke +6012-7751949
➡ ✆ Whatssapp ke +6012-7751949
➡ ✆ Whatssapp  ke +6012-7751949
www.fizamansor.com
Fb: norfaezah mansor 
Ig: norfaezah mansor





KHASIAT MINERAL COFFEE



➡ MEMANG KORANG CONFIRM MENYESAL KALAU TAK BACA SAMPAI ABIS!!! 😱😱😱
.
.
.
Bukan ape..memang rugi tak try MINERAL COFFEE ni...makin ramai yang menggemari kopi ni...PENGGUNA KAMI CONFIRM AKAN SENTIASA REPEAT ORDER!
.
Sampai pengguna hakak yang BUKAN PENGGEMAR KOPI, terus terpaut lepas minum MINERAL COFFEE...bukan nak cakap MEMANG BETOI2 SEDAP jeee...
.
🔴 MALAHAN JUGA.... ni dapat.. 😍😍😍
.
Mengawal paras kolestrol, mengurangkan senggugut dan membuang toksin, merawat darah tinggi, merawat kencing manis, meghilangkan migrin, menghilangkan rasa ngantok, memberi tenage (selalu penat), membantu dalam masalah asma, membantu dalam masalah kurang susu ibu, menghilangkan sakit lutut dan merawat masalah obesiti....
.
🔴 Nak tahu lebih lanjut ape PUNCA mineral coffee ni dapat membantu semue masalh yang tertera di atas...?? Tinggalkan no. Phone atau.. ☺☺☺

OFFER SAMPAI 30 April 2016
Bulan depan harga lain, jom grab grab grab
.
➡ ✆ Whatssapp  ke +6012-7751949
➡ ✆ Whatssapp ke +6012-7751949
➡ ✆ Whatssapp  ke +6012-7751949
www.fizamansor.com
Fb: norfaezah mansor 
Ig: norfaezah mansor

TESTIMONI BB PLUS





Memang dari dulu kulit muka agak kasar & kusam dan mempunyai banyak kesan jerawat / parut hitam... dah bermacam2 product dari murah ke mahal...siap masuk NEW YORK SS , jenuh bayar mahal2 tetap sama je ada la perubahan sikit tapi tak berbaloi dengan duit yg kita dah belanjakan... Klu tau la bbplus ni boleh settlekan masalah dpt menabung banyak dah dengan duit yang dah pegi ke sane tu. Naaah cube tengok bawah ni sebelum mengambil BB plus collogen

PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL BOLEH HAMIL

Alhamdulillah! 
Hamil selepas dua bulan pakai Premium Beautiful secara consistent. Consistent ni maknanya is pakai Premium Beautiful setiap hari, minimum 8 jam sehari..lebih 8 jam pun takpe :)



Hati perempuan mana yang tak happy bila disahkan hamil kan? Nak-nak bila dah setahun mencuba tanpa henti. Akhirnya bila dah cuba pelbagai cara, kawan Saf, Ana decided nak pakai Premium Beautiful lepas setahun berkahwin. Masalah utama Ana is bila Ana sendiri mengalami masalah period yang tak teratur. 

Saf sendiri sebak bila dengar perkongsian Ana. Bayangkan Ana sampai menangis after setiap kali buat pregnancy test, the result is NEGATIVE. Ingatkan bila tak period, Ana hamil. Rupanya Ana mengalami masalah hormone yang tidak seimbang yang menyebabkan period jadi tak teratur. Baru Saf faham, situation macam ni pun boleh mendatangkan stress pada kita tau. Bila dah stress memang one of the result is hormone kita akan jadi tak balance and actually macam-macam penyakit lain boleh datang bila kita stress.




KISAH BENAR FARHANA RAMLI

~setelah 1tahun perkahwinan kami belum dikurniakan zuriat lagi...so Ana cari solution utk masalah period tidak teratur dgn memakai premium beautiful...

~memakai premium beautiful selama 2 bulan..Alhamdullilah April 2013 Ana disahkan hamil...syukur sgt..semua nye atas kuasa Allah kita hanya berusaha...

~December 2013 baby zahin lahir dan ana berpantang bersama premium beautiful...


BAGAIMANA PREMIUM BEAUTIFUL DAPAT MEMBANTU UNTUK HAMIL?


1. Untuk penghidap atau bekas pesakit fibroid, Premium Beautiful dapat membantu membersihkan cyst and fibroid dalam ovari.
2. Premium Beautiful membantu menyeimbangkan hormone wanita.
3. Dengan memakai Premium Beautiful, kedudukan rahim akan lebih stabil, "kukuh", "kuat", dilindungi dan disokong sepenuhnya sebagaimana fungsi bengkung ketika dalam pantang. Malah lebih baik lagi! You all akan rasa sangat selesa tau bila pakai girdle Premium Beautiful ni sebab Long Girdle Premium Beautiful ni takkan menekan ovari or rahim you all at all. In fact you all akan rasa macam kene "peluk". Feels so grip and tight but yet soooo comfortable. Faham tak? Takpe dah pakai Premium Beautiful nanti, InshaaAllah akan faham :)
4. Bila rahim you all sihat dan dalam keadaan yang baik, chances untuk hamil akan lebih tinggi! :)
5. Selain tu, salah satu masalah sukar untuk hamil adalah masalah berat badan yang berlebihan. Bila kita obese, hormone kita akan terganggu and sekaligus menyebabkan kita sukar hamil. Untuk you all yang tak sempat nak bersenam, sangat-sangat digalakkan memakai Premium Beautiful sebab Premium Beautiful sangat membantu mengawal berat badan.
6. Membantu menyelesaikan masalah period yang tak consistent and mengurangkan masalah senggugutatau period pain.
7. Mengurangkan masalah keputihan. Haaaa hati-hati tu sebab masalah keputihan yang tidak normal adalah petanda kepada rahim yang tidak sihat. Bestnya Premium Beautiful ni is, ada jaring pada bahagian long girdle Premium Beautiful yang fungsinya adalah untuk mengurangkan masalah keputihan dan berfungsi sebagai perapat!


If you all dah cuba pelbagai alternative but still tak berhasil, why not you all ikhtiar dengan pakai Premium Beautiful pulak? InshaaAllah dengan izin Allah mana tahu Premium Beautiful boleh menjadi asbab you all hamil kan? We never know until we have tried :)

Hari

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET UNTUK BERPANTANG CEASAREAN

Kebanyakan orang yang bersalin secara normal sangat beruntung sebab boleh dapatkan kembali bentuk asal badannye. Badan kite ni nak pakai lame dik, bukan untuk suami je tapi untuk kesihatan diri kite jugak. Kalau dah sakit sebelum masenye, tua sebelum usia kan parah tu. Premium beautiful ni sangat bagus terutama untuk yang nak berpantang yang lgi BAGUS untuk yang bersalin secara ceaserian. Biasenya untuk ceaserian takut2 nak pakai bengkung tapi sekarang dah moden, tak perlu lilit-lilit lagi da buang mase buang tenaga. PB Corset ni sarung je, sangat selesa dipakai , tak bergulung pulak mudah untuk yang nak breastfeed.

Premium Beautiful berkebolehan untuk :- 
1. Mengempiskan perut
2. Menurunkan berat badan dengan cepat
3. Melangsingkan badan
4. Mengangkat dan menyihatkan rahim dengan lebih cepat
5. Menyembuhkan luka episotomi dengan lebih cepat 
6. Mengeluarkan darah-darah kotor dari badan
7. Menghilangkan stretchmark
8. Meningkatkan metabolisma ibu-ibu bersalin
9. Memperbanyakkan pengeluaran susu ibu 
10. Lebih selesa
11. Tidak panas
12. Senang dipakai dan dibuka. Takda masalah untuk bergerak.
13. Dan paling penting tak menyakitkan langsung
Korset Premium Beautiful ni waranti seumur hidup tau. Boleh pakai sampai bila-bila.

3 FUNGSI UTAMA FIR dalam PREMIUM BEAUTIFUL CORSET



Membersihkan darah daripada toksik dan menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemah



*  Pemejalan dan kekenyalan kulit
*  Menghilangkan beberapa penyakit kulit dan alergi
*  Pemejalan salur nadi
*  Pemulihan penyakit darah tinggi
*  Memelihara daripada mendapat strok
*  Memelihara daripada mendapat penyakit jantung
*  Mencegah kanser/barah
*  Merawat bronchitis
*  Merawat lelah 
*  Menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang, lutut, kaki dan kesukaran untuk tidur lena
*  Menghilangkan radang usus dan perut
*  Merawat hepatitis

Kalau berminat untuk dapatkan PB boleh pm :
Fiza : 012-7751949
Sesiapa yang berminat untuk installment & cash. 

Jom GRAB laju laju!!

Testimoni sendiri 
:
:
:

Monday, 4 April 2016

TOP AGENT PB (JOHOR)



    PREMIUM BEAUTIFUL CORSET KEGILAAN      WANITA MALAYSIA 

PROMOSI PANAS HOT HOT SANGAT!!!


Masalah wanita Malaysia semestinya fokus pada berat badan, selulit, lemak sana sini, perut menggeleber lepas bersalin, & the most important part punggung yang makin melebar 
Kat sini fiza nak story sikit tentang baiknye fungsi Premium Beautiful Corset untuk wanita yang menghadapi masalah seperti diatas ☝🏼️#top agent PB Johor#

Ape yang best sangat PB ni? 

1. Luka Dalaman Cepat Baik
2. Pakai Premium Beautiful Korset umpama BERTANGAS
3. Darah Nifas keluar dengan lancar
4.Rahim dan peranakan kembali ke tempat asal & normal
5. Badan confirm lebih langsing selepas berpantang dengan Premium Beautiful Korset
6. PREMIUM BEAUTIFUL CORSET adalah produk dicipta dengan menggabungkan teknologi Far Infrared (FIR), Akwatek dan Akwadyne yang disulam di dalam bebenang fabrik corset tersebut.
7.Anda LEBIH YAKIN dengan penampilan anda.
8.Anda berpeluang menjadi agen dan menjana pendapatan melaluinya.
#top agent PB Johor#

Mahal sangat ke PB korset ni?
:

kami masih lagi menawarkan harga tidak akan membebankan anda, jadi jangan lepaskan peluang ini. Cepat cepat GRAB GRAB GRAB YEEEHAAA

 Sis baik hati hari ni nak open untuk yang nak buat cash installment ade FREE GIFT lagi ni, jangan malu jangan segan,kite book awal sebelum Ramadhan menjelma ni sempat lagi nak kurus.  jom pm kite settle tepi. 
#top agent PB johor #

Installment min RM200 - RM250 selama setahun best kan? Fiza  nak kawan-kawan cantik tanpa terbeban 

Masih tak percaya ? Ni testimoni yang dah berjaya boleh tengok 
:
:










:





LIMITED OFFER 1st come 1st serve 🤗🤗🤗
Whatssapp FIZA->>>012-7751949
Whatssapp FIZA->>>012-7751949
Whatssapp FIZA->>>012-7751949
Facebook: norfaezah mansor
Ig: norfaezah mansor
TOP AGENT PB JOHOR