Tuesday, 31 May 2016

SABUN MAGIC EZICLEAN

Berita baik buat para ibu yang nak CEPAT SIAP KEJE RUMAH!

Sabun majic ezi clean!
✔kelambu lama jadi baru

✔selimut dah berlumut,color dah jadi kelabu asap,rendam je beberapa jam dengan sabun ezi clean trus bertukar seperti selimut baru keluar dari kedai!

✔kasut jenis bergetah cth :- croc,flip flop dsb..rendam beberapa jam trus jadi seperti kasut baru keluar dari pasaraya!

✔setakat kasut sekolah,baju sekolah,tudung sekolah yg kotor giler tu..tak payah pening lagi..! Tak payah susah2 nak membebel kat anak2..

Rendam shj dgn sabun ezi clean!
Angkat dari rendaman trus jadi putih berseri!

#sayagunasayajual #serbukmagiceziclean #eziclean #melaka #projek1010 #teknik5d #topleadercircle # pengedardiperlukan #dropship #tiadamodalpunboleberniaga #sayajualonline # kasutsekolah #rendamterushilang#puashati

Blh hubungi fiza 😀012-7751949

www.fizamansor.com

PREMIUM BEAUTIFUL BAJU DALAM NO 1

Premium beautiful tak pernah tipu client, jangan selalu tuding jari ke tempat lain tau sebab 4 jari yang selebihnya tu akan tunjuk ke siape? Of course lah tuan punya badan kan. Cuba fikir balik kenapalah aku pakai korset mahal2 ni tapi badan macam tu jugak? Ikut logik akal kite, macam manelah nak kurus kan kalau pemakanan tak terjaga, tak betul tau kalau ade yang bersangka 'ah aku dah pakai korset makan je la ape aku nak'. no!no!no! Please... Penjagaan makanan seharian kite juga penting, no nasi lemak every day ye..ingat lemak tu jahat sangat. Kalau dah pakai korset ni kene lebihkan minum air masak lah. Untuk proses pembakaran lemak.  Kenapa kita perlukan air untuk kurus??

1. Memahami Fungsi Buah Pinggang
Bila tubuh kita mendapat air yang cukup, buah pinggang boleh berfungsi dengan baik. Kalau tak cukup air, perasan tak, kencing kite warna kuning je? Itu maksudnya makanan yang kita makan belum cukup di proses sebab air tak cukup lah tu. Kalau kita banyak makan makanan manis, lagi lah tak tau apa jadik.
Bila tak cukup air, buah pinggang tak boleh nak berfungsi dengan baik, jadi hati (liver) akan ambil alih kerja buah pinggang tadi untuk memproses makanan. Masalahnya, limpa ni kerja utama dia adalah membakar lemak, bukannya memproses makanan.
Sekarang dia kena buat ‘kerja part time‘ pulak untuk proses makanan sebab buah pinggang tak cukup air. Jadi, apa jadi kat ‘kerja full time’ limpa? Mestilah akan jadi kurang efficient! Jadi lemak yang perlu dibakar pun tak dapat nak dibakar secara optimum. Faham tak?
Analoginya macam kat ofis kerja utama kita adalah buat project A. Tetiba team project B tak cukup orang, terpaksa minta tolong kita untuk cover kan kekurangan staff dia. Agaknya, kerja kita kat project A tu dapat jadi tip top, atau tidak? Yelah, nak kena fokus kat 2 project pada satu masa berbanding fokus hanya kepada 1 project at one time. Mesti lah efficiency kita akan berkurang kan? Camtu lah limpa dan kerjanya membakar lemak.
2. Kawalan Suhu badan
Air membantu menstabilkan suhu badan. Kalau tak cukup air, kulit kita tak dapat stabilkan suhu badan dengan baik. Menstabilkan suhu badan memerlukan tubuh membuat kerja. Which in other words meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma badan tinggi, banyak lemak boleh dibakar. Bila banyak lemak boleh dibakar, senang lah berat nak turun 🙂
3. Mengawal Rasa Lapar
Air membantu menghilangkan nafsu makan. Kalau lapar tu, ia bukan bermaksud badan kita nak makan, tapi simply bermaksud badan kita haus, tak cukup air. Jadi kalau lapar, bawak- bawak lah minum air banyak-banyak. Kalau tak suka sangat air kosong, cuba minum air berkhasiat seperti soya atau susu rendah lemak.
4. Penyerapan Nutrisi
Bila badan tak cukup air, nutrisi tak dapat diserap dengan optimum. Bila nutrisi tak dapat diserap dengan optimum, badan akan jadi cepat letih dan lemah. Bila badan tiada tenaga, letih dan lemah, maka susah lah badan nak bakar lemak dan kalori.
5. Gemuk Air
Gemuk air bukan bermaksud kita minum terlebih air. Tapi ia bermakna badan kita simpan air. Confuse? Camni. Badan kita telah didesign ada survival skill. Ok bagi analogi lah.
Imagine kite adalah orang zaman dulu yang duduk dalam gua. Bila musim buah datang, kite kumpul makanan banyak- banyak dalam gua, kita makan sikit dan simpan sikit untuk persediaan musim tengkujuh nanti. Musim tengkujuh susah nak cari makanan sebab hujan lebat banjir.
Bila tiba- tiba darurat, kerajaan tak kasi kita keluar cari makanan, kita buat apa dengan makanan kat rumah? Kita makan sikit- sikit lah kan sebab takut habis. Kita takkan habiskan semua makanan., kang habis nak cari mana?
Macam tu lah tubuh kita. Bila kita tak minum banyak air, tubuh kita takut yang tuan aku ni tengah mengalami darurat air ke? Tubuh terima signal dia kena activate survival mode iaitu menyimpan air yang ada dalam badan semaksimum mungkin supaya organ dalam badan dapat berfungsi dengan baik, untuk memastikan kita masih hidup.
Kita pulak masih dengan perangai kurang minum air. Kesian tubuh kita confuse.
Jadi jalan untuk hilangkan gemuk air ialah dengan minum air dengan banyak, supaya tubuh kita terima signal, tuan aku ni ada banyak air, so aku tak yah simpan air dalam badan., aku boleh kasi air ni jalan ke mana saja dia suka. Jadi flow air jadi lancar, tubuh tak simpan apa2 air berlebihan, gemuk air pun dapat di hilangkan ^_^
Ok? Faham tak penjelasan kenapa air membantu kuruskan badan dengan cepat? Kesimpulannya… Sila minum air banyak-banyak kalau nak cepat kurus 😉

Ok berminat nak kuruskan badan : 

Boleh pm fiza : 012-7751949 ulang 012-7751949, ulang lagi sekali 012-7751949


Monday, 30 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL NO 1

Pheww lame rase tak update blog, baru balik vacation dari Ho Chi Minh last week, sampai je dibumi Johor ni tak lengah lagi pack barang2 untuk yang customer dah order sebelum vacay & mase dalam vacay pun x menang tangan ambil order. Nampak tak macam mana punye hot produk fiza ni. Ya Allah syukur Alhamdulillah rezeki x putus pintu kedai fiza selalu diketuk sebab customer mencari produk2 yang laku keras ni 👇🏻


Lagi-lagi nak menyambut bulan Ramadhan tak lama lagi ni, makin ramai yang ambil kesempatan berpuasa ni sambil kuruskan badan. Dengan minum MIN KAFFE ni buatkan perut rasa kenyang dalam tempoh yang panjang, yang bagus sangat bukan saje boleh rasa kenyang sepanjang hari malah beri tenaga sekali. Manelah tak terlajak laku kan.. Sampai kan selalu 'sold out' . Ramai yang ambil kesempatan jugak untuk shaping body dengan PREMIUM BEAUTIFUL LINGERIE ni. Masa yang teramat sesuai, rugi kalau x curi mase emas ni tau. 

APA KELEBIHAN LINGERIE NO 1 NI? 
Yezzaa, terlalu banyak kebaikan untuk PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni, sebab tu la dinamakan No 1. Ramai dah wanita Malaysia malah luar Malaysia dah sarung korset ni. Anda bila lagi? Kalau ade bisikan yang kata ' alaa bohong je korset2 ni'.. maafkan fiza ye bukan  korset yang tu yang bohong, tapi kalau dah beli tapi korset tu disarung dalam wardrobe ape cer kan?? Salahkan wardrobe tu la kenapa simpan korset kat dalam tu.

BERMINAT DENGAN BAJU DALAM NO 1 NI? 

Boleh whatssapp 

012-7751949 
012-7751949
012-7751949






Sunday, 22 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET NO 1 IN MALAYSIA

Seronok bila dapat feedback positif dari customer tentang Premium Beautiful Corset. Siapa wanita dalam dunia ni yang tak nak kurus ? Tak de tau, ade yang dah kurus pun masih tak puas hati dengan bentuk badan yang ada, inikan pula yang berisi kan.

BERAPA LAMA NAK DAPAT KESAN PAKAI PB NI?
👉bonus pada yang exercise & control makan sehingga dapat berat badan ideal

PANAS @ GATAL-GATAL TAK?
👉selesa sangat siap boleh berzumba, berjogging & bersilat bagai tau
👉tak gatal, gatal tu petanda toksid dah cukup banyak tekumpul pada fabric pb
👉SOLUTION- basuh segera & area badan yang gatal tu sental dengan scrub

KENAPA MAHAL SANGAT ?
👉PB salah satu cara rawatan alternatif sebab tu mahal sikit dari rawatan biasa
Lagipun kan dia No 1
:

SAYA DAH KURUS PUN PERLU KE PAKAI PB NI?
👉peratusan untuk bongkok sebelum tua pun tinggi
👉wanita kurus mana yang takde masalah period tidak teratur?
👉wanita kurus mana yang takde masalah senggugut
👉wanita kurus mana yang takde masalah sakit-sakit belakang?
👉wanita kurus mana yang takde masalah keputihan?

BETUL KE PB NI BOLEH RAWAT PENYAKIT?
👉kita ni berusaha, ni salah satu ikhtiar ..
👉PB tidak boleh merawat sepenuhnya, tapi inshallah PB ni rawatan alternatif dalam membantu rawatan penyakit.

KALAU PAKAI SUSAH TAK NAK BUANG AIR?
👉inshallah senang je nak buka dan pakai semula sebab fiza akan bagi size yang ngam dengan badan anda.

SAYA DAH PAKAI PB SEBULAN TAPI BERAT BADAN TAK TURUN PUN?
👉kita tak boleh expect lemak yang kita simpan selama ini akan hilang dalam sekelip mata, sekiranya anda displin pakai PB ikut cara yang betul badan kita CONFIRM akan terbentuk ikut shape PB korset. "IBARAT TANAH DALAM PASU"

JADI APA TUNGGU LAGI , WHATSAPP ME ---->012-7751949








Thursday, 19 May 2016

MIN KAFFE PACKAGING BARU





Pejam celik je dah nak masuk bulan Ramadhan. Bermulalah sesi  menahan lapar & dahaga mulai terbit fajar hingga terbenamnya matahari. Jadi dikesempatan ini ingin saya kongsikan kelebihan meminum MIN KAFFE.

: rasa kenyang sepanjang hari
:cergaskan badan 
:hilangkan mengantuk 
:cegah asma 
:kencing manis
:darah tinggi 
:migrain 
:angin




 KEISTIMEWAAN MIN KAFFE GARAM BULUH
Kopi ni memang special & lain dari yang lain kerana:
 TANPA GULA   sangat sesuai untuk yang ada DIABETIS dan DARAH TINGGI
✔ KURANG KAFFEIN  sesuai untuk ANAK2 & mereka yang ada MIGRAINE
✔ TANPA BAHAN PENGAWET  sesuai untuk SEMUA GOLONGAN termasuk ANAK2 YG SEDANG BELAJAR
✔ TANPA KOLESTROL
✔ Mengandungi GARAM BULUH  Kaya BAHAN MINERAL & elemen mikro yang baik untuk KESIHATAN


BERMINAT BOLEH HUBUNGI : 

fiza : 012-7751949
fiza : 012-7751949
fiza : 012-7751949

Saturday, 14 May 2016

PROMOSI MAY PREMIUM BEAUTIFUL

Syukur alhamdulillah diberi peluang untuk hirup nafas yang segar dimuka bumi ini.  Hujung minggu ni banyak sikit masa terluang untuk update blog fiza ni 😊.  Lepas punch PB korset ni ya Allah rezeki makin melimpah ruah, tak menang tangan melayan customer yang sangat teruja dengan set PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni. Berbagai jenis masalah yang  dapat diselesaikan dengan hanya memakai PB Korset ni. PB bukan hanya dapat disarung oleh wanita lepas bersalin je malah yang baru nak naik pelamin, yang kurus boleh push aset berhaga ni bagi mantoop gitu. Yang chubby boleh kurus, yang sakit belakang terutama yang pernah kene injection epidural mase bersalin caesarian kan, haa yang ni same kes dengan fiza sendiri. Fiza sendiri bersalin secara caesarian 2 kali, lepas sebulan tu rasenye tanpa perasan fiza duduk macam membongkok, tak elok kan duduk dengan posture macam tu. Tapi bila dah sarung pb korset ni terase memang lain sangat automatik boleh duduk tegak (ala2 model gitu huhu) nak tau lagi kenapa best sangat PB KORSET ni sampai kan tak sempat panas stok kat dalam tangan fiza semua habis sold out:

LONG BRASSIERE

Kelebihan Long Brassiere 

-Mengelakkan bengkak susu
-Mengelakkan payudara berdarah
-Menyokong payudara besar 
-Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil 
-Meransang pengeluaran susu
-Mengelakkan gastrik 

LONG GIRDLE

Kelebihan Long Girdle:

-menyokong rahim selepas melahirkan anak
-menstabilkan hormon
-mengurangkan senggugut 
-membantu perlekatan janin 
-mencantikkan punggung 
-mengurangkan keputihan


WAIST NIPPER 

Kelebihan waist nipper : 

-menyokong tulang belakang
-memecahkan batu karang kecil
-mengempiskan perut
-menghilangkan strecthmark
-membentuk pinggang




Untuk sesiapa yang ingin tahu lebih lanjut lagi mengenai keistimewaan PREMIUM
BEAUTIFUL KORSET ni bolehlah hubungi FIZA di 012-7751949

Fiza buat promosi sempena meraikan kaum wanita bulan May ni iaitu HARI IBU, HARI JURURAWAT & HARI GURU. Hanya limited offer & limited stock.

Jom cepat GRAB untuk yang belum ada BAJU DALAM NO 1 MALAYSIA ni.



Monday, 9 May 2016

MALAM DOLOMITE








Bismillahirrahmanirrahim... 

Perkongsian sedikit sebanyak di kelas dolomite malam semalam wow rase rugi sangat kalau kite terlepas dari majlis ilmu ni. Dengan mentor2 hebat, bukan senang kite nak dpt mentor yang boleh share tips2 nak ke  menara gading bersama2. Syukur alhamdulillah im on the right track now. Fiza x pernah ditinggalkan oleh mentor hebat ni. X sempat kite nak nyorok mentor ade je follow kite takut anak2nye tertinggal jauh. Tak sia2 dengan modal yang kite keluarkan sampai juga ke tahap sekarang ni. Patutlah tengok lain mcm aura dorang ni.. Laju sungguh naik ke puncak, x terjangkau dek akal bile mentor share kan tips dorang. Mostly tlcian ni byk yang dah retire dari makan gaji.. Mompreneur !! Insyallah i also will be mompreneur, AMIIIIN YARABBALALAMIN. Untuk yang nak jadi same mcm tlcian taklah susah sampai nak kene melabur 20-30k tu macam yang digembar gemburkan. Cukup dengan rm50 untuk anda beli impian yang sangat bernilai untuk diri sendiri & jugak keluarga. 
Anda berminat untuk join group TLC, untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi 

FIZA 012-7751949

Friday, 6 May 2016

BIO SELEZA SANGAT SELESA




BIO SELEZA RAHSIA PERIBADI WANITA 
Berita baik untuk anda yang tercari-cari solution untuk kurangkan masalah keputihan, kegatalan, bau kurang selesa di bahagian miss V...Memandangkan permintaan terhadap Bio Seleza ni sangat di luar jangkaan, especially sejak diviralkan di social media kerana kebaikkan luar biasa hebat yang ada pada Bio Seleza ni, maka untuk bulan ini fiza nak promosi Bio Seleza sekiranya anda mendaftar sebagai ahli.

Dah alang-alang pad dah jadi satu keperluan kita, apa kata sign up je terus untuk dapatkan harga istimewa bila daftar sebagai ahli. Bonus bulanan pun boleh dapat bila sign up sebagai ahli sambil menggunakan Bio Seleza ni.
#top agent johor#
Untuk anda yang teringin nak berniaga dengan modal yang minima, jom sal share kan bagaimana dengan pakai Bio Seleza aje pun boleh jana pendapatan melebihi gaji kerja hakiki kita. In shaa Allah rezeki untuk anda generate at least RM500-RM5,000 sebulan confirm ada bila niat untuk berniaga dan berjaya dalam perniagaan tu dah mula ada. 
#top agent johor#




Whatssapp FIZA->>>012-7751949
Whatssapp FIZA->>>012-7751949
Whatssapp FIZA->>>012-7751949
Facebook: norfaezah mansor
Ig: norfaezah mansor
TOP AGENT PB JOHOR 




BBPLUS COLLAGEN KENE KECAM

Fiza baru habis maternity leave, naik keje je kawan2 semua terkejut macam ni ke rupe kalau lepas bersalin?? Whaaat ?? Ape yang teruk sangat (tak puas hati ler tu) kulit kusam takde ,  malah berseri2 pulak lagi. I di KECAM TERUK u  letih memang la tak , cergas je bangun awal pagi nak pegi keje. Ni la hasil BBplus Colagen yang heboh sangat orang dok bercakap tu. Malas nak cakap banyak tapi ni la die gambar terbaru fiza
;
:
:
:


Ok sekarang fiza nak cerita kenapa BBplus? : 

BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan  mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik. 

Ape pulak hasil keberkesanan BBplus ni: 
7 Hasil Kulit Cantik
1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab  
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari


Apakah itu Herba Maharani?

Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.

Ramuan

Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

Kesan pengambilan

Herba Maharani dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.

Herba Maharani membantu anda mengawalatur peredaran haid supaya menjadi tetap & menguatkan badan. Jadi, ia menambahkan peluang untuk mengandung.

Kebaikan Herba Maharani

  1. Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
  2. Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
  3. Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
  4. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
  5. Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
  6. Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Keberkesanan

  • Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
  • Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
  • Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
  • Menguatkan tenaga dan stamina.
     
Perhatian:
  • Ibu mengandung dilarang mengambil.
  • Dilarang mengambil makanan yang mentah dan sejuk dalam tempoh pengambilan ubat.
  • Tidak sesuai diambil ketika selsema.
  • Mereka yang mengalami haid berlebihan harus merujuk kepada doktor.

Cara Pengambilan

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.
Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota :
Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Tips Pengambilan

Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein. Anda juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :
  (a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
  (b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan. Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu. Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas anda makan berterusan selepas period anda kali ini dan sehingga period yang seterusnya, anda boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja.

Nota : Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan. Jika anda terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari.

SABUN AJAIB EZICLEAN






Sabun ajaib EZICLEAN tengah hot di'viral'kan. Puncanye sebab sangat berkesan je boleh jadi Hot & Sold Out. Betul tu memang dah terbukti keberkesanan sabun ajaib ni. Surirumah , akak, makcik2 semua dah wajib simpan stok eziclean dalam rumah tau. Tak rugi beli sebab harga pun sangat berbaloi2. Yang basuh kasut sekolah anak2 berkeladak tu boleh putih lagi bersih.



Berminat dengan sabun ajaib ni bolehlah pm: 

012-7751949

MAHARANI

Sebagai wanita kite kena jaga luaran serta dalaman lebih2 lagi untuk yang dah berumahtangga, jangan ambil mudah dengan penjagaan dalaman ye sebab ini lah punca keutuhan rumahtangga kita.

HATI HATI, jangan bagi si suami bace tau nnt hari2Mau☺️☺️

 20 tahun herba Maharani menempah nama seluruh malaysia keraba jasanya membantu wanita kembali seperti seperti anak dara..

-membantu wanita mengetatkan dan merapatkan faraj, 
-menyelesaikan masalah keputihan, sengugut dan meningkatkan kesuburan 


Cara pengambilan Herba Maharani:

Jika period tidak tetap & menghadapi masalah ketidakselesaan (senggugut, keputiihan, sakit pinggang), anda perlu menguatkan badan terlebih dahulu.

1) Anda boleh mengambil Herba Maharani pada hari ke-6 period, 1 atau 2 biji bola kuning sehari & berterusan sehingga period yang seterusnya pada bulan depan.

2) Berhenti sementara sewaktu kedatangan haid & sambung balik mengikut cara yang sama pada bulan depan apabila darah haid sudah bersih.


3) Anda haruslah berhenti mengambil Maharani sewaktu kedatangan haid kerana badan sedang menyingkirkan darah pada masa ini & nutrien Maharani tidak dapt diserap dengan sepenuhnya.

Ha nampak kan,maharani ni boleh dimakan untuk yang belum berkahwin & juga yg sudah berkahwin.. Lagi elok dimakan selepas pantang confirm KETAT !! 

Boleh hubungi untuk dapatkan jamu terbaik ni 

012-7751949 

Tuesday, 3 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL INSTALLMENT & CASH


SALE! SALE! SALE!!
Premium beautiful ade Sale la ni jugak! 

Fiza percaya ramai wanita sangat mengidamkan Baju Dalam No 1 Malaysia ni atau sangat femes dengan nama  Premium Beautiful, betul tak??

buktinya, HQ Sampai kehabisan stok! Licin , bersih! Order habis, order habis. Sape yang x nak dengan korset terkenal ni. Sebut je name premium beautiful semua kenal dah. 

Memandangkan permintaan yang sangat tinggu ni, Fiza baik hati nak open sale teruk2
La biar semua merase dapat pakai korset kesihatan & kecantikan yang bagus ni. 

Sebelum tu fiza nak Remind u gais ye

  HATI HATI GRAB PREMIUM BEAUTIFUL CORSET YANG MURAH SEBAB:

1) kenapa dia lelong pada harga murah? – SET TIPU
harga tak munasabah mungkin itu adalah set Premium Beautiful yang TIPU! aduhhh sayangnya lah.Memang wujud tau, sebabnya  penah ada yang datang carik ika sebab tuh tau. Alang- alang korang beli dah keluarkan duit tak sayang ke kalau dapat set TIPU? hasil tak seperti yang kita nak? Rasa membazir, betul kan?
2) kenapa dia jual harga lelong? – SET LAMA
lelong neh kalau kita perasaan kat mana -mana pun adalah baru yang dah umpama downgrade sikit lah kan? yang dah reject sikit kan?haaa jangan ingat Premium Beautiful tak ada tau, memang ada contoh kata dah lama berhabukss bawah katil (ape kondisi tak pasti lah), isk isk kita nak pakai ke yang macam tuh? tak pun yang dalam kereta dah berzaman zaman, FIR yang berfungsi nak membakar calori kita tuh makin kurang or worst dah tak ada? itu yang pakai tak ada effect apa apa pun! Jangan salahkan orang lain pulak.. :)
3) kenapa dia bagi harga clearance? – SET YANG TAK  HABIS
Istilah clearance itu sendiri pun dah scarry sangat dah tuh.Kalau kata clearance tuh agak agak kita dapat set yang macam mana? yang dia dah tak nak jual lagi dah.Kalau nak tahu set Premium Beautiful neh ada fitting session supaya kita rasa selesa, supaya perut tak lah rasa senak dan sebu sebab ketat sangat.So kalau clearance berkemungkinan set kita TIDAK dapat ditukarkan lagi.If tak tukar macam mana nak fitting ikut body kita? supaya selesa? supaya tak adalah ketat? supaya tak BERCINTA nak pakai (sebab kalau size yang betul 5min je).Sebab corset bukan dipakai dengan size yang sangat ketat supaya cepat kurus macam MITOS orang tentang corset.Ia dipakai mengikut size yang sesuai dengan bentuk badan kita.Sebab itu ada process measurement & fitting.

KALAU TERINGIN SANGAT NAK YANG MURAH TAPI ORIGINAL MEH LAH FIZA BANTU : 
, korang memang bole dapat harga murah yang munasabah dengar cara:
-Beli pada bulan PROMOSI – biase memang wajib Pb corset ni buat sale gile2, ha diz is good news its PROMOTION MONTH YEEEHAAAAAA  ,GRAB GRAB GRAB.... Jangan Lepaskan!!
-Bulan PROMOSI ada rebate, and that rebate entitle you the LOW PRICE! Haaa ini baru make sense kan?
-Ada satu lagi cara, anda boleh SWIPE your credit card? dapat harga CASH + REBATE lagi ! Cuma be careful la CONSISTENT PAY 2-5 TIMES pastu SETTLE PAYMENT. 
-Or lastly you bole dapatkan INSTALLMENT PRICE with TRUSTED AGENT, then bayar month pada mereka.Mereka kebiasaannya ada jadul pembayaran tersendiri.  OK hari ni, minggu ni & bulan ini FIZA baik hati nak open untuk yang nak buat ezi payment (installment) tapi.. Haaa ade tapi tau, TAPI OFFER ni limited tau.. Tak banyak kosong dah. So ape lagi cepat2lah roger kalau nak rase pakai korset yang best sangat ni. 
Korang boleh call @ whatssapp : 
012-7751949 
BELI IMPIAN DENGAN HANYA RM 50!!!!!

Aikk! Kenapa? Tak PERCAYA? Itulah Yang TERJADI pada RIBUAN Usahawan SHOM! Ramai Yang dah capai IMPIAN mereka hanya bermula dengan modal sebanyak RM50 sahaja! Iyeee RM50 he he he

RAMAI YANG DAH REBUT PELUANG NI!
Mana taknya! Dengan RM50 sebagai pendaftaran,
macam2 benda best & boleh dapat dalam #SahajidahHOM

> Sambil guna sambil berniaga.
> Sambil berniaga sambil dapat income.
> Sambil berniaga sambil melancong..
> Sambil ada extra income sambil tambah saving+tambah aset.

Dan Yang Paling PENTING DAH RAMAI YG JADI JUTAWAN! IYE dah jadi JUTAWAN. TAK PERCAYA JUGAK?

Whatsapp 'nama+lokasi' ke 012-7751949 atau tinggalkan no phone kat bawah ni (kami Call segera)

#MinKaffe #MineralCoffee #premiumbeautiful #magnetrezeki #bisnescoaching #bisnessunnah #freetrip #RoadToBeijing  #berNIAGAdenganILMU