Thursday, 23 June 2016

PROMOSI RAYA PREMIUM BEAUTIFUL

Salam ramadhan & Hi frens ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Pejam celik dah pun Ramadhan ke 18, sayunya hati Ramadhan nak pergi tinggalkan kita. Tapi dalam sayu hati ni fiza nak share dgn kawan2 kat luar sane berita happy. Kita ade buat promosi Raya untuk Premium Beautiful Corset. Yang nak kurus sebelum raya sempat je lagi. Dalam masa 2 minggu kite berpuasa, fiza dah bertukar size dari XL ke M tau. Tipsnya cuma minum MIN KAFFE + sarung Premium Beautiful je.. Wow tak percaya kan? Ni gambar testimoni fiza sendiri. Ni nak testing baju raya la konon kan, supprisingly tiba2 size mengecil yeeehaa . Tak sia2 tau hasil minum Min Kaffe & Premium Beautiful Corset ni. 


Rugi tak cuba barang terbaik ni.. Dah la waranti seumur hidup , kalau koyak ke anything happen free of charge repair corset ni ye. Jadi beli sekali pun dah sangat berbaloi. Segala lemak boleh hilang. 

Nak dapatkan harga promosi boleh pm @ whatssapp fiza : 

012-775 1949
012-7751949
012-7751949

Fiza belanja tips kurus dengan cepat lagi.. 








Friday, 17 June 2016

KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET



Salam & Hi all,

Pagi-pagi indah ni kita jangan sambung tidur kalau dah lepas bersahur , kalau tidur tak dapat lah kita nikmat keindahan alam semesta di pagi hari.. Ucapkan syukur Alhamdulillah kerana kita masih dapat menghirup udara yang segar ni. Mase tengah update blog sekarang ni Fiza berada di tanah Ho Chi Minh City pukul 4.45 pagi kaaau segar lagi ha! Ape kene? Sebab den dah pekono MIN KAFFE  la. Dalam beg fiza mesti ade minumum pun 2 sachets tau. MIN KAFFE ni untuk energy booster. Jadi haa ni la makanye terupdate blog disubuh hari. Huhu... Ramai yang tanye MIN KAFFE ni sama ke dengan Mineral coffee,? Of course sama, rasa & bahan2nye semua sama CUMA MINERAL COFFE ni dah rebranding jadi MIN KAFFE ๐Ÿ™‚. Beza pada nama saja, yang lain takde beza ye. 




Sebenarnya niat hati ni nak bercerita pasal premium beautiful corser, tapi dah ke lain pulak introduction tu hehe.. Almaklumlah perempuan kan memang tak lari dari berceloteh. Ok now!! Kite bukak topik PB KORSET.  Ramai wanita kat luar sana yang belum ada Pb korset ya? Rugi bak hang kalau takde pb korset ni tau. 

Kalau ada yang nak tau lebih lanjut berkenaan PB korset ni jangan malu jangan segan, boleh je whatssapp FIZA :012-7751949







Friday, 10 June 2016

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH!

Salam & Good Day olls ๐Ÿค—



Offer Offer Offer!!!

Ramai yang nak beli PB Korset ni dengan harga offer kan? Inshallah fiza boleh sangat bantu pada yang teringin & sangat perlu pakai PB Korset ni. Sebenarnye kalau diikutkan harga PB ni tak mahal pun kalau dibuat kira2 semula. Ok kita buat kiraan kalau korang beli slimming pil @ any supplement for slimming. 

Harga slimming pil RM89.90 x 36bulan (3tahun) = Rm3204
Tak mungkin kite makan sebotol je dah boleh kurus betul tak? & then yang paling worst sekali kite tak tau tentang bahan2 yang dibuat tu serasi dengan antibody. Boleh ke kita nak amalkan makan ubat sentiasa bertahun2 lamanya 
Slimming centre : 10kali treatment RM4800 
Haaa yang ni memang i sendiri dah ade experienced ye, dah bayar lump sump over RM5000 habis sesi treatment badan macam tu jugak naik tak turun tak. Sooo wasting waah i rase so stupid mase tu. Terbang macam tu je duit. Itu yang displin, belum kene lagi yang kejap datang kejap tak datang finally terus x pegi2 dah. Melayang begitu saja RINGGIT.
Premium Beautiful Korset: RM2400 /24bulan = RM100
Ada warranty seumur hidup lagi pakai lah sampai akhir keturunan tu. Koyak ke cangkuk tercabut ke boleh repair anytime FREE OF CHARGE repair ye. Mahal ke murah? Kalau yang bujang boleh pakai sampai berpantang, yang berpantang anak 1 boleh pakai sampai ke anak 5. Sangat berbaloi sekali bayar je tapi boleh pakai berkurun. Haaa kan ade nampak tak ? 

KENAPA PULAK ADA YANG JUMPA KORSET PB NI DENGAN HARGA MURAH??
Saya ni wakil pengedar sah ye, tak main jual barang2 yang dah dipakai orang,  barang2 second hand, fiza jual ORIGINAL , BAU KEDAI punya jual kat uolls. Kebanyakan yang dijual dengan harga murah ni ade sebab yang kita sendiri takkan nampak. 



berminat untuk dapatkan harga offer boleh pm ; 
012-7751949












Thursday, 9 June 2016

KOPI KESIHATAN MIN KAFFE

Bismillahirahmanirrahim... Assalamualaikum uolls..
Hari dah masuk hari ke4 berpuasa, syukur kita masih dapat menjalani ibadah puasa dimuka bumi ni.
Mesti uolls letih lesu bulan puasa ni kan? Angin & gastrik x payah cakap la.. Memang penyakit tu rajin singgah lagi2 time bulan puasa ni. Am i right ?

Macam mana tanda-tanda gastrik??

1. Sakit perut pada bahagian atas perut atau abdomen
2. Rasa senak, berangin atau pedih.
3. Rasa tidak selesa dan kembung
4. Sendawa berulang kali
5. Kerap kentut selepas makan
6. Rasa mual atau loya dan muntah
7. Berat badan turun (peringkat kronik)
8. Najis berwarna hitam seperti tar dan muntah yang mengandungi darah (peringkat kronik)
9. Hilang selera makan
10. Berat badan turun (pada peringkat teruk)
Macam mana pulak cara nak selesaikan masalah angin gastrik tu ? 
Ha ni la dia fiza nak suggest kat korang Min Kaffe & Garlic tablet yang sangat sesuai untuk masalah diatas.

ANTARA KEBAIKAN MIN KAFFE: 

☕️Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
☕️Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
☕️Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
☕️Melegakan tekanan.
☕️Tidak rasa lapar 
☕️HALAL

Sambil berpuasa sambil kurus ☺️๐Ÿ˜Š Biar tampak cantik menawan di Hari Raya nanti 

www.fizamansor.com

Berminat boleh Whatsapp 012-7751949



Tuesday, 7 June 2016

CERGAS DENGAN MIN KAFFE

Assalamualaikum.. Hi olls,

Syukur Alhamdulillah kite semua masih lagi dapat menjalani ibadah puasa pada hari ni. Seharian bekerja sambil menahan lapar & dahaga dari pagi hingga terbenamnya matahari.. Semestinya ada yang rasa letih terutama pada wanita2 diluar sana kan. Yang bekerja, uruskan anak2 , balik kerja kene sediakan juadah berbuka., terawih dimalam hari. Penuh rutin harian.. Fiza pun tergolong sekali dalam golongan diatas ๐Ÿ˜„. Sebab tu instinct tu ade. Boleh rasa tau penat lelah kite berpuasa sambil bekerja..kat sini fiza nak suggest korang MIN KAFFE yang mampu bagi tenaga dalam badan. Bekerja seharian pun tak rase letih.. Sentiasa cergas sepanjang hari bukan tu saja tau, malah cacing dalam perut ni pun tido sentiasa.. Maksudnye kat situ kite rasa kenyang dalam tempoh yang lama. Jadi kite boleh menjalani ibadah puasa tanpa letih & lesu. CERGAS sepanjang hari. Jadi apa tunggu lagi ?

Jomlah order MIN KAFFE  boleh whatsapp terus ke no 012-7751949. Nak cuci mata boleh jugak tengok kedai on9 fiza di www.fizamansor.com

012-7751949
www.fizamansor.com



Saturday, 4 June 2016

SET MANDIAN MARINE ESSENCE

Set mandian Marine Essence terbaik untuk semua golongan , tak kira kanak-kanak & dewasa boleh guna. Kenapa terbaik? 

Kebaikan shampoo marine essence

๐Ÿ‘‰gabungan unik ramuan semulajadi 
: mengekalkan kulit kepala & rambut dengan bersih sihat & lembap secara proaktif

๐Ÿ‘‰tanpa sabun
:formulasi tidak mengeringkan, lembut untuk kegunaan harian
๐Ÿ‘‰tidak merengsakan kulit kepala & rambut
๐Ÿ‘‰menyihatkan & melindungi kulit kepala
๐Ÿ‘‰membantu kurangkan kegatalan kulit kepala

Kebaikan Beauty Bar Marine Essence 

๐Ÿ‘‰Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
๐Ÿ‘‰ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

๐Ÿ‘‰Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
๐Ÿ‘‰ Mencerahkan pigmentasi kulit.

๐Ÿ‘‰ Anti-bakteria, anti-kulat.

๐Ÿ‘‰Antioksidan, anti-penuaan.
๐Ÿ‘‰ Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

๐Ÿ‘‰ Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.

๐Ÿ‘‰ Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

www.fizamansor.com

Berminat boleh pm tepi @ Whatssapp 
012-7751949
012-7751949
012-7751949 





Friday, 3 June 2016

TESTIMONI TERBARU PREMIUM BEAUTIFUL 3JUN2016





Hari ni fiza jumpe client  yang baru je sebulan lepas beli PB korset ni. Ya Allah impressed  tengok die, macam tak percaya. Ketara sangat perubahan. Untuk pengetahuan, Puan hayat ni bersalin secara caesarian & dah hampir setahun tak pakai sebarang korset atau bengkung. Bile fiza offer je Premium Beautiful ni tak lengah terus beli 1 set. Memang pantas dan tepat sangat pilihannya & see now! Sebulan je dah muat segala baju mase zaman bujang dulu. Happy sangat awak kan, kite yang tengok perubahan ni lagi la berdabel2 happy. Ni conversation fiza sendiri dengan puan Hayat : 



Tadaaaaa!!!! Ni dia testimoni Puan Hayat 


CANTIK SANGAT BODY SHAPING..mummy with 1 kid nampak macam anak dara lagi u.

Uolls ape tunggu lagi? Bertindak pantas macam sis ni jom grab laju-laju PREMIUM BEAUTIFUL ni. 


Whatsapp : 012-7751949