Wednesday, 31 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL BENGKUNG BERSALIN NO 1

PREMIUM BEAUTIFUL BENGKUNG BERSALIN NO 1 

Bukan senang perempuan yang dah beranak ni nak kembalikan bentuk badan macam anak dara. Lagi yang dah lebih dari sorang anaknye. Sah-sahlah alignment lari sana sini. Jangan ingat yang dah kurus tu pun boleh dapat shape lame. No!no!no! Tak banyak pun sikit mesti ada yang berubah. Dulu fiza anak sorang masih ada lagi masa nak workout, pegi gym & berzumba. Sekarang dah beranak 2 ni, bukan nak kata tak pandai curi masa, dah memang tak cukup masa langsung. Dengan bekerja lagi, habis kerja buat pulak kerja ke2 ni. Dengan nak uruskan anak-anak , rumahtangga lagi. Mujur ade premium beautiful corset ni, senang kerja. Sarung je boleh dapat shape badan lama. Bertuah rasa badan dapat sarung premium beautiful ni. Dalam tak perasan sambil buat kerja rumah badan makin mengecil. Kalau 4 bulan lepas sarung seluar size 32 stress wooo nak beli seluar. Sekarang dah turun 28inch mau tak terkejut. Fiza bersalin caesarian ya, both Dary & Qeisha keluar ikut tingkap šŸ˜…. Jadi yang experienced bersalin Czer ni mesti dah tau & alami buncit bahagian perut ni macam mane kan. Dengan tak boleh nak berbengkung masa dalam pantang sangat beza dengan yang bersalin normal.  Kalau masa bersalin Dary ( anak sulong) dulu lepas setahun baru dapat turunkan berat badan. Sekarang lepas bersalin Qeisha tak ambil masa yang lama pun sampai setahun, 4 bulan je dah turun 10kgšŸ¤— & no diet at all. Fully used premium beautiful corset ni. Ade kawan-kawan fiza kata dah pakai jugak tapi tak kurus pun. Bila tanye pakai macam mana, dijawab ' tengoklah kalau ade mase aku pakailah, takde masalah nak sarung hari-hari. Kadang-kadang dipakai girdle saja, long bra dan waist nipper tak sarung. ' awak yang langgar cara pakai memang lambatlah nak dapatkan bentuk badan awak melentik. Bukan salah premium beautiful yang tak kecikkan badan awak, salah tuan punya badan yang tak pernah nak konsisten pakai premium beautiful. Awak-awak semua yang nak dapatkan khidmat ukur & consultant tentang premium beautiful ni feel free to whatssapp
 Fiza : 012-7751949 
fb: NORFAEZAH MANSOR









Thursday, 25 August 2016

KEBAIKAN MIN KAFFE

KHASIAT MIN KAFFE

Minuman Khasiat..Jaminan 100% terbaik untuk kesihatan šŸ‘‡šŸ‘‡.
.
.
.
šŸ‘‡šŸ‘‡

Manfaat MIN KAFFE Garam Buluh
(kaya dengan bahan mineral seperti magnesium, besi, kalsium & kalium)

✔ menggalakkan penyerapan kalsium
✔kaya dengan unsur anti-pengoksidaan utk melawan penyakit
✔menghilangkan keletihan fizikal & mental - memberi kesegaran & tenaga tambahan
✔melegakan tekanan
✔sesuai utk diet harian - kurang rasa lapar, menurunkan berat badan
✔ menNeutralkan Asid dalam badan
✔mencegah & menstabilkan kencing manis & darah tinggi
✔ mencegah & memulihkan gastrik & migrain
✔ membantu proses pencernaan & pelawasan - detox

Antara pengamal/testimoni Min Kaffe adalah...
šŸ‘šŸ» pesakit kencing manis
šŸ‘šŸ» pesakit jantung
šŸ‘šŸ» high kolestrol
šŸ‘šŸ» pesakit darah tinggi
šŸ‘šŸ» sembelit 
šŸ‘šŸ» diabetis/obesiti
šŸ‘šŸ» bagus utk ibu hamil, berpantang & menyusu

*PENTING* : Ianya tidak memberi 100% jaminan mutlak sebagai penyelesaian bagi masalah2 kesihatan kita, tetapi pengambilan Min Kaffee Garam Buluh dalam kehidupan seharian secara berterusan mampu meningkatkan kualiti kesihatan kita.

Sekotak ada 20sachets, boleh cuba utk mendapatkan keserasian terutama buat mereka yg tak minum coffee mahupun utk penggemar coffee.

Nak cuba tak?
atau bole belanja mak abah dikampung utk cuba Min Kaffee?
Saya ada harga special untuk u olls šŸ˜šŸ˜šŸ˜


Call/pm/whatsap
0127751949
www.fizamansor.com


Sunday, 21 August 2016

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Lagi mudah kalau tunjuk testimoni sendiri, senang nak terangkan dan bukti dah ada depan mata. Masa pregnant last weight nak cecah 80kg, selepas bersalin je turun 70kg dan tak lama lepas 3 bulan je sarung premium beautiful dah turun lebih kurang sekarang dah kurang lagi 10kg. Bila dah mengandung ni shape kite wajib lari bersimpang siur kan. Semua aset tak balik ke bentuk asal. Jangan pandang yang dah kurus balik tu aset dalam semua back to normal. Bukan senang wanita yang dah beranak lebih dari sekali nak kembalikan berat dan bentuk tubuh asal macam anak dara tau. Dengan kekangan masa lagi, tak berkesempatan nak workout, lebih-lebih lagi ibu yang bekerja . Balik mula busy dengan family. Nasib baik jumpa premium beautiful ni cepat. Mudah je sarung-sarung je boleh kurus, aset semua pasti terangkat macam anak dara semula. Kalau tak percaya memang kena pakai dulu. Baru tau berkesan ke tak ☺️ Nak tau keterengan lanjut boleh whatssapp fiza 012-7751949 




Thursday, 18 August 2016

Top Agent Premium Beautiful

TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL 2016

Syukur Alhamdulillah, fiza sampai SM award & terima anugerah SM 2016. Macam-macam dugaan nak berjaya ni, bukan lenggang kangkung je dah dapat. Usaha lebih sikit inshallah mesti tercapai macam ape yang Fiza dapat sekarang. Jangan tunggu dah tersungkur baru kita nak tersedar .. Seeloknya bermulalah dari sekarang. Semua orang ade impian nak ade bisnes sendiri, sampai bila nak makan gaji dengan orang kan. Seronoknya bisnes dengan SHOM dapat merapatkan ukhwah sesama manusia. Dengan kelas dimana bukan calang-calang kelas untuk hiburan dan kejar harta duniawi semata. Bisnes dengan Sahajidah Hai-O Marketing ni banyak peluang yang kita boleh dapat., peluang melancong ke seberang laut, dengan bonus yang kita dapat setiap bulan. Jangan anggap yang bayar modal boleh duduk goyang kaki dan harapkan duit masuk berkepuk-kepuk ya. Ni bukan MLM yang cari orang then duduk tunggu duit masuk. Kite bekerja macam biasa, anggaplah bisnes anda bukak sebuah kedai @ butik anda sendiri. Kalau duduk saja harapkan customer datang , ade tu adelah income, takde customer lama-lama kedai pun boleh tutup. Jadi berusahalah untuk maintain kan customer dan juga rakan kongsi yang kita ada. Tu je. Simple ! Kalau macam ni pun ade yang anggap susah juga nak berbisnes, sila fahamkan bukan bisnes ni yang susah, tapi anda sendiri yang susahkan diri anda. ☺️. Renung-renungkanlah










PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful 2016 

Beruntungnya badan bila disarung dengan Premium beautiful, dengan fabrik yang sangat selesa dan senang disarung & buka. 

Premium beautiful ni direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  
Jadi Total up 100% to confidence ☺️

Kenapa best sangat?  Fiza tak kata premium beautiful ni penawar segala penyakit tapi inshallah boleh ikhtiar dengan gunakan premium beautiful untuk penyakit terutama yang berkaitan dengan wanita. Ramai yang dah gunakan dan Alhamdulillah berjaya. 

Antara penyakit-penyakit yang berjaya dirawat seperti dibawah: 




Antara testimoni yang berjaya :









Untuk dapatkan keterangan lebih lanjut boleh hubungi fiza : 012-7751949


Sunday, 14 August 2016

TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE

Bio Velocity Sleep Mate

Berkesan Ke Pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate?

Mari fiza kongsikan testimoni terbaru dari customer fiza nun di Perak. Datang dari Perak untuk dapatkan pelapik tilam BVSM ni ada macam-macam masalah yang ingin diselesaikan. Dah jemu makan ubat, katanya. Dah puas berurut, cuba macam-macam ubat, tujuan hanya satu, nak bagi anggota sebelah kiri yang tak boleh bergerak (strok) untuk kembali bergerak.

Selepas 3 minggu menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, hasilnya:-
- Badan jadi ringan
- Bacaan Kencing Manis Stabil
- Kolestrol turun dan stabil
- Mata yang kabur dah kembali terang

Cuma masih ada rasa sakit pada anggota yang strok, kesan tindakbalas atau dipanggil healing crisis. InshaAllah, kesan itu akan hilang tak berapa lama lagi dan inshaAllah,anggota tersebut boleh aktif semula. 

Untuk anda yang diuji dengan pelbagai masalah kesihatan, fiza memang syorkan tidur dengan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni. Yang tidak mengalami masalah kesihatan juga sangat-sangat digalakkan menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini. Sebab badan kita perlukan tenaga untuk di charges hari-hari. Macam bateri handphone kita juga. Hari-hari kita charge, baru boleh beroperasi semula kan. Kita pun kena charge dengan aura Velocity tilam BVSM ni.

Apa keistimewaa Tilam BVSM ?

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti



Satu rumah, satu BVSM
012-7751949
Fiza

HARI ANUGERAH SMSSM 2016

Award SMSSM 2016

Syukur Alhamdulillah, segala hasil penat lelah Fiza berbuah hasilnya  13/8/2016. Fiza tercalon sekali terima anugerah SM. Terima kasih pada mentor-mentor yang dah pun terbukti berjaya iaitu, CDM Azlan Deraman, CDM Salha , CDM Al-Faath , CDM Salleha & especially thousands thanks to my direct mentor DDM Dyna Salleh. Tanpa beliau fiza memang takkan buka mata dalam bidang ni. Teruja sangat bila masuk hall yang dipenuhi dengan fighter SHOM. Timbul rasa kesal sebab tak mulakan dari awal lagi. Seronok bisnes ni, bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta. Bila dah mendalami betul2 mesti jatuh cinta. Bisnes ni bukan untuk kaut untung semata-mata, tapi membantu orang, orang yang bermasalah kesihatan & sekaligus dapat bantu orang yang bermasalah kewangan.
Di event ni la fiza dapat kenal dengan golongan-golongan CDM yang dari awalnya bermula sama macam mana fiza buat. Jangan takut untuk memulakan bisnes dengan SHOM. Takde paksaan untuk keluarkan modal yang besar. Cukup dengan pendaftaran ahli rm50 saja dah boleh memulakan perniagaan sendiri. Kalau ade yang berminat untuk jadi mini stokis atau agent dengan fiza boleh hubungi +60127751949

Fb: norfaezah mansor











Thursday, 11 August 2016

Premium Beautiful On Sale!!!


Caesarian boleh exercise dengan gunakan premium beautiful dengan selamat

Testimoni diri sendiri yang bersalin secara caesarian, selesa sungguh workout dengan bersarungkan baju dalam premium beautiful ni. Rase tegap je badan especially bahagian perut ni tak rasa sakit langsung. Fiza confident sangat dengan skipping & sit up bagai tu kan. Of course wanita yang bersalin bermasalah dibahagian perut dan pinggul kan? Jadi fiza memang fokus at that part. Memang rasa selamat. Jadi premium beautiful are highly recommended for mommies yang nak kempiskan perut dan segala part yang ade lemak degil terkumpul tu .

Premium beautiful ni ada 3 piece which is ada long bra, waist nipper dan girdle:



Bila pakai ketiga-tiga helai ni dibadan , anda akan rasa lemak-lemak tersusun denan sangat rapi. 

For free consulting, just call @ whatssapp : 012-7751949
Fiza 





Monday, 8 August 2016

Maharani (jamu ayam hitam)

 Maharani?

Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.

Ramuan

Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

Kesan pengambilan

Herba Maharani dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.

Herba Maharani membantu anda mengawalatur peredaran haid supaya menjadi tetap & menguatkan badan. Jadi, ia menambahkan peluang untuk mengandung.

Kebaikan Herba Maharani

  1. Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
  2. Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
  3. Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
  4. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
  5. Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
  6. Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Keberkesanan

  • Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
  • Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
  • Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
  • Menguatkan tenaga dan stamina.
     
Perhatian:
  • Ibu mengandung dilarang mengambil.
  • Dilarang mengambil makanan yang mentah dan sejuk dalam tempoh pengambilan ubat.
  • Tidak sesuai diambil ketika selsema.
  • Mereka yang mengalami haid berlebihan harus merujuk kepada doktor.

Cara Pengambilan

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.
Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota :
Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Tips Pengambilan

Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein. Anda juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :
  (a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
  (b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan. Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu. Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas anda makan berterusan selepas period anda kali ini dan sehingga period yang seterusnya, anda boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja.

Nota : Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan. Jika anda terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari. 

Mini stokis diperlukan

Ya Allah dulu serius tak percaya langsung yang ONLINE pun BOLEH DAPAT DUIT!

Tapi bila diri sendiri dan business partner mula dapat duit extra dengan berniaga online je, terus rasa addicted nak buat lebih lagi!

Alhamdulillah bulan ni ramai yang dapat duit tambahan walaupun buat sambil berkerja... 

Untuk uol yang BUSY BEKERJA, Sesuai sangat la kalau nak jadikan business online ni sebagai second income untuk tampung belanja bulan puasa dan raya nanti... Tinggalkan no phone untuk saya sharekan caranya ;)





Mini stokis diperlukan

Ya Allah dulu serius tak percaya langsung yang ONLINE pun BOLEH DAPAT DUIT!

Tapi bila diri sendiri dan business partner mula dapat duit extra dengan berniaga online je, terus rasa addicted nak buat lebih lagi!

Alhamdulillah bulan ni ramai yang dapat duit tambahan walaupun buat sambil berkerja... 

Untuk uol yang BUSY BEKERJA, Sesuai sangat la kalau nak jadikan business online ni sebagai second income untuk tampung belanja bulan puasa dan raya nanti... Tinggalkan no phone untuk saya sharekan caranya ;)





Saturday, 6 August 2016

SET KEMPIS PERUT (MIN KAFFE + GARLIC)

Assalamualaikum...
Have a nice day ahead šŸ˜šŸ˜šŸ˜

Maaf ye fiza nak pinjam masa uol jap untuk berkongsi rahsia macam mana nak turun berat badan sebanyak 18KG selama 15 hari... 

Set KEMPIS PERUT! 
(MINERAL COFFEE ➕ GARLIC)

✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
✔Mengurangkan nafsu makan malam.. Ye la kan, part ni yang paling susah nak control kan
✔Mendapat lebih banyak tenaga untuk aktiviti fizikal
✔Pecahkan lemak masa tidur
✔Pecahkan angin dalam badan... So lepas ni confirm lega bila always kentut dengan size L 
✔Terbaik turunkan kadar Kolestrol... Kalau uol kerap2 ngantuk tu, tu petanda KOLESTROL TINGGI tau... Kolestrol ni penyumbang terbesar pada masalah jantung dan strok.
✔Membuang dengan penuh senyuman la lepas ni sebab SET KEMPIS PERUT ni melawaskan.
✔Redakan stress so tak de la nak marah-marah tak tentu pasal sangat kan šŸ˜„
✔Membantu masalah Gastrik
✔Mencegah sel kanser dari berumah dalam badan


Jangan percaya apa yang fiza share kan ni sampai lah uol sendiri dah cuba.. šŸ˜Š
Kalau berminat, boleh order cepat-cepat dengan fiza sebab stock SET KEMPIS PERUT ni kerap out of stock..kalau order sekarang, esok boleh terus pos dah šŸ“¦šŸ“®

012-7751949-FIZA
www.fizamansor.com




Thursday, 4 August 2016

Marine Essence (set spa)


Hari ni fiza nak story pasal marine essence & beauty bar. 

Produk  marine essence ni memang terbaik dari segi aromaterapi, kebaikan die. Dulu kan fiza memang setiap bulan pegi salon buat treatment rambut. Yang dah biase buat treatment mesti tau kos dia berapa kan? 1++ memang tak lari la. Belum lagi yg nak ber'spa' tambah lagi 1++ . Berapa dah total ber'spa' dengan treatment rambut sekali buat? Almost 300 untuk sekali rawatan je. Tapi Alhamdulillah fiza jumpe produk marine essence ni jimaaaat banyak sangat. Satu set ni baru 1++ je boleh pakai hari2 lagi. Beza jauh kan dari yang sekali rawatan 3++ tu? Korang yang belum cube produk marine essence ni memang berbaloi sangat untuk cuba
Set marine essence ni ade :

Shampoo marine essence
Body wash 
Beauty bar marine essence 
Ubat gigi pun ade juga tau. Haaa nampak tak semua lengkap dah. 

Ok fiza nak share sikit la tentang beberapa tindak balas yang uol akan lalui once mula pakai sabun Marine Essence ni.

Ni tips untuk yang ada eczema dan masalah kulit yang lain:
1) Sehari dua pakai kulit akan nampak cantik je.

2) Masuk hari ke 5 kulit yang bahagian bermasalah tu akan nampak Merah menyala macam luka n boleh jadi akan nampak macam luka berair.

Tapi sila bawa bertenang sebab tu hanya sementara. Maknanya garam buluh yang ada dalam sabun marine dah mula memberi tindak balas sepenuhnye pada masalah kulit anda. Teruskan pakai sabun Marine Essence.

3) Masuk minggu kedua mungkin masih kemerah-merahan dan mula nampak seperti lebam. Lebam dan kemerahan tu bukan apa, tu tandanya sel kulit baru mula terbina dan proses pemulihan 80% dah berlaku.


4) Masuk minggu ke empat, biasanya area bermasalah seperti eczema tu akan mula kering dan nampak seperti kulit baru semula. Saranan sal, teruskan pakai sabun Marine Essence tu melebihi tiga bulan sekiranya anda sudah mengalami masalah kulit yang melebihi 6 bulan.

Tak berapa Logic kan, bila kita hanya guna dua minggu je sabun Marine, tapi kita expect masalah kulit kita yang dah bersarang pada badan tu untuk pulih sepenuhnye dalam masa 10-30 hari. šŸ˜Š

Untuk dapatkan set spa marine essence boleh hubungi fiza : 012-7751949










Marine Essence (set spa)


Hari ni fiza nak story pasal marine essence & beauty bar. 

Produk  marine essence ni memang terbaik dari segi aromaterapi, kebaikan die. Dulu kan fiza memang setiap bulan pegi salon buat treatment rambut. Yang dah biase buat treatment mesti tau kos dia berapa kan? 1++ memang tak lari la. Belum lagi yg nak ber'spa' tambah lagi 1++ . Berapa dah total ber'spa' dengan treatment rambut sekali buat? Almost 300 untuk sekali rawatan je. Tapi Alhamdulillah fiza jumpe produk marine essence ni jimaaaat banyak sangat. Satu set ni baru 1++ je boleh pakai hari2 lagi. Beza jauh kan dari yang sekali rawatan 3++ tu? Korang yang belum cube produk marine essence ni memang berbaloi sangat untuk cuba
Set marine essence ni ade :

Shampoo marine essence
Body wash 
Beauty bar marine essence 
Ubat gigi pun ade juga tau. Haaa nampak tak semua lengkap dah. 

Ok fiza nak share sikit la tentang beberapa tindak balas yang uol akan lalui once mula pakai sabun Marine Essence ni.

Ni tips untuk yang ada eczema dan masalah kulit yang lain:
1) Sehari dua pakai kulit akan nampak cantik je.

2) Masuk hari ke 5 kulit yang bahagian bermasalah tu akan nampak Merah menyala macam luka n boleh jadi akan nampak macam luka berair.

Tapi sila bawa bertenang sebab tu hanya sementara. Maknanya garam buluh yang ada dalam sabun marine dah mula memberi tindak balas sepenuhnye pada masalah kulit anda. Teruskan pakai sabun Marine Essence.

3) Masuk minggu kedua mungkin masih kemerah-merahan dan mula nampak seperti lebam. Lebam dan kemerahan tu bukan apa, tu tandanya sel kulit baru mula terbina dan proses pemulihan 80% dah berlaku.


4) Masuk minggu ke empat, biasanya area bermasalah seperti eczema tu akan mula kering dan nampak seperti kulit baru semula. Saranan sal, teruskan pakai sabun Marine Essence tu melebihi tiga bulan sekiranya anda sudah mengalami masalah kulit yang melebihi 6 bulan.

Tak berapa Logic kan, bila kita hanya guna dua minggu je sabun Marine, tapi kita expect masalah kulit kita yang dah bersarang pada badan tu untuk pulih sepenuhnye dalam masa 10-30 hari. šŸ˜Š

Untuk dapatkan set spa marine essence boleh hubungi fiza : 012-7751949









Monday, 1 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL OFFER

PREMIUM BEAUTIFUL OFFER

Tak lengkap rasa sehari TANPA PREMIUM BEAUTIFUL. Nak maintain pinggang size A4 menegak bukan senang. Nak dapatkan pinggang size A4 melintang anytime anywhere..

Biasanya lepas fitting Premium Beautiful clients, ada 3 AYAT yang akan keluar dari mulut mereka:

1) "Selesanya nak bergerak...!!!"
2) "Lembutnyaaaaaaa Premium Beautiful ni....!!!"
3) Cantik terus cutting badan saya ...!!!"

 Banyak sangat kelebihan Premium Beautiful Corset ni untuk upgrade keyakinan diri wanita. Direka khas 70% untuk kesihatan & 30% kecantikan, jadi yang dah kurus boleh juga pakai untuk jaga kesihatan.apetah lagi kalau untuk yang single , berkahwin, yang dah beranak berkali-kali , dan juga untuk yang dah berumur.. Semua peringkat umur pun boleh pakai Premium Beautiful šŸ˜Š
Premium beautiful tengah on sale sekarang, boleh dapatkan harga offer ni cepat whatssapp fiza 012-7751949 . Jaga makan jaga kesihatan dengan premium beautiful .