Friday, 25 November 2016

Kurus dalam masa 5 bulan bersalin secara C-sect

Kurus dalam masa 5 bulan dengan Premium Beautiful 

Betul ni tak bohong, Fiza belanja testimoni sendiri 6 bulan bersalin secara C-sect anak kedua. & untuk pengetahuan uoll fiza bersalin anak pertama & kedua dengan cara C-sect. Tapi beza bersalin anak pertama dengan kedua ialah nak turunkan berat badan kepada asal tu cepat dengan lambat. Masa bersalin sulong fiza turunkan berat badan ambil masa setahun untuk dapatkan body shape macam anak dara & baby kedua fiza cume ambil masa 5 bulan je untuk dapatkan body shape yang solid. Rahsianya untuk fiza dapatkan body shape dalam masa 5bulan ni cuma sarung premium beautiful. Bukan mudah ya untuk mommy yang bersalin C-sect ni nak maintain berat & body shape. Sebab fiza tak boleh nak berbengkung macam orang bersalin normal. Nak exercise pun kena tunggu at least 6months lepas operation. Jadi memang akan stress la & jangan mimpi la habis pantang dapat sarung terus baju2 masa kurus dulukan. Dalam pantang tu fiza jumpa premium beautiful dan tak sangka langsung yang sarung ni dalam masa 4-5 bulan je berjaya turun 10kg 😱😱. Mesti tak percaya kan? Nah gambar dibawah 
.
.
.
.
.
.
.


Percaya tak sekarang? Kalau percaya boleh try dah premium beautiful ni untuk sama-sama jaga ketrampilan untuk sedap mata suami kite pandang kan☺️

Nak tau detail tentang premium beautiful ni boleh whatssapp Fiza :

+60127751949

Friday, 11 November 2016

KURUS LEPAS BERSALIN C-SECT LEPAS SARUNG PB

Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur.  'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan. Nasib baik ade PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni. Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan. Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik 💃🏻💃🏻



#premiumbeautiful
#topleaderscircle 

Berminat dengan Premium Beautiful sila

Whatssapp: +60127751949