Friday, 30 December 2016

FITTING PREMIUM BEAUTIFUL WITH TLC PB EXPERT

"Get Your Perfect Fit with TLC PB EXPERT"

Saya tak suka pakai ketat-ketat.
Corset saya tak selesa.
Kenapa corset saya cepat longgar.


Haaaaaaa.. size akak salah tu!
Tu sebab akak-akak wajib beli dengan TLC PB Expert.

Kami UKUR
Kami kirakan size PALING TEPAT
Kami buat FITTING SESSION
Kami bagi FREE CONSULTATION
Kami ajar cara basuh, simpan, jaga PB ni dgn baik.
SEMUA KAMI AKAN AJAR.

Semua tu akak-akak HANYA dapat dari TLC PB EXPERT yang bertauliah saje.

Mane nak cari?

TLC PB EXPERT kami ada seluruh MALAYSIA, termasuk SABAH, SARAWAK, BRUNEI, SINGAPORE.

Dan,

TLC PB EXPERT kami dah servis hampir 30 buah negara seluruh dunia.

So jadi tak payah risau kat manepun anda berada. TLC PB EXPERT akan bantu akak-akak semua!

Cari PB, Cari Kami!!

+60127751949

www.fizamansor.com

#TopLeadersCircle
#TLC
#PremiumBeautiful
#TLCPBExpertSeluruhDunia


Sunday, 11 December 2016

Beauty soap Marine Essence

MARINE ESSENCE

Assalamualaikum semua .. Fiza nak share something dengan uolls ni.. 😊

Pernah tak uolls mengalami masalah seperti dibawah lebih2 lagi dimusim panas ini??
πŸ˜” eczema (kulit sensitif)
πŸ˜” gatal2 1badan yg melampau
πŸ˜” kulit kering & mengelupas
πŸ˜” RUAM bintik merah badan & muka
πŸ˜” JERAWAT dan parut dibelakang badan
πŸ˜” luka2 KUDIS dan berparut hitam
πŸ˜” gelap diberlipat badan & ketiak
πŸ˜” badan BERBAU dan BERPELUH melekit
πŸ˜” GATAL kepala & rambut berbau
πŸ˜” rambut gugur, kulit kepala berminyak dan berkelumumur

kalau uolls ada masalah yg sama seperti diatas, apa kata uolls cuba mandi dengan Mandian Marine Essence Garam Buluh..

Body wash ada, sabun ada, hair shampoo pun ada... head to toe rasa FRESSSH sepanjang hari 🚿🚿🚿🚿🚿🚿 nak buat kerja pun rasa selesa 😍

Paling bestttttt sangat selamat utk baby sebab ianya bebas chemical seperti Paraben & SLES 😍

If uolls berminat nk try Fiza boleh orderkan... Esok Fiza bole poskan/COD, boleh? 😊

012-7751949
www.fizamansor.com

#marineessence #ezcema #gatalgatal #ruamruam #sabunketiak #TopLeadersCircle #




PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL

Grand sale!! Grand sale

Salam Sejahtera & hi ladies, hari ni fiza nak share pada korang macam mana fiza boleh turun sebanyak 11kg dalam dan dapat reshape body kembali macam anak dara. Fiza is a mother of two which is bersalin secara C-sect both. Fiza tak boleh nak lilit bengkung ikut cara orang normal bersalin. Sebenarnya Fiza pun memang bukan jenis yang suka badan besar sebab ada asma.  Jadi bila badan besar nak buat apa pun kita rasa tak selesa dengan fizikal badan yang besar sebab cepat mengah. Jadi untuk peringatan kita semua , nak kurus bukan untuk cantik sahaja ya, tapi paling penting ialah kesihatan. Badan sihat baru boleh cantik. Bulan 4/2016 fiza mula sarung #premium beautiful, makin hari fiza sarung nampak badan makin kecik, belum sampai 3 bulan tak sangka dapat reshape body dan berat makin susut sedangkan takde exercise sangat pun. Sarapan pagi Fiza mulakan dengan minum Min kaffe 1 sachet , tengahari fiza minum juga Min Kaffe sebelum ambil menu lunch so that fiza rasa kenyang dan tak ambil makanan berat .  Begitu juga malam, fiza akan minum Min Kaffe sebelum dinner. Serious korang kalau tak percaya boleh cuba cara Fiza. Bulan 10/2016 fiza dah mbolehsarung baju & seluar lama kembali. Kalau sebelum ni nak sarung seluar lama muat sampai peha je. 

Korang,  fiza nak bagitau sekali sekarang #premium beautiful ni ade promosi boleh jimat sehingga rm700 untuk 1 set #premium beautiful. Tak percaya ke? Boleh whatssapp Fiza untuk detail lanjut: 

+60127751949 
Ig: norfaezah mansor
Fb: norfaezah mansor


MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

Assalamualaium kesayangan Fiza,

Lama sangat Fiza tak update kedai, maaf ya tak berkesempatan busy sangat la gamaknya kan. Tapi syukur Alhamdulillah dalam busy ni bisnes berjalan lancar. Fiza nak share perkara yang sabgaaat penting untuk kita sebagai kaum wanita. Tentang penjagaan Miss V. Walau tempatnya tersangatlah sulit tapi situlah permata kita yang sangat berharga kan. Situlah part paling sensitif dan harus dijaga.  Untuk yang dah berkahwin sangat penting untuk tambat hati suami kita, manakala untuk ladies yang belum berumahtangga kena juga jaga sebab hormon gadis-gadis yang belum berumahtangga ni lagi lah sukar nak dijangka. Biasanya wanita tak lari dengan masalah dibawah ni:

- keputihan, ada yang diamkan masalah keputihan tu sampai Miss V jadi berbau & kekuningan.
- kitaran haid tak menentu bila hormon kita tak stabil
- masalah senggugut
- sakit pinggang bila period
- badan lesu bila period
 Masalah tambahan untuk wanita yang dah berkahwin dan beranak pula :
- longgar dibahagian miss V
- rahim mengembang
- cepat penat
-kentut Vagina

Bila semua masalah ni kita hadapi tanpa cari jalan penyelesaian memang kita akan hadapi masalah rumahtangga. Betul ke Betul? Ye lah suami pun naik bosan tengok muka isteri yang takde semangat nak bersama. Bila dah longgar , berbau,  penat .. macam mana nak layan suami dengan elok & sempurna kan.

Maharani jalan penyelesaian yang "high recommended" . Sekali dah cuba memang sentiasa mencari. Jangan percaya apa yang Fiza bagitau ni sampai uoll cuba sendiri. Jamu ayam hitam terbaik setakat ni untuk selesaikan segala masalah diatas. Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi Fiza ditalian

Whatssapp / call : +60126651949



Friday, 2 December 2016

REAL TESTIMONY PREMIUM BEAUTIFUL

Real own testimoni
.
.
Fiza nak sharing real testimoni hasil dari pengalaman sendiri pakai #premium beautiful ni.
.
.
"Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur. 'Gemuknya badan kau' tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akk kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat-ketat tu kan.

Nasib baik ada PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni.

Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan.

Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik πŸ’ƒπŸ’ƒ
Alhamdulillah mujur jumpa #premium beautiful ni. Yang seronoknya pakai #premium beautiful ni ialah jimat sebab dia ada lifetime warranty jadi boleh sarung sampai anak berderet-deret & sampai umur dah lanjut pun tak kisah.

Ade berita baik tau, sekarang Premium beautiful ade promosi sampai hujung tahun ni. Harga runtuh gile-gile lah. Korang nak solidkan badan sebelum raya 2017 tahun depan dah wajib sangat pakai #premium beautiful ni dari sekarang. Boleh dapat cash rebate lagi dengan pembelian cash. Ape tunggu lagi grab cepat-cepat offer ni.

Nak detail lanjut boleh whatsapp fiza :  +60127751949