Tuesday, 7 March 2017

RUMAHTANGGA GOYAH

RUMAHTANGGA GOYAH

Bila suami balik kerja mandi terus keluar rumah, bila tanye nak kemane dia jawab nak lepak dengan kawan-kawan. Habis yang aku ni kat rumah nak buat ape? Tunggu dari pagi sampai ke petang buat kerja rumah, jaga anak, masakkan untuk suami tapi suami nak makan dengan kawan-kawan!

Balik jumpa kawan , terus ambik bantal dengan selimut tidur depan tv. Bila tanye kenapa tak tidur kat bilik. Dia cakap bosan!  Takde ape yang menarik dah kat kau ni, Nak tidur sebelah pun takde selera , rimaslah. Sentap! Nak gugur jantung bila suami cakap macam ni.

Tak tau nak mengadu dengan siapa, duduk scroll fb, nampak MAHARANI HAI Ountuk Maharaja. Tak lengah aku pun pm trusted agent ni, bagus layanan die service tiptop. Aku order sekotak nak cuba.

En hubby tiba-tiba berubah, sayang nak tinggalkan aku lama kat rumah, rindu katanya. Sekarang hati makin berbunga bagaikan pengantin baru. Hari-hari rasa macam malam pertama. Korang yang ada masalah macam ni cepat-cepat makan MAHARANI HAI O

Whatssapp MAHARANI HAI O 📲0127751949
Whatssapp MAHARANI HAI O 📲0127751949
Whatssapp MAHARANI HAI O📲0127751949

💻www.fizamansor.com









No comments:

Post a Comment