Showing posts with label #pbexpertjohor. Show all posts
Showing posts with label #pbexpertjohor. Show all posts

Sunday, 18 June 2017

Mastering Power Conversion & Power Closing

Salam Hujung Minggu semua rakan & kenalan kakjah.

Tinggal seminggu nak sambut perayaan Aidilfitri ni, masing-masing sibuk dah buat persiapan. Ada yang dha mula buat kuih raya, shopping baju raya. Semua sibuk nak berbuka puasa kat luar bila dah hujung-hujung musim puasa ni kan.

Tapi kakjah salute & respect mentor kakjah sendiri. Yang mana sanggup turun padang dari jauh demi nak kongsikan ilmu dan nak tengok anak didik mereka di TLC ni berjama & sama naik dengan mentor-mentor yang lainz

Minggu ni kakjah diberi peluang untuk jadi emcee dan kendalikan event di stokis melaka. Seronok bercampur gemuruh sekali la bile 1st time di panggil jadi emcee.  Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar dari awal hingga habis event.

Team TLC Melaka 

Mastering power Conversion & power close 

reward booster from CDM for top achiever
yeaay dapat Duck Scarves 

tulang belakang Kak Jah, mentor hebat CDM Salleha & Salina 

Tap Aura dari CDM Salleha Roslan 



Sunday, 5 March 2017

BUSINESS COACHING TLC (premium beautiful Johor)

tak tau cara berniaga kita sediakan 1 to 1 coaching 

 bisnes ni mudah kalau kita sendiri fikir mudah dan akan jadi sukar bila kita juga yang fikirkan susah,
ianya akan jadi sangat mudah bila kita enjoy lakukan bisnes ni. Top Leaders Circle, ni adalah group orang-orang yang mind setting positive. kalau anda semua nak berjaya dalam bisnes kakjah sarankan sangat uolls bermula dengan Top Leaders Circle (TLC).

sekali dah mula, inshallah akan dibimbing sampai berjaya tapi ingat, ni untuk orang yang betul-betul inginkan kejayaan dalam perniagaan dan ingin miliki bisnes sendiri.
tak susah pun nak mulakan, dengan bayaran pendaftaran ahli CUMA RM50 sahaja anda dah boleh sangat nak mula berniaga.

Segala ilmu dibekalkan secara percuma, dari A-Z anda dibimbing. mana nak dapat deknon cube lah citer kat kakjah ni ha. modal RM50 boleh dah nak berniaga kan. dari RM50 ni lah macam-macam insentif yang kita akan dapat.  Free coaching , free trip setahun 2-3 kali, Bonus, Untung runcit lagi, perghh dasyat ke tak dasyat.

anda jenis yang memang 0 ? tak tau langsung nak berniaga?

premium beautiful expert Singapore 
hebat pb expert dari Spore sebab product viral ni terlajak laris dimana-mana saja. kalau orang Singapore nak cari product hot ni boleh contact our trusted agent ni :

Noriz: +6582881383
Mazneng: +6593517651

kakjah service sampai depan rumah tau, hantar barang , coaching sampai kerumah

orang Melaka boleh dapatkan product viral ni dari trusted agent TLC: 

Noraini: 017-3548674
Aisyah:  016-6837710

kalau dah pasang niat nak berniaga tu jangan tangguhkan. anda dialu-alukan untuk bermula dengan TLC. 

hubungi kakjah di talian 0127751949 untuk keterangan lanjut 

Premium Beautiful Johor 







Saturday, 18 February 2017

PERMINTAAN PREMIUM BEAUTIFUL MENINGKAT SETIAP HARI


hi uolls

kakjah tak jual premium beautiful ni macam jual tudung ye. kakjah memang teliti dan sangat menjaga keselesaan client yang nak pakai premium beautiful. almaklumlah kita jual barang yang high quality jadi service kena quality juga. bisnes forever bukan nak bisnes sekali je deknon.  perkara paling basic lah kakjah nak kena amik ukuran dulu supaya ngam dengan badan sipemakai . kakjah takkan amik ukuran agak-agak macam beli seluar dekat dalam mall.

ambil ukuran puncak dada 

ukuran puncak dada kita dan bawah dada ni adalah untuk kita dapatkan size baju dalam yang tepat supaya bila pakai long bra, lemak tak terkeluar di belakang badan. 

ukuran bawah dada

lepas ni kakjah akan ambil ukuran pinggang untuk kita dapatkan size waist nipper yang tepat. waist nipper ni part feveret kakjah ok, sebab bila sarung waist nipper ni memang terus rasa kecik pinggang & babat terus hilang sekelip mata haaa. nak kurus cepat memang kena sarung 1 set pb ni supaya lemak semua tersusun rapi. 

ukuran untuk waist nipper

part last sekali ialah untuk ambil ukuran girdle dimana semua wanita kat luar sana naaaak sangat punggung & peha yang kecik. korang wajib sarung girdle premium beautiful ni kalau nak kecik peha. cepat pm kakjah untuk dapatkan harga & size premium beautiful yang menarik ni.

pm kakjah 0127751949 untuk dapatkan harga premium beautiful yang menarik