Showing posts with label #premiumbeautiful. Show all posts
Showing posts with label #premiumbeautiful. Show all posts

Sunday, 18 June 2017

Mastering Power Conversion & Power Closing

Salam Hujung Minggu semua rakan & kenalan kakjah.

Tinggal seminggu nak sambut perayaan Aidilfitri ni, masing-masing sibuk dah buat persiapan. Ada yang dha mula buat kuih raya, shopping baju raya. Semua sibuk nak berbuka puasa kat luar bila dah hujung-hujung musim puasa ni kan.

Tapi kakjah salute & respect mentor kakjah sendiri. Yang mana sanggup turun padang dari jauh demi nak kongsikan ilmu dan nak tengok anak didik mereka di TLC ni berjama & sama naik dengan mentor-mentor yang lainz

Minggu ni kakjah diberi peluang untuk jadi emcee dan kendalikan event di stokis melaka. Seronok bercampur gemuruh sekali la bile 1st time di panggil jadi emcee.  Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar dari awal hingga habis event.

Team TLC Melaka 

Mastering power Conversion & power close 

reward booster from CDM for top achiever
yeaay dapat Duck Scarves 

tulang belakang Kak Jah, mentor hebat CDM Salleha & Salina 

Tap Aura dari CDM Salleha Roslan 



Saturday, 18 February 2017

PERMINTAAN PREMIUM BEAUTIFUL MENINGKAT SETIAP HARI


hi uolls

kakjah tak jual premium beautiful ni macam jual tudung ye. kakjah memang teliti dan sangat menjaga keselesaan client yang nak pakai premium beautiful. almaklumlah kita jual barang yang high quality jadi service kena quality juga. bisnes forever bukan nak bisnes sekali je deknon.  perkara paling basic lah kakjah nak kena amik ukuran dulu supaya ngam dengan badan sipemakai . kakjah takkan amik ukuran agak-agak macam beli seluar dekat dalam mall.

ambil ukuran puncak dada 

ukuran puncak dada kita dan bawah dada ni adalah untuk kita dapatkan size baju dalam yang tepat supaya bila pakai long bra, lemak tak terkeluar di belakang badan. 

ukuran bawah dada

lepas ni kakjah akan ambil ukuran pinggang untuk kita dapatkan size waist nipper yang tepat. waist nipper ni part feveret kakjah ok, sebab bila sarung waist nipper ni memang terus rasa kecik pinggang & babat terus hilang sekelip mata haaa. nak kurus cepat memang kena sarung 1 set pb ni supaya lemak semua tersusun rapi. 

ukuran untuk waist nipper

part last sekali ialah untuk ambil ukuran girdle dimana semua wanita kat luar sana naaaak sangat punggung & peha yang kecik. korang wajib sarung girdle premium beautiful ni kalau nak kecik peha. cepat pm kakjah untuk dapatkan harga & size premium beautiful yang menarik ni.

pm kakjah 0127751949 untuk dapatkan harga premium beautiful yang menarik
















PB EXPERT IN SINGAPORE

Hai, lama kakjah tak berkumandang kat sini kan. maaflah kakjah kebizian yang amat sangat tapi kedai kakjah memang tak pernah tutup cuma kakjah belum sempat nak update aktiviti je. last week kakjah visit Singapore, jumpa dengan team hebat dari Singapore . Ya Allah orang Singapore memang best sangat, sporting habis. kakjah sendiri pun tak sangka dalam bz2 ni tiba-tiba dah berkembanmaju dan bertambah ramai PBexpert dari Singapore. jadi orang-orang Spore ni kalau ada yang berkenan nak pakai premium beautiful boleh sangat roger2 pbexpert Singapore ok.pm kakjah laju-laju untuk dapatkan best deal untuk premium beautiful. kita deal sampai jadi.
Team Hebat TLC Singapore 

fokus dengar sharing dari DDM Salina 


hari ni kakjah dah rindu nak visit team hebat ni. Insyallah kakjah akan menyusur lagi ke Spore dalam masa terdekat ni. 

lepas habis business coaching kakjah sempat dibawak pergi makan ke kedai nasi padang paling popular kat sana Kedai Makan Hjh Maimunah. Ikan siakap bakar & siput sedut masak lemak cili padi memng superb ! sampai kak jah teringat-ingat. tak pernah kakjah habis nasi sepinggan penuh tapi bila hadap lauk dia tak perasan nasi dah licin. tapi kakjah sempat sarung premium beautiful masa pergi visit Singapore tu ok. so no need to worry, lemak kakjah tersusun rapi walau makan banyak mane pun. 

after business coaching kitorang singgah makan kat kedai makan hjh maimunah Spore

siap makan SM Noriz tapaukan pulak murtabak Spore, memang takkan terlepas la benda ni. sebab purely dari Spore kan. dah bertahum kakjah memang nak sangat makan murtabak Spore ni tapi tak dapat-dapat. bila dah ade peluang ni tak lengah lah haha.

muke ate senyuum dah kenyang. ok ni while waiting murtabak siap. kitorang wefie dulu depan kedai 
selesai semua ni kitorang nak berjalan balik lalu pulak depan Masjid Most Popular Iconic in Spore iaitu Masjid Sultan. siapa kate takde tempat menarik kat sini haa. ni la rumah Allah yang paling tertarik tau. kalau korang nak datang Spore wajib singgah tempat kakjah inform ni ok.

Masjid Sultan tu YaAllah indah sangat pemandangannya kan 

abaikan tudung kakjah yang terpeleot tu 
ok finally, tak dilupakan jasa baik & juga layanan orang-orang Spore yang sangat baik hati. kakjah rasa sangat selesa dengan rakan-rakan kakjah ni.

dari kanan sekali DDM Salina, kak Neng, Kakjah , SM Noriz, Kak Wati

ok sekian untuk cerita Kakjah visit Spore. insyallah coming kakjah akan update more activity untuk uoll ye. 

Assalamualaikum.