Showing posts with label MIN KAFFE. Show all posts
Showing posts with label MIN KAFFE. Show all posts

Saturday, 18 March 2017

APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL


Apa itu Premium Beautiful ? 

Premium Beautiful adalah pakaian dalam no 1 Malaysia yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND.  Superbrand hanya akan diperolehi oleh product yang sesuai atau high quality service dan high quantity.

Premium Beautiful mempunyai dua jenis iaitu Premium Beautiful Classic dan juga Premium Beautiful Elegance.

Premium Beautiful ini terdiri daripada 3 jenis iaitu:


Long Bra 
Premium Beautiful Long Bra



Waist Nipper 


Long Girdle

Keistimewaan Utama Premium Beautiful Corset 

Premium Beautiful Corset ini direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  material yang didatangkan khas mempunyai Far Infrared Rays yang disulam pada setiap bebenang Premium Beautiful.

Premium Beautiful Corset ini juga mendapat pengiktirafan oleh PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk orang yang mempunyai masalah tulang seperti Slip Disc dan Bongkok.

Premium Beautiful Corset ini mempunyai jaminan SEUMUR HIDUP untuk kerosakan seperti koyak sedikit, hook tercabut, tetulang corset patah ianya boleh dihantar SERVICE FREE OF CHARGE.

Dengan menggunakan teknologi daripada 3 buah negara maju iaitu US, GERMAN dan JEPUN maka terhasillah Premium Beautiful Corset yang selesa dipakai dan memberi kesan sihat dan cantik berpanjangan.

Premium Beautiful Corset ini boleh dipakai pada bila-bila masa sahaja kerana ianya nudah disarung dan dibuka.


APAKAH KEBAIKAN FIR 

  • Memperbetulkan aliran darah dalam tubuh
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • Mengelakkan pertumbuhan bakteria
  • Mengeluarkan peluh asid 
  • Mengekalkan kesegaran badan
  • Mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • Mengekalkan kepanasan suhu badan
  • Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan 

KELEBIHAN FIR 

Membersihkan darah dari toksik 

Pemejalan & kekenyalan kulit kita pemejalan salur nadi pemulihan penyakit darah tinggi , memelihara daripada penyakit jantung dan cegah kanser.  Bila mana salur darah mengembang disebabkan FIR, ia akan menyahtoksid dan menggalakkan penyingkiran bendalir tubuh yang berlebihan dan bahan buangan dengan berkesan.  ia juga menyekat gula, menguatkan sistem imun tubuh dan mengekalkan keseimbangan semulajadi tubuh 

BAGAIMANA FIR BOLEH MENCEGAH KITA DARI KANSER 
Fir memecahkan lemak, darah beku dan susu beku. dengan fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak, susu, toksik dan peluh FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah kanser.

BAGAIMANA FIR MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN? 
memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah, dengan pemakaian korset  dibadan mampu memejalkan balik skin  dan menigkatkan kadar metabolisma. FIR didalam Premium Beautiful bertindak semulajadi dimana sel-sel badan akan berolahraga lebih berkinetik dan mengoptimumkan kadar metabolisma badan.  ianya diuji secara klinikal dan terbukti sebagai treatment paling berkesan untuk pengurangan berat badan dan pengurusan jisim tubuh.

anda berminat untuk ketahui lebih detail tentang Premium Beautiful boleh hubungi : 

PBexpert - Norfaezah Mansor 
contact: 012-7751949


Friday, 11 November 2016

KURUS LEPAS BERSALIN C-SECT LEPAS SARUNG PB

Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur.  'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan. Nasib baik ade PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni. Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan. Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป



#premiumbeautiful
#topleaderscircle 

Berminat dengan Premium Beautiful sila

Whatssapp: +60127751949

Monday, 26 September 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

PREMIUM BEAUTIFUL

Tukar size seluar dari 32' jadi 27'  dalam masa 4BULAN je! Yesss , ape yang diidamkan dah menjadi.  Tak menyesal langsung beli corset premium beautiful yang berbaloi-baloi ni. Bukan mudah wanita yang bersalin C-zer macam Fiza ni nak dapatkan shape sama macam sebelum bersalin. Tapi syukur Fiza jumpa corset ni cepat. Tak berdiet sangat pun, nak exercise pun takde masa. Sarung je corset premium beautiful ni, dia buat kerja diam-diam, tak makan masa yang lama pun dah terhakis lemak yang terkumpul. Sekarang fiza dah mula punggah baju lama yang size S dulu semua dah muat pakai sekarang. Premium beautiful ni bukan je boleh cantikkan tekstur badan kita malah boleh cegah dari beberapa penyakit yang biasa wanita hidapi.





Fiza nak share kelebihan-kelebihan Premium Beautiful & fiza percaya ramai yang tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 pieces'. So every piece ada rekabentuk yang tersendiri. Dan setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya.





Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik




Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan


Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi FIZA : 012-7751949
Fb:norfaezah mansor



Sunday, 25 September 2016

JAMU AYAM HITAM (MAHARANI)

Malunye bila bunga kentut ( keluar angin) tambahan pulak bila tengah bersama dengan suami tiba2 bunyi angin kan spoil mood terus. Bila keluar angin tak mustahil lah ade keluar keputihan, kadang-kadang ade yang diamkan sampai keputihannya tu berbau. Macam mane nak tambat hati suami kalau macam tu gayanya. Keputihan ni bukan kena pada yang dah berkahwin je , kebanyakannya ada pada anak dara, sebab tu lah kene makan jamu sedari kita mula period. Untuk stabilkan hormon, lancarkan peredaran haid kita. Ramai yang pandang remeh dengan masalah ni tapi ni la sebenarnya kunci untuk tambat hati suami dan pengikat kasih sayang dalam rumah tangga. Makan jamu bukan untuk ketatkan yang longgar semata2, banyak kebaikan bila kita makan jamu ni. Kuatkan badan, kuat tenaga batin, boleh stabilkan hormon,  betulkan kitaran haid, kurangkan keputihan & secara tak langsung jaga kesihatan dalam. Fiza sangat rekemen untuk semua gadis & wanita kat luar sana untuk amalkan jamu ayam hitam ni.





FUNGSI MAHARANI

1) MENJAGA KESIHATAN WANITA
๐ŸŒธ Mengawal atur KITARAN HAID
๐ŸŒธMengawal atur keseimbangan HORMON (estrogen dan androgen)
๐ŸŒธMelegakan SENGGUGUT
๐ŸŒธ Mencegah jangkitan KULAT dan FUNGUS
๐ŸŒธ Mengatasi masalah KEPUTIHAN
๐ŸŒธMenghentikan PENDARAHAN
๐ŸŒธ Membantu melegakkan SAKIT PINGGANG
๐ŸŒธ Melegakan MIGRAIN
๐ŸŒธMelegakan sindrom MONOPAUS
๐ŸŒธ Mengurangkan masalah PERPELUHAN malam

2). MEMULIHKAN DAN MENYEGARKAN TUBUH
๐Ÿ€ Meningkatkan sistem IMUNISASI badan
๐Ÿ€ Membantu menyingkir TOKSIN
๐Ÿ€. Menambah DAYA penyesuaian TUBUH terhadap persekitaran
๐Ÿ€ Menyubur badan dengan menambah SEL DARAH MERAH dan PUTIH serta PLATLET
๐Ÿ€ Menguatkan dan melindungi fungsi HATI
๐Ÿ€Mencegah INSOMIA

3). MEMBANTU MENINGKATKAN KESUBURAN
๐Ÿ‚. Meningkatkan peredaran DARAH
๐Ÿ‚ Mengembalikan keinginan SEKS
๐Ÿ‚ Menguatkan dan mengecutkan otot-otot RAHIM organ PERANAKAN selepas bersalin
๐Ÿ‚ Memperbaiki STAMINA
๐Ÿ‚ Menguatkan KAKI BADAN yang lemah

4). AWET MUDA
๐Ÿ„Menyelesaikan masalah MUKA PUCAT
๐Ÿ„. Sistem ORGAN dalam tubuh akan berfungsi dengan lebih baik (anti-penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan
๐Ÿ„ Menegang dan memberi KEANJALAN pada kulit (payu dara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin dan pinggul
.
Banyak nye kehebatan Herba Maharani ni..Rugi kalau x cuba
.
* Tambahan info tentang monopouse :
Ianya terjadi bila berakhirnya haid, ovari berhenti mengeluarkan telur sekaligus menurunkan kadar hormon estrogen (hormon wanita). Kekurangan estrogen pula akan mengakibatkan :-
-Punca kekenduran kulit dan payudara
-Esteoporosis (kerapuhan tulang)
-Kekeringan di vagina (masalah kepada hubungan suami isteri)
-Penyusutan tisu / otot vagina
-Berisiko sakit jantung.

Thursday, 1 September 2016

TOP AGENT SINGAPORE

WELCOME ON BOARD SIS NORIZ!!!
SINCE HAI-O HAS LAUNCHED NEW BRANCH IN SINGAPORE 
SOMEWHERE LAST YEAR 2013 .. CONGRATULATION SIS NORIZ YOU WILL BECOME 
PIONEER TLC IN SINGAPORE AND WISH YOU ALL THE BEST EXPANDING THROUGH OUT THE NATION

THOSE INTERESTED TO GENERATE INCOME WHICH CAN
ACHIEVE UP TO 5 FIGURES INCOME GUARANTEED IN 3 YEARS
PLEASE CONTACT SIS NORIZ FOR FURTHER INFO
DROPSHIP ALSO ENCOURAGE TO START IN SINGAPORE
TAKE AND GRAB THIS OPPORTUNITIES WHILE IT IS STILL NEW AND FRESH!

YOU MAY CONTACT SIS ANA AT:
+65 8288 1383

SHE IS AUTHORISED DEALER IN SINGAPORE FOR:

MIN KAFFE

GARLIC TABLET 

BBPLUS

PREMIUM BEAUTIFUL

BVSM

MARINE ESSENCE RANGE







Wednesday, 31 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL BENGKUNG BERSALIN NO 1

PREMIUM BEAUTIFUL BENGKUNG BERSALIN NO 1 

Bukan senang perempuan yang dah beranak ni nak kembalikan bentuk badan macam anak dara. Lagi yang dah lebih dari sorang anaknye. Sah-sahlah alignment lari sana sini. Jangan ingat yang dah kurus tu pun boleh dapat shape lame. No!no!no! Tak banyak pun sikit mesti ada yang berubah. Dulu fiza anak sorang masih ada lagi masa nak workout, pegi gym & berzumba. Sekarang dah beranak 2 ni, bukan nak kata tak pandai curi masa, dah memang tak cukup masa langsung. Dengan bekerja lagi, habis kerja buat pulak kerja ke2 ni. Dengan nak uruskan anak-anak , rumahtangga lagi. Mujur ade premium beautiful corset ni, senang kerja. Sarung je boleh dapat shape badan lama. Bertuah rasa badan dapat sarung premium beautiful ni. Dalam tak perasan sambil buat kerja rumah badan makin mengecil. Kalau 4 bulan lepas sarung seluar size 32 stress wooo nak beli seluar. Sekarang dah turun 28inch mau tak terkejut. Fiza bersalin caesarian ya, both Dary & Qeisha keluar ikut tingkap ๐Ÿ˜…. Jadi yang experienced bersalin Czer ni mesti dah tau & alami buncit bahagian perut ni macam mane kan. Dengan tak boleh nak berbengkung masa dalam pantang sangat beza dengan yang bersalin normal.  Kalau masa bersalin Dary ( anak sulong) dulu lepas setahun baru dapat turunkan berat badan. Sekarang lepas bersalin Qeisha tak ambil masa yang lama pun sampai setahun, 4 bulan je dah turun 10kg๐Ÿค— & no diet at all. Fully used premium beautiful corset ni. Ade kawan-kawan fiza kata dah pakai jugak tapi tak kurus pun. Bila tanye pakai macam mana, dijawab ' tengoklah kalau ade mase aku pakailah, takde masalah nak sarung hari-hari. Kadang-kadang dipakai girdle saja, long bra dan waist nipper tak sarung. ' awak yang langgar cara pakai memang lambatlah nak dapatkan bentuk badan awak melentik. Bukan salah premium beautiful yang tak kecikkan badan awak, salah tuan punya badan yang tak pernah nak konsisten pakai premium beautiful. Awak-awak semua yang nak dapatkan khidmat ukur & consultant tentang premium beautiful ni feel free to whatssapp
 Fiza : 012-7751949 
fb: NORFAEZAH MANSOR









Sunday, 21 August 2016

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Lagi mudah kalau tunjuk testimoni sendiri, senang nak terangkan dan bukti dah ada depan mata. Masa pregnant last weight nak cecah 80kg, selepas bersalin je turun 70kg dan tak lama lepas 3 bulan je sarung premium beautiful dah turun lebih kurang sekarang dah kurang lagi 10kg. Bila dah mengandung ni shape kite wajib lari bersimpang siur kan. Semua aset tak balik ke bentuk asal. Jangan pandang yang dah kurus balik tu aset dalam semua back to normal. Bukan senang wanita yang dah beranak lebih dari sekali nak kembalikan berat dan bentuk tubuh asal macam anak dara tau. Dengan kekangan masa lagi, tak berkesempatan nak workout, lebih-lebih lagi ibu yang bekerja . Balik mula busy dengan family. Nasib baik jumpa premium beautiful ni cepat. Mudah je sarung-sarung je boleh kurus, aset semua pasti terangkat macam anak dara semula. Kalau tak percaya memang kena pakai dulu. Baru tau berkesan ke tak ☺️ Nak tau keterengan lanjut boleh whatssapp fiza 012-7751949 




Thursday, 18 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful 2016 

Beruntungnya badan bila disarung dengan Premium beautiful, dengan fabrik yang sangat selesa dan senang disarung & buka. 

Premium beautiful ni direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  
Jadi Total up 100% to confidence ☺️

Kenapa best sangat?  Fiza tak kata premium beautiful ni penawar segala penyakit tapi inshallah boleh ikhtiar dengan gunakan premium beautiful untuk penyakit terutama yang berkaitan dengan wanita. Ramai yang dah gunakan dan Alhamdulillah berjaya. 

Antara penyakit-penyakit yang berjaya dirawat seperti dibawah: 




Antara testimoni yang berjaya :









Untuk dapatkan keterangan lebih lanjut boleh hubungi fiza : 012-7751949


Sunday, 14 August 2016

HARI ANUGERAH SMSSM 2016

Award SMSSM 2016

Syukur Alhamdulillah, segala hasil penat lelah Fiza berbuah hasilnya  13/8/2016. Fiza tercalon sekali terima anugerah SM. Terima kasih pada mentor-mentor yang dah pun terbukti berjaya iaitu, CDM Azlan Deraman, CDM Salha , CDM Al-Faath , CDM Salleha & especially thousands thanks to my direct mentor DDM Dyna Salleh. Tanpa beliau fiza memang takkan buka mata dalam bidang ni. Teruja sangat bila masuk hall yang dipenuhi dengan fighter SHOM. Timbul rasa kesal sebab tak mulakan dari awal lagi. Seronok bisnes ni, bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta. Bila dah mendalami betul2 mesti jatuh cinta. Bisnes ni bukan untuk kaut untung semata-mata, tapi membantu orang, orang yang bermasalah kesihatan & sekaligus dapat bantu orang yang bermasalah kewangan.
Di event ni la fiza dapat kenal dengan golongan-golongan CDM yang dari awalnya bermula sama macam mana fiza buat. Jangan takut untuk memulakan bisnes dengan SHOM. Takde paksaan untuk keluarkan modal yang besar. Cukup dengan pendaftaran ahli rm50 saja dah boleh memulakan perniagaan sendiri. Kalau ade yang berminat untuk jadi mini stokis atau agent dengan fiza boleh hubungi +60127751949

Fb: norfaezah mansor











Monday, 8 August 2016

Maharani (jamu ayam hitam)

 Maharani?

Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.

Ramuan

Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

Kesan pengambilan

Herba Maharani dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.

Herba Maharani membantu anda mengawalatur peredaran haid supaya menjadi tetap & menguatkan badan. Jadi, ia menambahkan peluang untuk mengandung.

Kebaikan Herba Maharani

  1. Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
  2. Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
  3. Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
  4. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
  5. Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
  6. Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Keberkesanan

  • Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
  • Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
  • Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
  • Menguatkan tenaga dan stamina.
     
Perhatian:
  • Ibu mengandung dilarang mengambil.
  • Dilarang mengambil makanan yang mentah dan sejuk dalam tempoh pengambilan ubat.
  • Tidak sesuai diambil ketika selsema.
  • Mereka yang mengalami haid berlebihan harus merujuk kepada doktor.

Cara Pengambilan

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.
Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota :
Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Tips Pengambilan

Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein. Anda juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :
  (a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
  (b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan. Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu. Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas anda makan berterusan selepas period anda kali ini dan sehingga period yang seterusnya, anda boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja.

Nota : Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan. Jika anda terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari. 

Saturday, 6 August 2016

SET KEMPIS PERUT (MIN KAFFE + GARLIC)

Assalamualaikum...
Have a nice day ahead ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Maaf ye fiza nak pinjam masa uol jap untuk berkongsi rahsia macam mana nak turun berat badan sebanyak 18KG selama 15 hari... 

Set KEMPIS PERUT! 
(MINERAL COFFEE ➕ GARLIC)

✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
✔Mengurangkan nafsu makan malam.. Ye la kan, part ni yang paling susah nak control kan
✔Mendapat lebih banyak tenaga untuk aktiviti fizikal
✔Pecahkan lemak masa tidur
✔Pecahkan angin dalam badan... So lepas ni confirm lega bila always kentut dengan size L 
✔Terbaik turunkan kadar Kolestrol... Kalau uol kerap2 ngantuk tu, tu petanda KOLESTROL TINGGI tau... Kolestrol ni penyumbang terbesar pada masalah jantung dan strok.
✔Membuang dengan penuh senyuman la lepas ni sebab SET KEMPIS PERUT ni melawaskan.
✔Redakan stress so tak de la nak marah-marah tak tentu pasal sangat kan ๐Ÿ˜„
✔Membantu masalah Gastrik
✔Mencegah sel kanser dari berumah dalam badan


Jangan percaya apa yang fiza share kan ni sampai lah uol sendiri dah cuba.. ๐Ÿ˜Š
Kalau berminat, boleh order cepat-cepat dengan fiza sebab stock SET KEMPIS PERUT ni kerap out of stock..kalau order sekarang, esok boleh terus pos dah ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ

012-7751949-FIZA
www.fizamansor.com




Tuesday, 12 July 2016

Custard Pudding Min Kaffe

Hai uolls

aktiviti hari ni akak buat Custard Pudding Agar Agar dengan flavour Min Kaffe. pagi, petang , malam  minum Min kaffe tak jemu ke hadap tu hari2? mestilah tak ( akak jawab tu ). sambil menjaga kesihatan kan apa salahnya. coffee ni no added sugar ok. sesuai sangat untuk pesakit kencing manis, asma ( fiza sendiri alergic coffee sebab boleh semput kalau minum tapi TIDAK dengan Min Kaffe . 
dalam tengah belek-belek facebook sahajidah ni ternampak pulak video making custard pudding. kecur liur mak tengok nak. tak tahan balik kerja terus pegi beli bahan-bahan. tak susah pun bahannya bolehlah korang buat untuk menjamu tetamu yang datang beraya dirumah. bestnya Min Kaffe bukan saja boleh diminum begitu saja malah boleh buat masak pelbagai menu lain,




Tadaaaaa!!! Siap dah custard pudding min kaffe.. Lepas ni macam-macam menu lagi boleh dibuat. Fiza update satu per satu ye. 


Monday, 11 July 2016

SAMBUT SYAWAL DENGAN PERISAI

Salam lebaran

penat beraya sakan kak jah, puasa sakan raya sakan busy bebeno sampaikan tak berkesempatan nak update kedai online fiza. bulan puasa lepas banyak sangat permintaan kuih raya, tolonglah mak jugak bisnes anak beranak kan, tak lupe juga dengan bisnes tudung mr shuben, almaklumlah perempuan kalau time nak raya memang time tu la mata melilau mencari tudung untuk didondonkan dengan baju.  nampakkan macam-macam akak buat tau dik. tapi tu keluarga punya fiza bantu apa yang patut je, Bisnes Premium Beautiful tetap no 1 dalam hati waaaah gitu.

dalam musim perayaan ni macam-macamlah makanan berkolestrol yang kita semua terpaksa hadap kan hehe. tapi fiza macam biasa standby 'perisai' dulu dah. perisai ape tu?? pelikkan korang?  of course my PB korset la. dah sarung tu jadi makan sikit pun dah cukup bak kata orang dapat alas perut pun jadilah. Alhamdulillah masuk raya ke6 ni masih maintain lagi berat badan. tak susah sebenarnya untuk kita maintain @ kawal nafsu makan. kalau rasa dah susah sangat tak boleh jugak nak kawal tiru macam saya, Min kaffe jalan penyelesaiannya. bukanlah suruh berdiet bersungguh tapi dengan minum Min Kaffe ni perut kita akan rasa kenyang dalam tempoh yang agak panjang, jadi bila tengok ape makanan pun memang kita tetap tergugat iman, TETAPI nak makan tu dah tak boleh jugak sebab perut tu dah full ambil pun mungkin lah dalam kuantiti yang sikit. jadi tak mustahil berat badan boleh turun dengan cara macam tu kan.

tapi perisai utama fiza ialah Premium Beautiful Corset, tak boleh lekang dengan perisai ni. dah sama macam pendinding haha, bila dah biasa pakai perisai ni automatik fiza akan makan dalam kuantiti yang sangat sikit. bestnya tak payah susah-susah nak ke gym lagi. duduk diam-diam je bentuk badan makin mengecil. korang bila lagi nak pakai perisai ni ? boleh cepat-cepat pm atau whatssapp fiza @ 012-7751949 . fiza akan terangkan dengan lebih lanjut tentang kebaikan pb korset & min kaffe ni.



Tengok la perbezaan dalam masa 2 bulan yang lepas.. Sado tak
Lengan hakak ๐Ÿ˜†.