Showing posts with label Maharani. Show all posts
Showing posts with label Maharani. Show all posts

Saturday, 18 March 2017

APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL


Apa itu Premium Beautiful ? 

Premium Beautiful adalah pakaian dalam no 1 Malaysia yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND.  Superbrand hanya akan diperolehi oleh product yang sesuai atau high quality service dan high quantity.

Premium Beautiful mempunyai dua jenis iaitu Premium Beautiful Classic dan juga Premium Beautiful Elegance.

Premium Beautiful ini terdiri daripada 3 jenis iaitu:


Long Bra 
Premium Beautiful Long Bra



Waist Nipper 


Long Girdle

Keistimewaan Utama Premium Beautiful Corset 

Premium Beautiful Corset ini direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  material yang didatangkan khas mempunyai Far Infrared Rays yang disulam pada setiap bebenang Premium Beautiful.

Premium Beautiful Corset ini juga mendapat pengiktirafan oleh PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk orang yang mempunyai masalah tulang seperti Slip Disc dan Bongkok.

Premium Beautiful Corset ini mempunyai jaminan SEUMUR HIDUP untuk kerosakan seperti koyak sedikit, hook tercabut, tetulang corset patah ianya boleh dihantar SERVICE FREE OF CHARGE.

Dengan menggunakan teknologi daripada 3 buah negara maju iaitu US, GERMAN dan JEPUN maka terhasillah Premium Beautiful Corset yang selesa dipakai dan memberi kesan sihat dan cantik berpanjangan.

Premium Beautiful Corset ini boleh dipakai pada bila-bila masa sahaja kerana ianya nudah disarung dan dibuka.


APAKAH KEBAIKAN FIR 

  • Memperbetulkan aliran darah dalam tubuh
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • Mengelakkan pertumbuhan bakteria
  • Mengeluarkan peluh asid 
  • Mengekalkan kesegaran badan
  • Mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • Mengekalkan kepanasan suhu badan
  • Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan 

KELEBIHAN FIR 

Membersihkan darah dari toksik 

Pemejalan & kekenyalan kulit kita pemejalan salur nadi pemulihan penyakit darah tinggi , memelihara daripada penyakit jantung dan cegah kanser.  Bila mana salur darah mengembang disebabkan FIR, ia akan menyahtoksid dan menggalakkan penyingkiran bendalir tubuh yang berlebihan dan bahan buangan dengan berkesan.  ia juga menyekat gula, menguatkan sistem imun tubuh dan mengekalkan keseimbangan semulajadi tubuh 

BAGAIMANA FIR BOLEH MENCEGAH KITA DARI KANSER 
Fir memecahkan lemak, darah beku dan susu beku. dengan fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak, susu, toksik dan peluh FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah kanser.

BAGAIMANA FIR MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN? 
memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah, dengan pemakaian korset  dibadan mampu memejalkan balik skin  dan menigkatkan kadar metabolisma. FIR didalam Premium Beautiful bertindak semulajadi dimana sel-sel badan akan berolahraga lebih berkinetik dan mengoptimumkan kadar metabolisma badan.  ianya diuji secara klinikal dan terbukti sebagai treatment paling berkesan untuk pengurangan berat badan dan pengurusan jisim tubuh.

anda berminat untuk ketahui lebih detail tentang Premium Beautiful boleh hubungi : 

PBexpert - Norfaezah Mansor 
contact: 012-7751949


Tuesday, 7 March 2017

RUMAHTANGGA GOYAH

RUMAHTANGGA GOYAH

Bila suami balik kerja mandi terus keluar rumah, bila tanye nak kemane dia jawab nak lepak dengan kawan-kawan. Habis yang aku ni kat rumah nak buat ape? Tunggu dari pagi sampai ke petang buat kerja rumah, jaga anak, masakkan untuk suami tapi suami nak makan dengan kawan-kawan!

Balik jumpa kawan , terus ambik bantal dengan selimut tidur depan tv. Bila tanye kenapa tak tidur kat bilik. Dia cakap bosan!  Takde ape yang menarik dah kat kau ni, Nak tidur sebelah pun takde selera , rimaslah. Sentap! Nak gugur jantung bila suami cakap macam ni.

Tak tau nak mengadu dengan siapa, duduk scroll fb, nampak MAHARANI HAI Ountuk Maharaja. Tak lengah aku pun pm trusted agent ni, bagus layanan die service tiptop. Aku order sekotak nak cuba.

En hubby tiba-tiba berubah, sayang nak tinggalkan aku lama kat rumah, rindu katanya. Sekarang hati makin berbunga bagaikan pengantin baru. Hari-hari rasa macam malam pertama. Korang yang ada masalah macam ni cepat-cepat makan MAHARANI HAI O

Whatssapp MAHARANI HAI O 📲0127751949
Whatssapp MAHARANI HAI O 📲0127751949
Whatssapp MAHARANI HAI O📲0127751949

💻www.fizamansor.com









Sunday, 11 December 2016

MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

Assalamualaium kesayangan Fiza,

Lama sangat Fiza tak update kedai, maaf ya tak berkesempatan busy sangat la gamaknya kan. Tapi syukur Alhamdulillah dalam busy ni bisnes berjalan lancar. Fiza nak share perkara yang sabgaaat penting untuk kita sebagai kaum wanita. Tentang penjagaan Miss V. Walau tempatnya tersangatlah sulit tapi situlah permata kita yang sangat berharga kan. Situlah part paling sensitif dan harus dijaga.  Untuk yang dah berkahwin sangat penting untuk tambat hati suami kita, manakala untuk ladies yang belum berumahtangga kena juga jaga sebab hormon gadis-gadis yang belum berumahtangga ni lagi lah sukar nak dijangka. Biasanya wanita tak lari dengan masalah dibawah ni:

- keputihan, ada yang diamkan masalah keputihan tu sampai Miss V jadi berbau & kekuningan.
- kitaran haid tak menentu bila hormon kita tak stabil
- masalah senggugut
- sakit pinggang bila period
- badan lesu bila period
 Masalah tambahan untuk wanita yang dah berkahwin dan beranak pula :
- longgar dibahagian miss V
- rahim mengembang
- cepat penat
-kentut Vagina

Bila semua masalah ni kita hadapi tanpa cari jalan penyelesaian memang kita akan hadapi masalah rumahtangga. Betul ke Betul? Ye lah suami pun naik bosan tengok muka isteri yang takde semangat nak bersama. Bila dah longgar , berbau,  penat .. macam mana nak layan suami dengan elok & sempurna kan.

Maharani jalan penyelesaian yang "high recommended" . Sekali dah cuba memang sentiasa mencari. Jangan percaya apa yang Fiza bagitau ni sampai uoll cuba sendiri. Jamu ayam hitam terbaik setakat ni untuk selesaikan segala masalah diatas. Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi Fiza ditalian

Whatssapp / call : +60126651949



Friday, 11 November 2016

KURUS LEPAS BERSALIN C-SECT LEPAS SARUNG PB

Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur.  'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan. Nasib baik ade PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni. Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan. Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik 💃🏻💃🏻



#premiumbeautiful
#topleaderscircle 

Berminat dengan Premium Beautiful sila

Whatssapp: +60127751949

Thursday, 25 August 2016

KEBAIKAN MIN KAFFE

KHASIAT MIN KAFFE

Minuman Khasiat..Jaminan 100% terbaik untuk kesihatan 👇👇.
.
.
.
👇👇

Manfaat MIN KAFFE Garam Buluh
(kaya dengan bahan mineral seperti magnesium, besi, kalsium & kalium)

✔ menggalakkan penyerapan kalsium
✔kaya dengan unsur anti-pengoksidaan utk melawan penyakit
✔menghilangkan keletihan fizikal & mental - memberi kesegaran & tenaga tambahan
✔melegakan tekanan
✔sesuai utk diet harian - kurang rasa lapar, menurunkan berat badan
✔ menNeutralkan Asid dalam badan
✔mencegah & menstabilkan kencing manis & darah tinggi
✔ mencegah & memulihkan gastrik & migrain
✔ membantu proses pencernaan & pelawasan - detox

Antara pengamal/testimoni Min Kaffe adalah...
👍🏻 pesakit kencing manis
👍🏻 pesakit jantung
👍🏻 high kolestrol
👍🏻 pesakit darah tinggi
👍🏻 sembelit 
👍🏻 diabetis/obesiti
👍🏻 bagus utk ibu hamil, berpantang & menyusu

*PENTING* : Ianya tidak memberi 100% jaminan mutlak sebagai penyelesaian bagi masalah2 kesihatan kita, tetapi pengambilan Min Kaffee Garam Buluh dalam kehidupan seharian secara berterusan mampu meningkatkan kualiti kesihatan kita.

Sekotak ada 20sachets, boleh cuba utk mendapatkan keserasian terutama buat mereka yg tak minum coffee mahupun utk penggemar coffee.

Nak cuba tak?
atau bole belanja mak abah dikampung utk cuba Min Kaffee?
Saya ada harga special untuk u olls 😍😍😍


Call/pm/whatsap
0127751949
www.fizamansor.com


Sunday, 21 August 2016

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Lagi mudah kalau tunjuk testimoni sendiri, senang nak terangkan dan bukti dah ada depan mata. Masa pregnant last weight nak cecah 80kg, selepas bersalin je turun 70kg dan tak lama lepas 3 bulan je sarung premium beautiful dah turun lebih kurang sekarang dah kurang lagi 10kg. Bila dah mengandung ni shape kite wajib lari bersimpang siur kan. Semua aset tak balik ke bentuk asal. Jangan pandang yang dah kurus balik tu aset dalam semua back to normal. Bukan senang wanita yang dah beranak lebih dari sekali nak kembalikan berat dan bentuk tubuh asal macam anak dara tau. Dengan kekangan masa lagi, tak berkesempatan nak workout, lebih-lebih lagi ibu yang bekerja . Balik mula busy dengan family. Nasib baik jumpa premium beautiful ni cepat. Mudah je sarung-sarung je boleh kurus, aset semua pasti terangkat macam anak dara semula. Kalau tak percaya memang kena pakai dulu. Baru tau berkesan ke tak ☺️ Nak tau keterengan lanjut boleh whatssapp fiza 012-7751949 




Thursday, 18 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful 2016 

Beruntungnya badan bila disarung dengan Premium beautiful, dengan fabrik yang sangat selesa dan senang disarung & buka. 

Premium beautiful ni direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  
Jadi Total up 100% to confidence ☺️

Kenapa best sangat?  Fiza tak kata premium beautiful ni penawar segala penyakit tapi inshallah boleh ikhtiar dengan gunakan premium beautiful untuk penyakit terutama yang berkaitan dengan wanita. Ramai yang dah gunakan dan Alhamdulillah berjaya. 

Antara penyakit-penyakit yang berjaya dirawat seperti dibawah: 




Antara testimoni yang berjaya :









Untuk dapatkan keterangan lebih lanjut boleh hubungi fiza : 012-7751949


Monday, 8 August 2016

Maharani (jamu ayam hitam)

 Maharani?

Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.

Ramuan

Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

Kesan pengambilan

Herba Maharani dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.

Herba Maharani membantu anda mengawalatur peredaran haid supaya menjadi tetap & menguatkan badan. Jadi, ia menambahkan peluang untuk mengandung.

Kebaikan Herba Maharani

  1. Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
  2. Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
  3. Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
  4. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
  5. Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
  6. Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Keberkesanan

  • Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
  • Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
  • Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
  • Menguatkan tenaga dan stamina.
     
Perhatian:
  • Ibu mengandung dilarang mengambil.
  • Dilarang mengambil makanan yang mentah dan sejuk dalam tempoh pengambilan ubat.
  • Tidak sesuai diambil ketika selsema.
  • Mereka yang mengalami haid berlebihan harus merujuk kepada doktor.

Cara Pengambilan

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.
Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota :
Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Tips Pengambilan

Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein. Anda juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :
  (a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
  (b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan. Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu. Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas anda makan berterusan selepas period anda kali ini dan sehingga period yang seterusnya, anda boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja.

Nota : Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan. Jika anda terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari. 

Thursday, 14 July 2016

HERBA MAHARANI JAMU PENGIKAT KASIH SAYANG

Yeah hari ni sampai stok Maharani, rasa macam putus nyawa kalau takde maharani ni. tak tido malam fikir-fikir stok yang makin tipis. huaa risaunya. tapi kan barang baik semestinya laju habis. maharani ni bukan untuk wanita yang dah berkahwin saje tau. fiza sendiri memang amalkan jamu sejak dari zaman anak dara lagi. jangan fikir jamu cuma untuk merapatkan, silap kalau ada yang fikir macam tu & saangaaat silap besar juga kalau anda yang berkahwin tak mengamalkan jamu. badan nak pakai lama ye sayang-sayang semua. selalu yang fiza dengar orang-orang muda sekarang cakap ' tak tau la makan jamu, ish tak boleh masuk la makan jamu2 ni. malas , takde masa. sekarang memang boleh cakap macam tu semua, tapi masa dah sakit-sakit lutut, lemah sendi, sakit badan sana sini , masuk angin..baru nak makan jamu jadi lah tua sebelum usia. masa tu en shuben pun dah mule tot tet tot tet dengan handphone buat hal sendiri,  mekaplah tebal mana, pakailah cantik manapun tapi dalaman semua longgar,masuk angin mulalah en shuben jadi mengeluh belakang kite.

MANFAAT MAHARANI :


  • melancarkan peredaran darah haid
  • menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur 
  • menyembuhkan senggugut 
  • menyelesaikan masalah kronik wanita & gadis remaja (senggugut , keputihan peredaran haid ,elakkan kemandulan ) 
  • rawatan herba yang menggalakkan kesuburan wanita 
  • kurangkan keletihan, sihatkan tubuh badan 
  • awet muda, ubat gantian untuk jamu berpantang semasa bersalin 
  • kecutkan rahim dengan cepat 
  • untuk yang BELUM berkahwin digalakkan makan untuk kulit yang cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga,melancarkan darah 
  • merupakan pengikat kasih sayang , en shuben sentiasa teringat2 je setiap malam bagaikan malam pertama 
RAMUAN MAHARANI
Ramuan Herba Maharani 


Masih belum terlambat untuk cuba maharani, nak order boleh whatssapp fiza: 012-7751949
Kedai sentiasa buka 24jam .

Maharani pengikat kasih sayang dalam kebahgiaan rumah tangga 😍😍