Showing posts with label Marine essence. Show all posts
Showing posts with label Marine essence. Show all posts

Saturday, 18 March 2017

APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL


Apa itu Premium Beautiful ? 

Premium Beautiful adalah pakaian dalam no 1 Malaysia yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND.  Superbrand hanya akan diperolehi oleh product yang sesuai atau high quality service dan high quantity.

Premium Beautiful mempunyai dua jenis iaitu Premium Beautiful Classic dan juga Premium Beautiful Elegance.

Premium Beautiful ini terdiri daripada 3 jenis iaitu:


Long Bra 
Premium Beautiful Long Bra



Waist Nipper 


Long Girdle

Keistimewaan Utama Premium Beautiful Corset 

Premium Beautiful Corset ini direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  material yang didatangkan khas mempunyai Far Infrared Rays yang disulam pada setiap bebenang Premium Beautiful.

Premium Beautiful Corset ini juga mendapat pengiktirafan oleh PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk orang yang mempunyai masalah tulang seperti Slip Disc dan Bongkok.

Premium Beautiful Corset ini mempunyai jaminan SEUMUR HIDUP untuk kerosakan seperti koyak sedikit, hook tercabut, tetulang corset patah ianya boleh dihantar SERVICE FREE OF CHARGE.

Dengan menggunakan teknologi daripada 3 buah negara maju iaitu US, GERMAN dan JEPUN maka terhasillah Premium Beautiful Corset yang selesa dipakai dan memberi kesan sihat dan cantik berpanjangan.

Premium Beautiful Corset ini boleh dipakai pada bila-bila masa sahaja kerana ianya nudah disarung dan dibuka.


APAKAH KEBAIKAN FIR 

  • Memperbetulkan aliran darah dalam tubuh
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • Mengelakkan pertumbuhan bakteria
  • Mengeluarkan peluh asid 
  • Mengekalkan kesegaran badan
  • Mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • Mengekalkan kepanasan suhu badan
  • Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan 

KELEBIHAN FIR 

Membersihkan darah dari toksik 

Pemejalan & kekenyalan kulit kita pemejalan salur nadi pemulihan penyakit darah tinggi , memelihara daripada penyakit jantung dan cegah kanser.  Bila mana salur darah mengembang disebabkan FIR, ia akan menyahtoksid dan menggalakkan penyingkiran bendalir tubuh yang berlebihan dan bahan buangan dengan berkesan.  ia juga menyekat gula, menguatkan sistem imun tubuh dan mengekalkan keseimbangan semulajadi tubuh 

BAGAIMANA FIR BOLEH MENCEGAH KITA DARI KANSER 
Fir memecahkan lemak, darah beku dan susu beku. dengan fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak, susu, toksik dan peluh FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah kanser.

BAGAIMANA FIR MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN? 
memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah, dengan pemakaian korset  dibadan mampu memejalkan balik skin  dan menigkatkan kadar metabolisma. FIR didalam Premium Beautiful bertindak semulajadi dimana sel-sel badan akan berolahraga lebih berkinetik dan mengoptimumkan kadar metabolisma badan.  ianya diuji secara klinikal dan terbukti sebagai treatment paling berkesan untuk pengurangan berat badan dan pengurusan jisim tubuh.

anda berminat untuk ketahui lebih detail tentang Premium Beautiful boleh hubungi : 

PBexpert - Norfaezah Mansor 
contact: 012-7751949


Friday, 11 November 2016

KURUS LEPAS BERSALIN C-SECT LEPAS SARUNG PB

Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur.  'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan. Nasib baik ade PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni. Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan. Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»



#premiumbeautiful
#topleaderscircle 

Berminat dengan Premium Beautiful sila

Whatssapp: +60127751949

Monday, 26 September 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

PREMIUM BEAUTIFUL

Tukar size seluar dari 32' jadi 27'  dalam masa 4BULAN je! Yesss , ape yang diidamkan dah menjadi.  Tak menyesal langsung beli corset premium beautiful yang berbaloi-baloi ni. Bukan mudah wanita yang bersalin C-zer macam Fiza ni nak dapatkan shape sama macam sebelum bersalin. Tapi syukur Fiza jumpa corset ni cepat. Tak berdiet sangat pun, nak exercise pun takde masa. Sarung je corset premium beautiful ni, dia buat kerja diam-diam, tak makan masa yang lama pun dah terhakis lemak yang terkumpul. Sekarang fiza dah mula punggah baju lama yang size S dulu semua dah muat pakai sekarang. Premium beautiful ni bukan je boleh cantikkan tekstur badan kita malah boleh cegah dari beberapa penyakit yang biasa wanita hidapi.





Fiza nak share kelebihan-kelebihan Premium Beautiful & fiza percaya ramai yang tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 pieces'. So every piece ada rekabentuk yang tersendiri. Dan setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya.





Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik




Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan


Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi FIZA : 012-7751949
Fb:norfaezah mansor



Sunday, 25 September 2016

JAMU AYAM HITAM (MAHARANI)

Malunye bila bunga kentut ( keluar angin) tambahan pulak bila tengah bersama dengan suami tiba2 bunyi angin kan spoil mood terus. Bila keluar angin tak mustahil lah ade keluar keputihan, kadang-kadang ade yang diamkan sampai keputihannya tu berbau. Macam mane nak tambat hati suami kalau macam tu gayanya. Keputihan ni bukan kena pada yang dah berkahwin je , kebanyakannya ada pada anak dara, sebab tu lah kene makan jamu sedari kita mula period. Untuk stabilkan hormon, lancarkan peredaran haid kita. Ramai yang pandang remeh dengan masalah ni tapi ni la sebenarnya kunci untuk tambat hati suami dan pengikat kasih sayang dalam rumah tangga. Makan jamu bukan untuk ketatkan yang longgar semata2, banyak kebaikan bila kita makan jamu ni. Kuatkan badan, kuat tenaga batin, boleh stabilkan hormon,  betulkan kitaran haid, kurangkan keputihan & secara tak langsung jaga kesihatan dalam. Fiza sangat rekemen untuk semua gadis & wanita kat luar sana untuk amalkan jamu ayam hitam ni.





FUNGSI MAHARANI

1) MENJAGA KESIHATAN WANITA
🌸 Mengawal atur KITARAN HAID
🌸Mengawal atur keseimbangan HORMON (estrogen dan androgen)
🌸Melegakan SENGGUGUT
🌸 Mencegah jangkitan KULAT dan FUNGUS
🌸 Mengatasi masalah KEPUTIHAN
🌸Menghentikan PENDARAHAN
🌸 Membantu melegakkan SAKIT PINGGANG
🌸 Melegakan MIGRAIN
🌸Melegakan sindrom MONOPAUS
🌸 Mengurangkan masalah PERPELUHAN malam

2). MEMULIHKAN DAN MENYEGARKAN TUBUH
πŸ€ Meningkatkan sistem IMUNISASI badan
πŸ€ Membantu menyingkir TOKSIN
πŸ€. Menambah DAYA penyesuaian TUBUH terhadap persekitaran
πŸ€ Menyubur badan dengan menambah SEL DARAH MERAH dan PUTIH serta PLATLET
πŸ€ Menguatkan dan melindungi fungsi HATI
πŸ€Mencegah INSOMIA

3). MEMBANTU MENINGKATKAN KESUBURAN
πŸ‚. Meningkatkan peredaran DARAH
πŸ‚ Mengembalikan keinginan SEKS
πŸ‚ Menguatkan dan mengecutkan otot-otot RAHIM organ PERANAKAN selepas bersalin
πŸ‚ Memperbaiki STAMINA
πŸ‚ Menguatkan KAKI BADAN yang lemah

4). AWET MUDA
πŸ„Menyelesaikan masalah MUKA PUCAT
πŸ„. Sistem ORGAN dalam tubuh akan berfungsi dengan lebih baik (anti-penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan
πŸ„ Menegang dan memberi KEANJALAN pada kulit (payu dara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin dan pinggul
.
Banyak nye kehebatan Herba Maharani ni..Rugi kalau x cuba
.
* Tambahan info tentang monopouse :
Ianya terjadi bila berakhirnya haid, ovari berhenti mengeluarkan telur sekaligus menurunkan kadar hormon estrogen (hormon wanita). Kekurangan estrogen pula akan mengakibatkan :-
-Punca kekenduran kulit dan payudara
-Esteoporosis (kerapuhan tulang)
-Kekeringan di vagina (masalah kepada hubungan suami isteri)
-Penyusutan tisu / otot vagina
-Berisiko sakit jantung.

Thursday, 1 September 2016

TOP AGENT SINGAPORE

WELCOME ON BOARD SIS NORIZ!!!
SINCE HAI-O HAS LAUNCHED NEW BRANCH IN SINGAPORE 
SOMEWHERE LAST YEAR 2013 .. CONGRATULATION SIS NORIZ YOU WILL BECOME 
PIONEER TLC IN SINGAPORE AND WISH YOU ALL THE BEST EXPANDING THROUGH OUT THE NATION

THOSE INTERESTED TO GENERATE INCOME WHICH CAN
ACHIEVE UP TO 5 FIGURES INCOME GUARANTEED IN 3 YEARS
PLEASE CONTACT SIS NORIZ FOR FURTHER INFO
DROPSHIP ALSO ENCOURAGE TO START IN SINGAPORE
TAKE AND GRAB THIS OPPORTUNITIES WHILE IT IS STILL NEW AND FRESH!

YOU MAY CONTACT SIS ANA AT:
+65 8288 1383

SHE IS AUTHORISED DEALER IN SINGAPORE FOR:

MIN KAFFE

GARLIC TABLET 

BBPLUS

PREMIUM BEAUTIFUL

BVSM

MARINE ESSENCE RANGE







Wednesday, 31 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL BENGKUNG BERSALIN NO 1

PREMIUM BEAUTIFUL BENGKUNG BERSALIN NO 1 

Bukan senang perempuan yang dah beranak ni nak kembalikan bentuk badan macam anak dara. Lagi yang dah lebih dari sorang anaknye. Sah-sahlah alignment lari sana sini. Jangan ingat yang dah kurus tu pun boleh dapat shape lame. No!no!no! Tak banyak pun sikit mesti ada yang berubah. Dulu fiza anak sorang masih ada lagi masa nak workout, pegi gym & berzumba. Sekarang dah beranak 2 ni, bukan nak kata tak pandai curi masa, dah memang tak cukup masa langsung. Dengan bekerja lagi, habis kerja buat pulak kerja ke2 ni. Dengan nak uruskan anak-anak , rumahtangga lagi. Mujur ade premium beautiful corset ni, senang kerja. Sarung je boleh dapat shape badan lama. Bertuah rasa badan dapat sarung premium beautiful ni. Dalam tak perasan sambil buat kerja rumah badan makin mengecil. Kalau 4 bulan lepas sarung seluar size 32 stress wooo nak beli seluar. Sekarang dah turun 28inch mau tak terkejut. Fiza bersalin caesarian ya, both Dary & Qeisha keluar ikut tingkap πŸ˜…. Jadi yang experienced bersalin Czer ni mesti dah tau & alami buncit bahagian perut ni macam mane kan. Dengan tak boleh nak berbengkung masa dalam pantang sangat beza dengan yang bersalin normal.  Kalau masa bersalin Dary ( anak sulong) dulu lepas setahun baru dapat turunkan berat badan. Sekarang lepas bersalin Qeisha tak ambil masa yang lama pun sampai setahun, 4 bulan je dah turun 10kgπŸ€— & no diet at all. Fully used premium beautiful corset ni. Ade kawan-kawan fiza kata dah pakai jugak tapi tak kurus pun. Bila tanye pakai macam mana, dijawab ' tengoklah kalau ade mase aku pakailah, takde masalah nak sarung hari-hari. Kadang-kadang dipakai girdle saja, long bra dan waist nipper tak sarung. ' awak yang langgar cara pakai memang lambatlah nak dapatkan bentuk badan awak melentik. Bukan salah premium beautiful yang tak kecikkan badan awak, salah tuan punya badan yang tak pernah nak konsisten pakai premium beautiful. Awak-awak semua yang nak dapatkan khidmat ukur & consultant tentang premium beautiful ni feel free to whatssapp
 Fiza : 012-7751949 
fb: NORFAEZAH MANSOR









Thursday, 25 August 2016

KEBAIKAN MIN KAFFE

KHASIAT MIN KAFFE

Minuman Khasiat..Jaminan 100% terbaik untuk kesihatan πŸ‘‡πŸ‘‡.
.
.
.
πŸ‘‡πŸ‘‡

Manfaat MIN KAFFE Garam Buluh
(kaya dengan bahan mineral seperti magnesium, besi, kalsium & kalium)

✔ menggalakkan penyerapan kalsium
✔kaya dengan unsur anti-pengoksidaan utk melawan penyakit
✔menghilangkan keletihan fizikal & mental - memberi kesegaran & tenaga tambahan
✔melegakan tekanan
✔sesuai utk diet harian - kurang rasa lapar, menurunkan berat badan
✔ menNeutralkan Asid dalam badan
✔mencegah & menstabilkan kencing manis & darah tinggi
✔ mencegah & memulihkan gastrik & migrain
✔ membantu proses pencernaan & pelawasan - detox

Antara pengamal/testimoni Min Kaffe adalah...
πŸ‘πŸ» pesakit kencing manis
πŸ‘πŸ» pesakit jantung
πŸ‘πŸ» high kolestrol
πŸ‘πŸ» pesakit darah tinggi
πŸ‘πŸ» sembelit 
πŸ‘πŸ» diabetis/obesiti
πŸ‘πŸ» bagus utk ibu hamil, berpantang & menyusu

*PENTING* : Ianya tidak memberi 100% jaminan mutlak sebagai penyelesaian bagi masalah2 kesihatan kita, tetapi pengambilan Min Kaffee Garam Buluh dalam kehidupan seharian secara berterusan mampu meningkatkan kualiti kesihatan kita.

Sekotak ada 20sachets, boleh cuba utk mendapatkan keserasian terutama buat mereka yg tak minum coffee mahupun utk penggemar coffee.

Nak cuba tak?
atau bole belanja mak abah dikampung utk cuba Min Kaffee?
Saya ada harga special untuk u olls 😍😍😍


Call/pm/whatsap
0127751949
www.fizamansor.com


Sunday, 21 August 2016

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Lagi mudah kalau tunjuk testimoni sendiri, senang nak terangkan dan bukti dah ada depan mata. Masa pregnant last weight nak cecah 80kg, selepas bersalin je turun 70kg dan tak lama lepas 3 bulan je sarung premium beautiful dah turun lebih kurang sekarang dah kurang lagi 10kg. Bila dah mengandung ni shape kite wajib lari bersimpang siur kan. Semua aset tak balik ke bentuk asal. Jangan pandang yang dah kurus balik tu aset dalam semua back to normal. Bukan senang wanita yang dah beranak lebih dari sekali nak kembalikan berat dan bentuk tubuh asal macam anak dara tau. Dengan kekangan masa lagi, tak berkesempatan nak workout, lebih-lebih lagi ibu yang bekerja . Balik mula busy dengan family. Nasib baik jumpa premium beautiful ni cepat. Mudah je sarung-sarung je boleh kurus, aset semua pasti terangkat macam anak dara semula. Kalau tak percaya memang kena pakai dulu. Baru tau berkesan ke tak ☺️ Nak tau keterengan lanjut boleh whatssapp fiza 012-7751949 




Thursday, 18 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful 2016 

Beruntungnya badan bila disarung dengan Premium beautiful, dengan fabrik yang sangat selesa dan senang disarung & buka. 

Premium beautiful ni direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  
Jadi Total up 100% to confidence ☺️

Kenapa best sangat?  Fiza tak kata premium beautiful ni penawar segala penyakit tapi inshallah boleh ikhtiar dengan gunakan premium beautiful untuk penyakit terutama yang berkaitan dengan wanita. Ramai yang dah gunakan dan Alhamdulillah berjaya. 

Antara penyakit-penyakit yang berjaya dirawat seperti dibawah: 




Antara testimoni yang berjaya :









Untuk dapatkan keterangan lebih lanjut boleh hubungi fiza : 012-7751949


Monday, 8 August 2016

Maharani (jamu ayam hitam)

 Maharani?

Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.

Ramuan

Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

Kesan pengambilan

Herba Maharani dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.

Herba Maharani membantu anda mengawalatur peredaran haid supaya menjadi tetap & menguatkan badan. Jadi, ia menambahkan peluang untuk mengandung.

Kebaikan Herba Maharani

  1. Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
  2. Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
  3. Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
  4. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
  5. Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
  6. Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Keberkesanan

  • Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
  • Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
  • Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
  • Menguatkan tenaga dan stamina.
     
Perhatian:
  • Ibu mengandung dilarang mengambil.
  • Dilarang mengambil makanan yang mentah dan sejuk dalam tempoh pengambilan ubat.
  • Tidak sesuai diambil ketika selsema.
  • Mereka yang mengalami haid berlebihan harus merujuk kepada doktor.

Cara Pengambilan

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.
Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota :
Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Tips Pengambilan

Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein. Anda juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :
  (a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
  (b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan. Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu. Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas anda makan berterusan selepas period anda kali ini dan sehingga period yang seterusnya, anda boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja.

Nota : Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan. Jika anda terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari. 

Mini stokis diperlukan

Ya Allah dulu serius tak percaya langsung yang ONLINE pun BOLEH DAPAT DUIT!

Tapi bila diri sendiri dan business partner mula dapat duit extra dengan berniaga online je, terus rasa addicted nak buat lebih lagi!

Alhamdulillah bulan ni ramai yang dapat duit tambahan walaupun buat sambil berkerja... 

Untuk uol yang BUSY BEKERJA, Sesuai sangat la kalau nak jadikan business online ni sebagai second income untuk tampung belanja bulan puasa dan raya nanti... Tinggalkan no phone untuk saya sharekan caranya ;)





Mini stokis diperlukan

Ya Allah dulu serius tak percaya langsung yang ONLINE pun BOLEH DAPAT DUIT!

Tapi bila diri sendiri dan business partner mula dapat duit extra dengan berniaga online je, terus rasa addicted nak buat lebih lagi!

Alhamdulillah bulan ni ramai yang dapat duit tambahan walaupun buat sambil berkerja... 

Untuk uol yang BUSY BEKERJA, Sesuai sangat la kalau nak jadikan business online ni sebagai second income untuk tampung belanja bulan puasa dan raya nanti... Tinggalkan no phone untuk saya sharekan caranya ;)





Thursday, 4 August 2016

Marine Essence (set spa)


Hari ni fiza nak story pasal marine essence & beauty bar. 

Produk  marine essence ni memang terbaik dari segi aromaterapi, kebaikan die. Dulu kan fiza memang setiap bulan pegi salon buat treatment rambut. Yang dah biase buat treatment mesti tau kos dia berapa kan? 1++ memang tak lari la. Belum lagi yg nak ber'spa' tambah lagi 1++ . Berapa dah total ber'spa' dengan treatment rambut sekali buat? Almost 300 untuk sekali rawatan je. Tapi Alhamdulillah fiza jumpe produk marine essence ni jimaaaat banyak sangat. Satu set ni baru 1++ je boleh pakai hari2 lagi. Beza jauh kan dari yang sekali rawatan 3++ tu? Korang yang belum cube produk marine essence ni memang berbaloi sangat untuk cuba
Set marine essence ni ade :

Shampoo marine essence
Body wash 
Beauty bar marine essence 
Ubat gigi pun ade juga tau. Haaa nampak tak semua lengkap dah. 

Ok fiza nak share sikit la tentang beberapa tindak balas yang uol akan lalui once mula pakai sabun Marine Essence ni.

Ni tips untuk yang ada eczema dan masalah kulit yang lain:
1) Sehari dua pakai kulit akan nampak cantik je.

2) Masuk hari ke 5 kulit yang bahagian bermasalah tu akan nampak Merah menyala macam luka n boleh jadi akan nampak macam luka berair.

Tapi sila bawa bertenang sebab tu hanya sementara. Maknanya garam buluh yang ada dalam sabun marine dah mula memberi tindak balas sepenuhnye pada masalah kulit anda. Teruskan pakai sabun Marine Essence.

3) Masuk minggu kedua mungkin masih kemerah-merahan dan mula nampak seperti lebam. Lebam dan kemerahan tu bukan apa, tu tandanya sel kulit baru mula terbina dan proses pemulihan 80% dah berlaku.


4) Masuk minggu ke empat, biasanya area bermasalah seperti eczema tu akan mula kering dan nampak seperti kulit baru semula. Saranan sal, teruskan pakai sabun Marine Essence tu melebihi tiga bulan sekiranya anda sudah mengalami masalah kulit yang melebihi 6 bulan.

Tak berapa Logic kan, bila kita hanya guna dua minggu je sabun Marine, tapi kita expect masalah kulit kita yang dah bersarang pada badan tu untuk pulih sepenuhnye dalam masa 10-30 hari. 😊

Untuk dapatkan set spa marine essence boleh hubungi fiza : 012-7751949










Marine Essence (set spa)


Hari ni fiza nak story pasal marine essence & beauty bar. 

Produk  marine essence ni memang terbaik dari segi aromaterapi, kebaikan die. Dulu kan fiza memang setiap bulan pegi salon buat treatment rambut. Yang dah biase buat treatment mesti tau kos dia berapa kan? 1++ memang tak lari la. Belum lagi yg nak ber'spa' tambah lagi 1++ . Berapa dah total ber'spa' dengan treatment rambut sekali buat? Almost 300 untuk sekali rawatan je. Tapi Alhamdulillah fiza jumpe produk marine essence ni jimaaaat banyak sangat. Satu set ni baru 1++ je boleh pakai hari2 lagi. Beza jauh kan dari yang sekali rawatan 3++ tu? Korang yang belum cube produk marine essence ni memang berbaloi sangat untuk cuba
Set marine essence ni ade :

Shampoo marine essence
Body wash 
Beauty bar marine essence 
Ubat gigi pun ade juga tau. Haaa nampak tak semua lengkap dah. 

Ok fiza nak share sikit la tentang beberapa tindak balas yang uol akan lalui once mula pakai sabun Marine Essence ni.

Ni tips untuk yang ada eczema dan masalah kulit yang lain:
1) Sehari dua pakai kulit akan nampak cantik je.

2) Masuk hari ke 5 kulit yang bahagian bermasalah tu akan nampak Merah menyala macam luka n boleh jadi akan nampak macam luka berair.

Tapi sila bawa bertenang sebab tu hanya sementara. Maknanya garam buluh yang ada dalam sabun marine dah mula memberi tindak balas sepenuhnye pada masalah kulit anda. Teruskan pakai sabun Marine Essence.

3) Masuk minggu kedua mungkin masih kemerah-merahan dan mula nampak seperti lebam. Lebam dan kemerahan tu bukan apa, tu tandanya sel kulit baru mula terbina dan proses pemulihan 80% dah berlaku.


4) Masuk minggu ke empat, biasanya area bermasalah seperti eczema tu akan mula kering dan nampak seperti kulit baru semula. Saranan sal, teruskan pakai sabun Marine Essence tu melebihi tiga bulan sekiranya anda sudah mengalami masalah kulit yang melebihi 6 bulan.

Tak berapa Logic kan, bila kita hanya guna dua minggu je sabun Marine, tapi kita expect masalah kulit kita yang dah bersarang pada badan tu untuk pulih sepenuhnye dalam masa 10-30 hari. 😊

Untuk dapatkan set spa marine essence boleh hubungi fiza : 012-7751949