Showing posts with label Sabun ketiak. Show all posts
Showing posts with label Sabun ketiak. Show all posts

Tuesday, 7 March 2017

RUMAHTANGGA GOYAH

RUMAHTANGGA GOYAH

Bila suami balik kerja mandi terus keluar rumah, bila tanye nak kemane dia jawab nak lepak dengan kawan-kawan. Habis yang aku ni kat rumah nak buat ape? Tunggu dari pagi sampai ke petang buat kerja rumah, jaga anak, masakkan untuk suami tapi suami nak makan dengan kawan-kawan!

Balik jumpa kawan , terus ambik bantal dengan selimut tidur depan tv. Bila tanye kenapa tak tidur kat bilik. Dia cakap bosan!  Takde ape yang menarik dah kat kau ni, Nak tidur sebelah pun takde selera , rimaslah. Sentap! Nak gugur jantung bila suami cakap macam ni.

Tak tau nak mengadu dengan siapa, duduk scroll fb, nampak MAHARANI HAI Ountuk Maharaja. Tak lengah aku pun pm trusted agent ni, bagus layanan die service tiptop. Aku order sekotak nak cuba.

En hubby tiba-tiba berubah, sayang nak tinggalkan aku lama kat rumah, rindu katanya. Sekarang hati makin berbunga bagaikan pengantin baru. Hari-hari rasa macam malam pertama. Korang yang ada masalah macam ni cepat-cepat makan MAHARANI HAI O

Whatssapp MAHARANI HAI O πŸ“²0127751949
Whatssapp MAHARANI HAI O πŸ“²0127751949
Whatssapp MAHARANI HAI OπŸ“²0127751949

πŸ’»www.fizamansor.com









Sunday, 11 December 2016

Beauty soap Marine Essence

MARINE ESSENCE

Assalamualaikum semua .. Fiza nak share something dengan uolls ni.. 😊

Pernah tak uolls mengalami masalah seperti dibawah lebih2 lagi dimusim panas ini??
πŸ˜” eczema (kulit sensitif)
πŸ˜” gatal2 1badan yg melampau
πŸ˜” kulit kering & mengelupas
πŸ˜” RUAM bintik merah badan & muka
πŸ˜” JERAWAT dan parut dibelakang badan
πŸ˜” luka2 KUDIS dan berparut hitam
πŸ˜” gelap diberlipat badan & ketiak
πŸ˜” badan BERBAU dan BERPELUH melekit
πŸ˜” GATAL kepala & rambut berbau
πŸ˜” rambut gugur, kulit kepala berminyak dan berkelumumur

kalau uolls ada masalah yg sama seperti diatas, apa kata uolls cuba mandi dengan Mandian Marine Essence Garam Buluh..

Body wash ada, sabun ada, hair shampoo pun ada... head to toe rasa FRESSSH sepanjang hari 🚿🚿🚿🚿🚿🚿 nak buat kerja pun rasa selesa 😍

Paling bestttttt sangat selamat utk baby sebab ianya bebas chemical seperti Paraben & SLES 😍

If uolls berminat nk try Fiza boleh orderkan... Esok Fiza bole poskan/COD, boleh? 😊

012-7751949
www.fizamansor.com

#marineessence #ezcema #gatalgatal #ruamruam #sabunketiak #TopLeadersCircle #




Friday, 11 November 2016

KURUS LEPAS BERSALIN C-SECT LEPAS SARUNG PB

Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur.  'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan. Nasib baik ade PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni. Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan. Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»



#premiumbeautiful
#topleaderscircle 

Berminat dengan Premium Beautiful sila

Whatssapp: +60127751949

Saturday, 4 June 2016

SET MANDIAN MARINE ESSENCE

Set mandian Marine Essence terbaik untuk semua golongan , tak kira kanak-kanak & dewasa boleh guna. Kenapa terbaik? 

Kebaikan shampoo marine essence

πŸ‘‰gabungan unik ramuan semulajadi 
: mengekalkan kulit kepala & rambut dengan bersih sihat & lembap secara proaktif

πŸ‘‰tanpa sabun
:formulasi tidak mengeringkan, lembut untuk kegunaan harian
πŸ‘‰tidak merengsakan kulit kepala & rambut
πŸ‘‰menyihatkan & melindungi kulit kepala
πŸ‘‰membantu kurangkan kegatalan kulit kepala

Kebaikan Beauty Bar Marine Essence 

πŸ‘‰Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
πŸ‘‰ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

πŸ‘‰Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
πŸ‘‰ Mencerahkan pigmentasi kulit.

πŸ‘‰ Anti-bakteria, anti-kulat.

πŸ‘‰Antioksidan, anti-penuaan.
πŸ‘‰ Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

πŸ‘‰ Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.

πŸ‘‰ Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

www.fizamansor.com

Berminat boleh pm tepi @ Whatssapp 
012-7751949
012-7751949
012-7751949