Showing posts with label TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL. Show all posts
Showing posts with label TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL. Show all posts

Saturday, 18 March 2017

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL



KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL


  • Jaminan baik pulih FREE OF CHARGE 
sekiranya kalau Premium Beautiful Corset yang anda pakai terkoyak, tercabut hook , tetulang patah anda boleh hantar repair tanpa dikenakan sebarang bayaran pun.

  • Fabrik tahan lasak 
  • 360 darjah keanjalan jadi memudahkan pergerakan seharian kita 
KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK IBU YANG SEDANG BERPANTANG 
  • membentuk semula payudara, pinggang , pinggul dan juga postur 
  • membantu membakar lemak berlebihan 
  • merawat luka di dalam dan juga luar rahim 
  • melancarkan penghasilan dan pengaliran susu badan 
  • melancarkan proses pembuangan air besar
  • menghangatkan dalam badan 
  • menyihatkan rahim 
  • menyokong rahim daripada jatuh 
  • mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul
  • mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung 
  • mengeluarkan angin dalam badan
  • menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa mengandung 







Sunday, 5 March 2017

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL


berita baik untuk semua wanita terhebat didunia. Bersempena dengan Hari Wanita Bulan ni, Kakjah ada promosi hebat untuk anda. Dengan setiap pembelian 1 set Premium Beautiful Hai O akan dapat FREE GIFT SWAROVSKI! 

Promosi sehingga 31 Mac 2017 sahaja ya. jadi apa tunggu lagi jom la pakat ramai-ramai cantikkan badan dengan Premium Beautiful Hai O. warranty corset superbrand ni adalah seumur hidup ya. jadi jangan risau kalau ada sebarang kerosakan anda tak rugi sebab tak kena beli baru, hantar repair FOC je kat mana stokis yang berdekatan dengan anda. 

Premium Beautiful Hai O 

#SUPERBRAND
#CUSTOM MADE
#MENGANDUNGI FIR 
#KUASA REGANGAN 360darjah
#FABRIK BERKUALITI DARI AKWATEK & AKWADYNE
#PENGIKTIRAFAN OLEH PAKAR TULANG BELAKANG 
#DIREKA KHAS 70% UNTUK KESIHATAN & 30% KECANTIKAN 


untuk dapatkan keterangan lebih lanjut boleh hubungi : 

FIZA - 0127751949
Trusted Agent Premium Beautiful Hai O Johor 
premium beautiful Johor 

Monday, 16 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

BENGKUNG VIRAL


Ni lah bengkung yang viral sangat tu. Viral apahal kan?

Pasal lelaki pun boleh pakai bengkung ni, yang ade masalah perut kedepan tu boleh je lilit kasi rata balik perut

Lagi viral apehal pulak ni kan? Kekejap viral !

Pasal untuk yang slip disc pun boleh pakai bengkung pb ni. Sebab mampu mengurangkan sakit belakang & pinggang kalau kita pakai dengan konsisten.  Bukan nak kate ape lah, kakjah sendiri je testimoni bengkung premium beautiful ni , kakjah bersalin secara c-zer kena injection epidural tu alaa yang cucuk2 tang tulang belakang tu, sakit tak usah cakaplah cube dulu baru tau sakit ke tak sakit . Ha ni effect sampai sekarang la ni rajin sakit belakang lagi2 kakjah jenis kerja memang sentiasa kehulu kehilir dalam kete je tinggal nak kematu je la dok dalam kete lama sangat.

Sekarang pegi mana2 je kakjah sarung bengkung pb ni memang lega sangat sakit belakang kakjah ni. Tak percaya ? Pm tepi for free trial!

#topleaderscircle
#pbexpertjohor

šŸ“²+60127751949

Friday, 11 November 2016

KURUS LEPAS BERSALIN C-SECT LEPAS SARUNG PB

Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur.  'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan. Nasib baik ade PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni. Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan. Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik šŸ’ƒšŸ»šŸ’ƒšŸ»



#premiumbeautiful
#topleaderscircle 

Berminat dengan Premium Beautiful sila

Whatssapp: +60127751949

Monday, 26 September 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

PREMIUM BEAUTIFUL

Tukar size seluar dari 32' jadi 27'  dalam masa 4BULAN je! Yesss , ape yang diidamkan dah menjadi.  Tak menyesal langsung beli corset premium beautiful yang berbaloi-baloi ni. Bukan mudah wanita yang bersalin C-zer macam Fiza ni nak dapatkan shape sama macam sebelum bersalin. Tapi syukur Fiza jumpa corset ni cepat. Tak berdiet sangat pun, nak exercise pun takde masa. Sarung je corset premium beautiful ni, dia buat kerja diam-diam, tak makan masa yang lama pun dah terhakis lemak yang terkumpul. Sekarang fiza dah mula punggah baju lama yang size S dulu semua dah muat pakai sekarang. Premium beautiful ni bukan je boleh cantikkan tekstur badan kita malah boleh cegah dari beberapa penyakit yang biasa wanita hidapi.





Fiza nak share kelebihan-kelebihan Premium Beautiful & fiza percaya ramai yang tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 pieces'. So every piece ada rekabentuk yang tersendiri. Dan setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya.





Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik




Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan


Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi FIZA : 012-7751949
Fb:norfaezah mansor



Wednesday, 31 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL BENGKUNG BERSALIN NO 1

PREMIUM BEAUTIFUL BENGKUNG BERSALIN NO 1 

Bukan senang perempuan yang dah beranak ni nak kembalikan bentuk badan macam anak dara. Lagi yang dah lebih dari sorang anaknye. Sah-sahlah alignment lari sana sini. Jangan ingat yang dah kurus tu pun boleh dapat shape lame. No!no!no! Tak banyak pun sikit mesti ada yang berubah. Dulu fiza anak sorang masih ada lagi masa nak workout, pegi gym & berzumba. Sekarang dah beranak 2 ni, bukan nak kata tak pandai curi masa, dah memang tak cukup masa langsung. Dengan bekerja lagi, habis kerja buat pulak kerja ke2 ni. Dengan nak uruskan anak-anak , rumahtangga lagi. Mujur ade premium beautiful corset ni, senang kerja. Sarung je boleh dapat shape badan lama. Bertuah rasa badan dapat sarung premium beautiful ni. Dalam tak perasan sambil buat kerja rumah badan makin mengecil. Kalau 4 bulan lepas sarung seluar size 32 stress wooo nak beli seluar. Sekarang dah turun 28inch mau tak terkejut. Fiza bersalin caesarian ya, both Dary & Qeisha keluar ikut tingkap šŸ˜…. Jadi yang experienced bersalin Czer ni mesti dah tau & alami buncit bahagian perut ni macam mane kan. Dengan tak boleh nak berbengkung masa dalam pantang sangat beza dengan yang bersalin normal.  Kalau masa bersalin Dary ( anak sulong) dulu lepas setahun baru dapat turunkan berat badan. Sekarang lepas bersalin Qeisha tak ambil masa yang lama pun sampai setahun, 4 bulan je dah turun 10kgšŸ¤— & no diet at all. Fully used premium beautiful corset ni. Ade kawan-kawan fiza kata dah pakai jugak tapi tak kurus pun. Bila tanye pakai macam mana, dijawab ' tengoklah kalau ade mase aku pakailah, takde masalah nak sarung hari-hari. Kadang-kadang dipakai girdle saja, long bra dan waist nipper tak sarung. ' awak yang langgar cara pakai memang lambatlah nak dapatkan bentuk badan awak melentik. Bukan salah premium beautiful yang tak kecikkan badan awak, salah tuan punya badan yang tak pernah nak konsisten pakai premium beautiful. Awak-awak semua yang nak dapatkan khidmat ukur & consultant tentang premium beautiful ni feel free to whatssapp
 Fiza : 012-7751949 
fb: NORFAEZAH MANSOR









Sunday, 21 August 2016

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Lagi mudah kalau tunjuk testimoni sendiri, senang nak terangkan dan bukti dah ada depan mata. Masa pregnant last weight nak cecah 80kg, selepas bersalin je turun 70kg dan tak lama lepas 3 bulan je sarung premium beautiful dah turun lebih kurang sekarang dah kurang lagi 10kg. Bila dah mengandung ni shape kite wajib lari bersimpang siur kan. Semua aset tak balik ke bentuk asal. Jangan pandang yang dah kurus balik tu aset dalam semua back to normal. Bukan senang wanita yang dah beranak lebih dari sekali nak kembalikan berat dan bentuk tubuh asal macam anak dara tau. Dengan kekangan masa lagi, tak berkesempatan nak workout, lebih-lebih lagi ibu yang bekerja . Balik mula busy dengan family. Nasib baik jumpa premium beautiful ni cepat. Mudah je sarung-sarung je boleh kurus, aset semua pasti terangkat macam anak dara semula. Kalau tak percaya memang kena pakai dulu. Baru tau berkesan ke tak ☺️ Nak tau keterengan lanjut boleh whatssapp fiza 012-7751949 




Thursday, 18 August 2016

PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful 2016 

Beruntungnya badan bila disarung dengan Premium beautiful, dengan fabrik yang sangat selesa dan senang disarung & buka. 

Premium beautiful ni direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  
Jadi Total up 100% to confidence ☺️

Kenapa best sangat?  Fiza tak kata premium beautiful ni penawar segala penyakit tapi inshallah boleh ikhtiar dengan gunakan premium beautiful untuk penyakit terutama yang berkaitan dengan wanita. Ramai yang dah gunakan dan Alhamdulillah berjaya. 

Antara penyakit-penyakit yang berjaya dirawat seperti dibawah: 




Antara testimoni yang berjaya :









Untuk dapatkan keterangan lebih lanjut boleh hubungi fiza : 012-7751949


Saturday, 6 August 2016

SET KEMPIS PERUT (MIN KAFFE + GARLIC)

Assalamualaikum...
Have a nice day ahead šŸ˜šŸ˜šŸ˜

Maaf ye fiza nak pinjam masa uol jap untuk berkongsi rahsia macam mana nak turun berat badan sebanyak 18KG selama 15 hari... 

Set KEMPIS PERUT! 
(MINERAL COFFEE ➕ GARLIC)

✔Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
✔Mengurangkan nafsu makan malam.. Ye la kan, part ni yang paling susah nak control kan
✔Mendapat lebih banyak tenaga untuk aktiviti fizikal
✔Pecahkan lemak masa tidur
✔Pecahkan angin dalam badan... So lepas ni confirm lega bila always kentut dengan size L 
✔Terbaik turunkan kadar Kolestrol... Kalau uol kerap2 ngantuk tu, tu petanda KOLESTROL TINGGI tau... Kolestrol ni penyumbang terbesar pada masalah jantung dan strok.
✔Membuang dengan penuh senyuman la lepas ni sebab SET KEMPIS PERUT ni melawaskan.
✔Redakan stress so tak de la nak marah-marah tak tentu pasal sangat kan šŸ˜„
✔Membantu masalah Gastrik
✔Mencegah sel kanser dari berumah dalam badan


Jangan percaya apa yang fiza share kan ni sampai lah uol sendiri dah cuba.. šŸ˜Š
Kalau berminat, boleh order cepat-cepat dengan fiza sebab stock SET KEMPIS PERUT ni kerap out of stock..kalau order sekarang, esok boleh terus pos dah šŸ“¦šŸ“®

012-7751949-FIZA
www.fizamansor.com




Sunday, 31 July 2016

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 

Harga menarik premium beautiful! bestnya dapat beli premium beautiful corset dengan harga yang sangat menarik. sekarang premium beautiful ada offer, siapa yang teringin nak buat hantaran , yang nak buat berpantang selepas bersalin , nak jaga kesihatan dan kecantikan boleh lah hubungi fiza di 012-775 1949. untungnya dapat pakai premium beautiful corset ni sebab dia direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. jadi menang membeli alah memakai, semua sekaligus ada dalam premium beautiful corset ni. sambil-sambil jaga kesihatan boleh juga jaga kecantikan. Untuk dapatkan harga offer premium beautiful cepat-cepat whatssapp : 012-7751949





MAJLIS HARI HARI HARI RAYA 2016

Syukur, majlis perjumpaan team member Top Leaders Circle selesai sudah dengan jayanya & wow semangat tu akan dibawak hari2 dalam diri. Dengar challenge trip yang best2 seronoknya. SHOM memang best , untuk sesiape yang baru plan nak mulakan bisnes Fiza memang suggest sangat mulalah dengan SHOM. Bukan saja dapat reward , dapat bonus , malah kite boleh eratkan ukhuwah bersama. Dengan adenya kelas dimana kite diajar sampai  mahir dalam bisnes ni. jadi takde halangan & alasan lagi untuk Malas. semuanya SHOM dah sediakan dari segi promosikan barang, ilmu , reward yang menarik. kita tinggal siapkan badan je untuk lakukan yang terbaik.


top sales award for May & June 2016
bestnya dapat swarovski 

bertuahnya badan bila diapit oleh 2 orang mentor yang sangat hebat 

CDM Salleha Roslan & Dyna Salleh 

fighters for May & June 




warna warni hari raya 2016 

Wednesday, 20 July 2016

JOM BEBAS HUTANG ( TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL JOHOR)

kalau dulu duit bukan segala-galanya tapi sekarang dah tak macam dulu. zaman sekarang segalanya perlukan duit sebagai keperluan untuk kita teruskan kehidupan seharian & ya kita memang tak boleh jauh dari duit. setakat ni takde lagi cara BEBAS HUTANG yang berkesan sebab kehendak sentiasa seiring dengan keperluan. paling tak best bila ada yang pilih jalan singkat untuk beli semua keperluan dengan cara berhutang. naaah sekarang & saat inilah kita kene berfikir diluar kotak minda. cari cara macam mana nak BEBAS HUTANG. takpe penat sekarang dari penat berterusan sampai ke pencen nak bayar hutang yang makin menggunung.setiap rezeki memerlukan usaha, cuma yang membezakan rezeki kita ialah usaha. kalau usaha sikit maka rezeki pun sedikit. usaha berganda confirm rezeki pun berganda. cuba fikir & renung-renungkan , kuasa & pilihan ditangan anda. ada yang nakkan pendapatan sampingan tapi tak tau cara? takde modal yang besar? tak tau pula macam mana nak mulakan ? fiza berbesar hati nak share dengan korang yang sangat berminat nak mulakan perniagaan sendiri.

whatsapp : 012-7751949
FIZA