Showing posts with label bio seleza. Show all posts
Showing posts with label bio seleza. Show all posts

Saturday, 18 March 2017

APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL


Apa itu Premium Beautiful ? 

Premium Beautiful adalah pakaian dalam no 1 Malaysia yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND.  Superbrand hanya akan diperolehi oleh product yang sesuai atau high quality service dan high quantity.

Premium Beautiful mempunyai dua jenis iaitu Premium Beautiful Classic dan juga Premium Beautiful Elegance.

Premium Beautiful ini terdiri daripada 3 jenis iaitu:


Long Bra 
Premium Beautiful Long Bra



Waist Nipper 


Long Girdle

Keistimewaan Utama Premium Beautiful Corset 

Premium Beautiful Corset ini direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  material yang didatangkan khas mempunyai Far Infrared Rays yang disulam pada setiap bebenang Premium Beautiful.

Premium Beautiful Corset ini juga mendapat pengiktirafan oleh PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk orang yang mempunyai masalah tulang seperti Slip Disc dan Bongkok.

Premium Beautiful Corset ini mempunyai jaminan SEUMUR HIDUP untuk kerosakan seperti koyak sedikit, hook tercabut, tetulang corset patah ianya boleh dihantar SERVICE FREE OF CHARGE.

Dengan menggunakan teknologi daripada 3 buah negara maju iaitu US, GERMAN dan JEPUN maka terhasillah Premium Beautiful Corset yang selesa dipakai dan memberi kesan sihat dan cantik berpanjangan.

Premium Beautiful Corset ini boleh dipakai pada bila-bila masa sahaja kerana ianya nudah disarung dan dibuka.


APAKAH KEBAIKAN FIR 

  • Memperbetulkan aliran darah dalam tubuh
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • Mengelakkan pertumbuhan bakteria
  • Mengeluarkan peluh asid 
  • Mengekalkan kesegaran badan
  • Mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • Mengekalkan kepanasan suhu badan
  • Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan 

KELEBIHAN FIR 

Membersihkan darah dari toksik 

Pemejalan & kekenyalan kulit kita pemejalan salur nadi pemulihan penyakit darah tinggi , memelihara daripada penyakit jantung dan cegah kanser.  Bila mana salur darah mengembang disebabkan FIR, ia akan menyahtoksid dan menggalakkan penyingkiran bendalir tubuh yang berlebihan dan bahan buangan dengan berkesan.  ia juga menyekat gula, menguatkan sistem imun tubuh dan mengekalkan keseimbangan semulajadi tubuh 

BAGAIMANA FIR BOLEH MENCEGAH KITA DARI KANSER 
Fir memecahkan lemak, darah beku dan susu beku. dengan fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak, susu, toksik dan peluh FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah kanser.

BAGAIMANA FIR MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN? 
memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah, dengan pemakaian korset  dibadan mampu memejalkan balik skin  dan menigkatkan kadar metabolisma. FIR didalam Premium Beautiful bertindak semulajadi dimana sel-sel badan akan berolahraga lebih berkinetik dan mengoptimumkan kadar metabolisma badan.  ianya diuji secara klinikal dan terbukti sebagai treatment paling berkesan untuk pengurangan berat badan dan pengurusan jisim tubuh.

anda berminat untuk ketahui lebih detail tentang Premium Beautiful boleh hubungi : 

PBexpert - Norfaezah Mansor 
contact: 012-7751949


Friday, 11 November 2016

KURUS LEPAS BERSALIN C-SECT LEPAS SARUNG PB

Sakit hati bila lepas bersalin dengar orang tegur.  'gemuknya badan kau', tapi walau sakit hati tu sebenarnya pembakar semangat untuk akak kuruskan badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi tak dapatlah nak berbengkung lilit ketat2 tu kan. Nasib baik ade PB ni tak sempat nak tepu lemak2 dalam badan dengan punggung ni. Dan terpaksa jugaklah kakjah hilang inci dengan secara tak sengaja kan. Senangnya nak kurus dengan PB. Semua baju2 masa kurus dulu dah boleh sarung balik 💃🏻💃🏻



#premiumbeautiful
#topleaderscircle 

Berminat dengan Premium Beautiful sila

Whatssapp: +60127751949

Sunday, 21 August 2016

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Lagi mudah kalau tunjuk testimoni sendiri, senang nak terangkan dan bukti dah ada depan mata. Masa pregnant last weight nak cecah 80kg, selepas bersalin je turun 70kg dan tak lama lepas 3 bulan je sarung premium beautiful dah turun lebih kurang sekarang dah kurang lagi 10kg. Bila dah mengandung ni shape kite wajib lari bersimpang siur kan. Semua aset tak balik ke bentuk asal. Jangan pandang yang dah kurus balik tu aset dalam semua back to normal. Bukan senang wanita yang dah beranak lebih dari sekali nak kembalikan berat dan bentuk tubuh asal macam anak dara tau. Dengan kekangan masa lagi, tak berkesempatan nak workout, lebih-lebih lagi ibu yang bekerja . Balik mula busy dengan family. Nasib baik jumpa premium beautiful ni cepat. Mudah je sarung-sarung je boleh kurus, aset semua pasti terangkat macam anak dara semula. Kalau tak percaya memang kena pakai dulu. Baru tau berkesan ke tak ☺️ Nak tau keterengan lanjut boleh whatssapp fiza 012-7751949 




Sunday, 14 August 2016

HARI ANUGERAH SMSSM 2016

Award SMSSM 2016

Syukur Alhamdulillah, segala hasil penat lelah Fiza berbuah hasilnya  13/8/2016. Fiza tercalon sekali terima anugerah SM. Terima kasih pada mentor-mentor yang dah pun terbukti berjaya iaitu, CDM Azlan Deraman, CDM Salha , CDM Al-Faath , CDM Salleha & especially thousands thanks to my direct mentor DDM Dyna Salleh. Tanpa beliau fiza memang takkan buka mata dalam bidang ni. Teruja sangat bila masuk hall yang dipenuhi dengan fighter SHOM. Timbul rasa kesal sebab tak mulakan dari awal lagi. Seronok bisnes ni, bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta. Bila dah mendalami betul2 mesti jatuh cinta. Bisnes ni bukan untuk kaut untung semata-mata, tapi membantu orang, orang yang bermasalah kesihatan & sekaligus dapat bantu orang yang bermasalah kewangan.
Di event ni la fiza dapat kenal dengan golongan-golongan CDM yang dari awalnya bermula sama macam mana fiza buat. Jangan takut untuk memulakan bisnes dengan SHOM. Takde paksaan untuk keluarkan modal yang besar. Cukup dengan pendaftaran ahli rm50 saja dah boleh memulakan perniagaan sendiri. Kalau ade yang berminat untuk jadi mini stokis atau agent dengan fiza boleh hubungi +60127751949

Fb: norfaezah mansor