Showing posts with label premium beautiful expert. Show all posts
Showing posts with label premium beautiful expert. Show all posts

Saturday, 18 March 2017

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL



KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL


  • Jaminan baik pulih FREE OF CHARGE 
sekiranya kalau Premium Beautiful Corset yang anda pakai terkoyak, tercabut hook , tetulang patah anda boleh hantar repair tanpa dikenakan sebarang bayaran pun.

  • Fabrik tahan lasak 
  • 360 darjah keanjalan jadi memudahkan pergerakan seharian kita 
KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK IBU YANG SEDANG BERPANTANG 
  • membentuk semula payudara, pinggang , pinggul dan juga postur 
  • membantu membakar lemak berlebihan 
  • merawat luka di dalam dan juga luar rahim 
  • melancarkan penghasilan dan pengaliran susu badan 
  • melancarkan proses pembuangan air besar
  • menghangatkan dalam badan 
  • menyihatkan rahim 
  • menyokong rahim daripada jatuh 
  • mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul
  • mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung 
  • mengeluarkan angin dalam badan
  • menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa mengandung 







Friday, 20 January 2017

MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

HERBA MAHARANI ( Te Zi Bai Feng Wan)
(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)
Herba Maharani ..
Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing.. I've been there Alhamdulillah.. dapatlah ku saksikan tempat tidur Maharaja yg 'huru hara' itu...hihi!!

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.
Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huh..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. Masa mula-mula dengar tu sy macam tak percaya, tp pastu rezeki dapat berjumpa dgn makcik berusia 70thn, masih lagi ada haid.. (dan time tu dia br bernikah dgn jejaka berusia 40-an).. That's prove, kita boleh lambatkan putus haid...

Maharani dpt halal Jakim.. Kandungan maharani ni ditulis - contains 3 animals parts- suspen je kan.. ayam wuji (ayam hitam) utk menyuburkan badan dan rahim , tulang sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman, tanduk rusa- menguatkan buah pinggang,saraf utama & jantung,kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh kariah masjid. hukum makan tanduk rusa sama seperti minum air badak (dr sumbu badak) iaitu harus..
kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix Panax Ginseng dan keluarganya utk kesihatan keseluruhan..



Tuesday, 17 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL SUPERBRAND

PREMIUM BEAUTIFUL BERBALOI-BALOI

Premium beautiful berbaloi dengan harganya sebab ada lifetime warranty, bayangkanlah beli sekali je keluarkan modal tapi boleh pakai sampai bila2 pun walaupun terkoyak atau cangkuk tercabut boleh repair dengan BAYARAN PERCUMA ! Iye PERCUMA je .

Dah lah entitle dengan SUPERBRAND MALAYSIA ! Fabric yang sangat berkualiti. Premium Beautiful ni selesa sangat dipakai walaupun cuaca panas sebab tak meninggalkan kesan contoh panas @ mengenyam bila disarung.

Sesuai dipakai oleh golongan :

-Ibu berpantang
-Slip disc
-Back pain
-Period pain
-Keputihan
-Perapat

Nak free fitting boleh πŸ“²  +60127751949










Monday, 16 January 2017

AKWATEK & AKWADYNE FABRIC

AKWATEK & AKWADYNE FABRIC

Premium Beautiful ni diperbuat dari fabric berasaskan AKWATEK & AKWADYNE.

"AKWADYNE® adalah tanda dagangan berdaftar Comfort Technologies, Inc berlesen untuk Alice Lace Co., Ltd dari Taiwan. Akwadyne® adalah kemasan yang digunakan untuk fabrik nilon berasaskan untuk membantu panas atau sejuk badan semasa aktiviti luar. Akwadyne® menarik kelembapan dari badan, dan mewujudkan halangan wap yang menyejukkan badan dalam suhu panas, dan memanaskan badan pada suhu yang sejuk. Tidak seperti kebanyakan fabrik pengangkutan kelembapan yang bergantung kepada pembinaan kain atau salutan kimia untuk menarik peluh dari badan, Akwadyne® suai struktur molleculer gentian yang menyediakan "magnet kimia" yang menggunakan sifat-sifat yang wujud dalam air untuk bergerak dari badan seperti yang diperlukan. Diistilahkan "pengangkutan elektrokimia", proses ini memisahkan dan bergerak molekul air menggunakan caj positif dan negatif yang terkandung dalam setiap molekul individu. Oleh itu, pakaian yang diperbuat daripada Akwadyne® boleh memanaskan satu kawasan badan manakala penyejukan lain.

AKWATEK® adalah tanda dagangan berdaftar Comfort Technologies, Inc berlesen untuk Alice Lace Co., Ltd dari Taiwan. Ia adalah satu poliester dan nilon salutan yang telah sedia ada yang kondusif suhu panas. Ia menggunakan tindakan penyejukan untuk membantu atlet tinggal sama ada sejuk atau panas bergantung kepada keadaan. Tidak seperti kain yang bergantung kepada tindakan kapilari, Akwatek tidak perlu dipakai dekat dengan kulit untuk bekerja. Akwatek menggunakan proses yang dipanggil pengangkutan elektrokimia, yang secara kimia mengubah gentian dengan mana ia dibuat. Perubahan dalam gentian tidak boleh dihalang apabila kain itu dibasuh. Jadi
Akwatek adalah satu proses yang dipatenkan digunakan untuk serat, benang, atau kain daripada 100% poliester. Ia mewujudkan kain prestasi tinggi untuk atlet setiap hari untuk membantu menguruskan suhu badan dengan pengendalian peluh. Proses ini boleh mengubah suai serat stabil, benang, atau kain dan boleh digunakan untuk diputar dan filamen benang untuk menghasilkan kedua-dua rajutan dan wovens.

Akwatek mengatakan yang berikut mengenai produknya:

Dalam suhu panas kain bertindak balas elektrostatik, bergerak kelembapan dan haba berlebihan dari badan ke permukaan fabrik untuk melepaskan. kain menyesuaikan sifat-sifatnya dalam cuaca panas untuk membantu menjaga pemakainya sejuk dan kering. Semakin pemakainya yang perspires, lebih fabrik yang elektrostatik bergerak lembapan dari badan. Sebagai aktiviti berkurangan kain akan mengurangkan proses penyejatan, meninggalkan halangan air berterusan antara pemakai dan fabrik.

Akwatek mempunyai 3 kali keupayaan penyejatan lebih fabrik kapilari atau asid bersalut apabila hubungan awal dibuat dengan air.

Walaupun dengan lebih 125 basuhan, keputusan tidak menunjukkan penurunan dalam prestasi produk.
Ujian membuktikan bahawa selepas kitaran mesin berputar 250% kurang air kekal di Akwatek dan Akwadyne pakaian dari dalam pakaian lain menggunakan teknologi ketinggalan zaman. "

WOOOWWW!! nampak tak betapa  tingginya kualiti fabric yang digunakan untuk Premium Beautful.

Jadi memang terlampau berbaloi beli set premium beautiful ni. 

Untuk percubaan percuma boleh hubungi FIZA πŸ“² +60127751949.



PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

BENGKUNG VIRAL


Ni lah bengkung yang viral sangat tu. Viral apahal kan?

Pasal lelaki pun boleh pakai bengkung ni, yang ade masalah perut kedepan tu boleh je lilit kasi rata balik perut

Lagi viral apehal pulak ni kan? Kekejap viral !

Pasal untuk yang slip disc pun boleh pakai bengkung pb ni. Sebab mampu mengurangkan sakit belakang & pinggang kalau kita pakai dengan konsisten.  Bukan nak kate ape lah, kakjah sendiri je testimoni bengkung premium beautiful ni , kakjah bersalin secara c-zer kena injection epidural tu alaa yang cucuk2 tang tulang belakang tu, sakit tak usah cakaplah cube dulu baru tau sakit ke tak sakit . Ha ni effect sampai sekarang la ni rajin sakit belakang lagi2 kakjah jenis kerja memang sentiasa kehulu kehilir dalam kete je tinggal nak kematu je la dok dalam kete lama sangat.

Sekarang pegi mana2 je kakjah sarung bengkung pb ni memang lega sangat sakit belakang kakjah ni. Tak percaya ? Pm tepi for free trial!

#topleaderscircle
#pbexpertjohor

πŸ“²+60127751949

Tuesday, 3 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PROMO PRICE

Yeay gudnews!

Siapa yang azam 2017 ni nak kuruskan badan masih sempat lagi nak grab promo premium beautiful ni.

Sempatlah kalau nak dapatkan S shape kalau mula dari sekarang πŸ’ƒπŸ»

Dapatkan pb dari pbexpert tlc .

Pm kakjah for detail

FREE FITTING

#pbexpert
#topleaderscircle
#tlcjohor

www.fizamansor.com


Sunday, 11 December 2016

Beauty soap Marine Essence

MARINE ESSENCE

Assalamualaikum semua .. Fiza nak share something dengan uolls ni.. 😊

Pernah tak uolls mengalami masalah seperti dibawah lebih2 lagi dimusim panas ini??
πŸ˜” eczema (kulit sensitif)
πŸ˜” gatal2 1badan yg melampau
πŸ˜” kulit kering & mengelupas
πŸ˜” RUAM bintik merah badan & muka
πŸ˜” JERAWAT dan parut dibelakang badan
πŸ˜” luka2 KUDIS dan berparut hitam
πŸ˜” gelap diberlipat badan & ketiak
πŸ˜” badan BERBAU dan BERPELUH melekit
πŸ˜” GATAL kepala & rambut berbau
πŸ˜” rambut gugur, kulit kepala berminyak dan berkelumumur

kalau uolls ada masalah yg sama seperti diatas, apa kata uolls cuba mandi dengan Mandian Marine Essence Garam Buluh..

Body wash ada, sabun ada, hair shampoo pun ada... head to toe rasa FRESSSH sepanjang hari 🚿🚿🚿🚿🚿🚿 nak buat kerja pun rasa selesa 😍

Paling bestttttt sangat selamat utk baby sebab ianya bebas chemical seperti Paraben & SLES 😍

If uolls berminat nk try Fiza boleh orderkan... Esok Fiza bole poskan/COD, boleh? 😊

012-7751949
www.fizamansor.com

#marineessence #ezcema #gatalgatal #ruamruam #sabunketiak #TopLeadersCircle #




PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL

Grand sale!! Grand sale

Salam Sejahtera & hi ladies, hari ni fiza nak share pada korang macam mana fiza boleh turun sebanyak 11kg dalam dan dapat reshape body kembali macam anak dara. Fiza is a mother of two which is bersalin secara C-sect both. Fiza tak boleh nak lilit bengkung ikut cara orang normal bersalin. Sebenarnya Fiza pun memang bukan jenis yang suka badan besar sebab ada asma.  Jadi bila badan besar nak buat apa pun kita rasa tak selesa dengan fizikal badan yang besar sebab cepat mengah. Jadi untuk peringatan kita semua , nak kurus bukan untuk cantik sahaja ya, tapi paling penting ialah kesihatan. Badan sihat baru boleh cantik. Bulan 4/2016 fiza mula sarung #premium beautiful, makin hari fiza sarung nampak badan makin kecik, belum sampai 3 bulan tak sangka dapat reshape body dan berat makin susut sedangkan takde exercise sangat pun. Sarapan pagi Fiza mulakan dengan minum Min kaffe 1 sachet , tengahari fiza minum juga Min Kaffe sebelum ambil menu lunch so that fiza rasa kenyang dan tak ambil makanan berat .  Begitu juga malam, fiza akan minum Min Kaffe sebelum dinner. Serious korang kalau tak percaya boleh cuba cara Fiza. Bulan 10/2016 fiza dah mbolehsarung baju & seluar lama kembali. Kalau sebelum ni nak sarung seluar lama muat sampai peha je. 

Korang,  fiza nak bagitau sekali sekarang #premium beautiful ni ade promosi boleh jimat sehingga rm700 untuk 1 set #premium beautiful. Tak percaya ke? Boleh whatssapp Fiza untuk detail lanjut: 

+60127751949 
Ig: norfaezah mansor
Fb: norfaezah mansor


MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

Assalamualaium kesayangan Fiza,

Lama sangat Fiza tak update kedai, maaf ya tak berkesempatan busy sangat la gamaknya kan. Tapi syukur Alhamdulillah dalam busy ni bisnes berjalan lancar. Fiza nak share perkara yang sabgaaat penting untuk kita sebagai kaum wanita. Tentang penjagaan Miss V. Walau tempatnya tersangatlah sulit tapi situlah permata kita yang sangat berharga kan. Situlah part paling sensitif dan harus dijaga.  Untuk yang dah berkahwin sangat penting untuk tambat hati suami kita, manakala untuk ladies yang belum berumahtangga kena juga jaga sebab hormon gadis-gadis yang belum berumahtangga ni lagi lah sukar nak dijangka. Biasanya wanita tak lari dengan masalah dibawah ni:

- keputihan, ada yang diamkan masalah keputihan tu sampai Miss V jadi berbau & kekuningan.
- kitaran haid tak menentu bila hormon kita tak stabil
- masalah senggugut
- sakit pinggang bila period
- badan lesu bila period
 Masalah tambahan untuk wanita yang dah berkahwin dan beranak pula :
- longgar dibahagian miss V
- rahim mengembang
- cepat penat
-kentut Vagina

Bila semua masalah ni kita hadapi tanpa cari jalan penyelesaian memang kita akan hadapi masalah rumahtangga. Betul ke Betul? Ye lah suami pun naik bosan tengok muka isteri yang takde semangat nak bersama. Bila dah longgar , berbau,  penat .. macam mana nak layan suami dengan elok & sempurna kan.

Maharani jalan penyelesaian yang "high recommended" . Sekali dah cuba memang sentiasa mencari. Jangan percaya apa yang Fiza bagitau ni sampai uoll cuba sendiri. Jamu ayam hitam terbaik setakat ni untuk selesaikan segala masalah diatas. Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi Fiza ditalian

Whatssapp / call : +60126651949



Friday, 29 July 2016

PREMIUM BEAUTIFUL RAYA 2016

Yeaaay esok kite sambut raya team hebat TLC, esoklah hari yang dinanti2  semua PBexpert turun padang bergabung, kongsi ilmu dan yang paling penting majlis esok ialah dapat merapatkan yang jauh, mengeratkan lagi ukhuwah sesama TLC. Hari yang sangat dinanti2kan untuk dengar & tangkap ilmu dari mentor-mentor yang sangat hebat.


Nak tau ape yang best sangat pasal premium beautiful ni ? Boleh dapatkan khidmat & rujukan dari kami team pbexpert. 
www.fizamansor.com
H/p: 012-7751949

Sunday, 17 July 2016

HARI HARI HARI RAYA , JEMPUTAN OPEN HOUSE

hari ni dah masuk 12 Syawal,. orang ramai sibuk dah dengan open house dimana-mana je. ade yang dari johor ke melaka sesi menziarah saudara mara jauh. fiza pun tak terkecuali ok. isnin-jumaat bekerja jadi terpaksalah tunggu weekend baru dapat berziarah. sambil beraya rumah sanak saudara tu tak tinggal jugak barang penting kita ni.

  • Bio Seleza
  • Min kaffe 
  • Sabun Marine Essence 
  • Bio Ever 
last week balik melaka tanah tumpah darahku. tak cukup woo mase yang dapat 3hari tu nak beraya. tapi apakan daya, dari tak balik langsung kan. this weekend pulak turn family shuben .berkunjung rumah biras2. meriah kaw dapat berkumpul biras2 bersekutu. ni je lah masa dapat eratkan silaturahim kalau tak masing2 sibuk dengan kerja. Bulan Syawal ni bulan yang sangat istimewa kerana sepanjang bulan ni lah kita beraya.sambut hari kemenangan & kegembiraan, hari kesyukuran dan menambah amal kebaikan. ok taknak cerita panjang-panjanglah nanti ngantuk plak yang nak bace huhu

di kesempatan ini fiza ingin menjemput kenalan & sahabat ke majlis rumah terbuka pada:

 tarikh : 23 Julai 2016  (18syawal) 
 hari: sabtu 
masa: 4pm - 10pm 
tempat: teratak kasih i la ( whatssapp nak datang kita just share location )