Showing posts with label premium beautiful johor. Show all posts
Showing posts with label premium beautiful johor. Show all posts

Saturday, 18 March 2017

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL



KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL


  • Jaminan baik pulih FREE OF CHARGE 
sekiranya kalau Premium Beautiful Corset yang anda pakai terkoyak, tercabut hook , tetulang patah anda boleh hantar repair tanpa dikenakan sebarang bayaran pun.

  • Fabrik tahan lasak 
  • 360 darjah keanjalan jadi memudahkan pergerakan seharian kita 
KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK IBU YANG SEDANG BERPANTANG 
  • membentuk semula payudara, pinggang , pinggul dan juga postur 
  • membantu membakar lemak berlebihan 
  • merawat luka di dalam dan juga luar rahim 
  • melancarkan penghasilan dan pengaliran susu badan 
  • melancarkan proses pembuangan air besar
  • menghangatkan dalam badan 
  • menyihatkan rahim 
  • menyokong rahim daripada jatuh 
  • mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul
  • mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung 
  • mengeluarkan angin dalam badan
  • menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa mengandung 







APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL


Apa itu Premium Beautiful ? 

Premium Beautiful adalah pakaian dalam no 1 Malaysia yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND.  Superbrand hanya akan diperolehi oleh product yang sesuai atau high quality service dan high quantity.

Premium Beautiful mempunyai dua jenis iaitu Premium Beautiful Classic dan juga Premium Beautiful Elegance.

Premium Beautiful ini terdiri daripada 3 jenis iaitu:


Long Bra 
Premium Beautiful Long Bra



Waist Nipper 


Long Girdle

Keistimewaan Utama Premium Beautiful Corset 

Premium Beautiful Corset ini direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.  material yang didatangkan khas mempunyai Far Infrared Rays yang disulam pada setiap bebenang Premium Beautiful.

Premium Beautiful Corset ini juga mendapat pengiktirafan oleh PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk orang yang mempunyai masalah tulang seperti Slip Disc dan Bongkok.

Premium Beautiful Corset ini mempunyai jaminan SEUMUR HIDUP untuk kerosakan seperti koyak sedikit, hook tercabut, tetulang corset patah ianya boleh dihantar SERVICE FREE OF CHARGE.

Dengan menggunakan teknologi daripada 3 buah negara maju iaitu US, GERMAN dan JEPUN maka terhasillah Premium Beautiful Corset yang selesa dipakai dan memberi kesan sihat dan cantik berpanjangan.

Premium Beautiful Corset ini boleh dipakai pada bila-bila masa sahaja kerana ianya nudah disarung dan dibuka.


APAKAH KEBAIKAN FIR 

  • Memperbetulkan aliran darah dalam tubuh
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
  • Mengelakkan pertumbuhan bakteria
  • Mengeluarkan peluh asid 
  • Mengekalkan kesegaran badan
  • Mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • Mengekalkan kepanasan suhu badan
  • Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan 

KELEBIHAN FIR 

Membersihkan darah dari toksik 

Pemejalan & kekenyalan kulit kita pemejalan salur nadi pemulihan penyakit darah tinggi , memelihara daripada penyakit jantung dan cegah kanser.  Bila mana salur darah mengembang disebabkan FIR, ia akan menyahtoksid dan menggalakkan penyingkiran bendalir tubuh yang berlebihan dan bahan buangan dengan berkesan.  ia juga menyekat gula, menguatkan sistem imun tubuh dan mengekalkan keseimbangan semulajadi tubuh 

BAGAIMANA FIR BOLEH MENCEGAH KITA DARI KANSER 
Fir memecahkan lemak, darah beku dan susu beku. dengan fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak, susu, toksik dan peluh FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah kanser.

BAGAIMANA FIR MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN? 
memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah, dengan pemakaian korset  dibadan mampu memejalkan balik skin  dan menigkatkan kadar metabolisma. FIR didalam Premium Beautiful bertindak semulajadi dimana sel-sel badan akan berolahraga lebih berkinetik dan mengoptimumkan kadar metabolisma badan.  ianya diuji secara klinikal dan terbukti sebagai treatment paling berkesan untuk pengurangan berat badan dan pengurusan jisim tubuh.

anda berminat untuk ketahui lebih detail tentang Premium Beautiful boleh hubungi : 

PBexpert - Norfaezah Mansor 
contact: 012-7751949


Wednesday, 8 March 2017

KELEBIHAN GARAM BULUH HAI O

KELEBIHAN GARAM BULUH DENGAN GARAM LAIN 


  1. secara umum, garam mampu mencegah pertumbuhan kulat dan bakteria dan hakikatnya pula menurut kajian klinikal garam buluh boleh mencegah jangkitan Salmonella. keistimewaan ini sebenarnya adalah sumbangan daripada batang buluh sebab buluh bersifat khas untuk mencegah kulat, bakteria & pertumbuhan virus.
  2. garam buluh ni beralkali tinggi dan oleh sebab itu kandungan besi yang terdapat dalam garam buluh tidak dioksidakan atau menjadi karat. 
  3. garam buluh tidak menyebabkan tekanan darah tinggi, saintis percaya ini adalah sebab garam buluh berupaya membantu mengimbangi gula dalam darah dan boleh menurunkan paras lemak dalam badan.
KHASIAT GARAM BULUH

ANTI ALERGIK 
Garam buluh Hai O boleh menghalang tindak balas alergik.  dengan meminum atau menyuntik garam buluh ke dalam tubuh badan, bengkak daripada tindak balas alergik disekat sebab garam buluh menyekat pengeluaran histamin.

ANTI KANSER 
Garam Buluh Hai O mempunyai kuasa anti-mutasi dan kuasa menghadkan pembentukan sel-sel barah dalam tubuh badan. 

ANTI OBESITI (TURUN BERAT BADAN) 
Garam Buluh Hai O bukan sahaja boleh mengurangkan berat badan tapi juga boleh mengurangkan paras lemak dalam badan.

PENJAGAAN GIGI 
semua garam berfungsi anti keradangan. namun berbanding dengan garam lain, Garam Buluh Hai O adalah lebih berkesan untuk mencegah dan mengubati penyakit keradangan.

ANTI BAKTERIA SALMONELLA DAN MENGELAKKAN KERACUNAN MAKANAN
Samonella merupakan bakteria yang sering dijumpai semasa keracunan makanan dan para saintis telahpun membuat kajian pada 20 jenis garam, cuma garam buluh mempunyai kesan anti bakteria Salmonella. 

MERINGANKAN KESAN SAMPINGAN KEMOTERAPI 
Bahan kimia yang digunakan dalam kemoterapi mempunyai kesan sampingan seperti rambut gugur dan masalah pendengaran. Garam Buluh Hai O boleh menghalang proses kematian sel-sel pada rambut dan telinga

PENJAGAAN SISTEM PENDENGARAN 
magnesium yang terdapat dalam garam buluh Hai O boleh mencegah atau merawat kehilangan pendengaran yang disebabkan oleh suara bising.

MERAWAT ULSER PERUT 
Garam Buluh Hai O boleh membantu pengeluaran hydrogen sulfide yang bertindak sebagai pemancar seperti NO dan CO yang mempunyai fungsi anti keradangan dan anti hypertensi dan membaiki sensitiviti insulin 

KENCING MANIS 
Grama Buluh Hai O boleh membantu kencing manis secara berkesan dengan menguatkan ketahanan paras gula dalam tisu badan dan menambah penggunaan gula dalam darah oleh otot-otot

RAWATAN KEPADA ARTHRISTIS 
Garam Buluh Hai O melegakan arthritis apabila digunakan bersama terapi akupuntur. kandungan magnesium garam buluh hai o adalah lebih tinggi berbanding dengan garam lain dan inilah salah satu punca bahawa garam buluh boleh melegakan kesakitan arthritis pada sendi-sendi dan otot-otot.

MERAWAT SAKIT KERONGKONG 
Garam buluh Hai O merupakan agen anti keradangan yang boleh mengurangkan keradangan kerongkong dan kesakitan akibat sakit kerongkong 

Garam Buluh Hai O

Garam Buluh Masakan Hai O 

Min Kaffe Hai O 




Tuesday, 7 March 2017

RUMAHTANGGA GOYAH

RUMAHTANGGA GOYAH

Bila suami balik kerja mandi terus keluar rumah, bila tanye nak kemane dia jawab nak lepak dengan kawan-kawan. Habis yang aku ni kat rumah nak buat ape? Tunggu dari pagi sampai ke petang buat kerja rumah, jaga anak, masakkan untuk suami tapi suami nak makan dengan kawan-kawan!

Balik jumpa kawan , terus ambik bantal dengan selimut tidur depan tv. Bila tanye kenapa tak tidur kat bilik. Dia cakap bosan!  Takde ape yang menarik dah kat kau ni, Nak tidur sebelah pun takde selera , rimaslah. Sentap! Nak gugur jantung bila suami cakap macam ni.

Tak tau nak mengadu dengan siapa, duduk scroll fb, nampak MAHARANI HAI Ountuk Maharaja. Tak lengah aku pun pm trusted agent ni, bagus layanan die service tiptop. Aku order sekotak nak cuba.

En hubby tiba-tiba berubah, sayang nak tinggalkan aku lama kat rumah, rindu katanya. Sekarang hati makin berbunga bagaikan pengantin baru. Hari-hari rasa macam malam pertama. Korang yang ada masalah macam ni cepat-cepat makan MAHARANI HAI O

Whatssapp MAHARANI HAI O 📲0127751949
Whatssapp MAHARANI HAI O 📲0127751949
Whatssapp MAHARANI HAI O📲0127751949

💻www.fizamansor.com









Sunday, 5 March 2017

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL


berita baik untuk semua wanita terhebat didunia. Bersempena dengan Hari Wanita Bulan ni, Kakjah ada promosi hebat untuk anda. Dengan setiap pembelian 1 set Premium Beautiful Hai O akan dapat FREE GIFT SWAROVSKI! 

Promosi sehingga 31 Mac 2017 sahaja ya. jadi apa tunggu lagi jom la pakat ramai-ramai cantikkan badan dengan Premium Beautiful Hai O. warranty corset superbrand ni adalah seumur hidup ya. jadi jangan risau kalau ada sebarang kerosakan anda tak rugi sebab tak kena beli baru, hantar repair FOC je kat mana stokis yang berdekatan dengan anda. 

Premium Beautiful Hai O 

#SUPERBRAND
#CUSTOM MADE
#MENGANDUNGI FIR 
#KUASA REGANGAN 360darjah
#FABRIK BERKUALITI DARI AKWATEK & AKWADYNE
#PENGIKTIRAFAN OLEH PAKAR TULANG BELAKANG 
#DIREKA KHAS 70% UNTUK KESIHATAN & 30% KECANTIKAN 


untuk dapatkan keterangan lebih lanjut boleh hubungi : 

FIZA - 0127751949
Trusted Agent Premium Beautiful Hai O Johor 
premium beautiful Johor 

Perjumpaan PB Expert TLC

Selamat berhujung minggu,

25/2/2017 (Sabtu) meeting untuk CEO dari team TLC diadakan di stokis Shah Alam. syukur Alhamdulillah mentor TLC tak pernah kedekut ilmu. sentiasa sharing macam mana nak berjaya sama naik dengan semua CDM yang dah pun berjaya dalam TLC. FREE je uoll ilmu ni tau. mana nak dapat deknon, tak jumpa la tempat yang nak berjaya dalam bisnes boleh provide FREE COACHING ni. Selagi tak sukses selagi tu la kita ni di beri tunjuk ajar sampai la ke puncak kejayaan.

White Pink gitteew tema Meeting 

happy dapat berkumpul dengan CEO dari pelbagai branch 
fokus dengan task yang diberi mentor 

banyak sangat input yang bermanfaat diberi & insyallah kami semua akan praktikkan. kakjah rasa bertuah bertemu dengan team yang betul. selesai meeting kakjah pun turun ke stokis bawah untuk restock produk viral ni untuk CEO Spore. actually dorang dari SG dah pun turun ke stokis JB tapi frustrated sana out of stock for certain thing. dari jauh dorang turun tapi stock tadaaak. nampak tak betapa laku kerasnya product SHOM ni. pada kakjah takde alasan lagi dah kalau betul nak berjaya dalam TLC ni jangan sekali-kali bagi alasan ramai orang dah jual product ni. lagi ramai jual lagi besar market yang kita ada. sebab well known product kot lagi senang la kita nak buat duit . BETUL KE BETUL?

Product viral deknon, Min kaffe terlajak laku haa, Premium Beautiful sentiasa jadi kegilaan ramai 

bukan ape kitorang ni top up stock macamni sebab rajin sangat licin. tak sanggup nak berhadapan dengan customer nak bagitau barang habis. jadi memang kita standby ready stock ni untuk mini stokis kita sendiri.

Premium Beautiful untuk client Nurse kakjah  
nak dapatkan khidmat dari PBexpert macam kakjah dialu-alukan sangat untuk call direct no kakak 

 h/p: 0127751949






  

Saturday, 18 February 2017

PREMIUM BEAUTIFUL JOHOR

kusssemangaaat

kakjah sendiri tak sanggup nak tengok cermin bila tengok diri kakjah macam ni punya semangat tau.
masa badan kakjah bulat macam ni dulu memang tak suka bershopping sebab nanti nak pilih size seluar susah sangat nak jumpa. at last kite kuciwa. kalau dah try size 30 pun tak jumpe nak kene minta size 32 , eh helo tu kan size lelaki kalau dah pinggang 32 ni size en suami kakjah. tak ko malu nak sebut size tu depan suami? jadi kakjah decide untuk tak buang semua seluar lama tu biarkan kakjah usaha sendiri macam mane nak kuruskan balik badan ni. & Syukur Alhamdulillah kakjah jumpe premium beautiful ni cepat & masa dalam pantang lagi.

simple sangat sarung-sarung je lemak tersusun rapi. pakai minimum 8 jam sehari. kadang-kadang kakjah sarung lebih je dari 8 jam sebab dah rasa selesa sangat sampai tahap taknak tukar baju dalam lain lagi dah.

nampak tak beza peha kakjah dulu dengan sekarang 

kalau korang pakai premium beautiful ni secara konsisten memang tak mustahil boleh dapatkan berat badan yang korang idam-idamkan.

korang ada yang try fitting premium beautiful boleh roger kakjah ye. 

whatsapp : 0127751949

Friday, 20 January 2017

MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

MAHARANI (JAMU AYAM HITAM)

HERBA MAHARANI ( Te Zi Bai Feng Wan)
(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)
Herba Maharani ..
Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing.. I've been there Alhamdulillah.. dapatlah ku saksikan tempat tidur Maharaja yg 'huru hara' itu...hihi!!

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.
Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huh..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. Masa mula-mula dengar tu sy macam tak percaya, tp pastu rezeki dapat berjumpa dgn makcik berusia 70thn, masih lagi ada haid.. (dan time tu dia br bernikah dgn jejaka berusia 40-an).. That's prove, kita boleh lambatkan putus haid...

Maharani dpt halal Jakim.. Kandungan maharani ni ditulis - contains 3 animals parts- suspen je kan.. ayam wuji (ayam hitam) utk menyuburkan badan dan rahim , tulang sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman, tanduk rusa- menguatkan buah pinggang,saraf utama & jantung,kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh kariah masjid. hukum makan tanduk rusa sama seperti minum air badak (dr sumbu badak) iaitu harus..
kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix Panax Ginseng dan keluarganya utk kesihatan keseluruhan..



Wednesday, 18 January 2017

EZICLEAN LAUNDRY

SERBUK PENCUCI PEKAT EZICLEAN
EziClean - Ekonomi, Berkesan dan Berkuasa Guna Sikit Tapi Power, Mesti Cuba
.
Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya.
.
RAMUAN UTAMA / KELEBIHAN
☆ Rumusan Dwienzim:
Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.

☆ Formula anti-bakteria:
Mencegah bau busuk dan menyahkuman serta menjadikan kain dan pakaian berbau segar dan bersih.

☆ Formula anti-karat:
Melindungi mesin pembasuh dan pakaian.

☆ Rumusan kurang buih:
Memudahkan pembasuhan dan menjimatkan masa dan air.

☆ Rumusan tanpa klorin:
Sesuai untuk fabrik tiruan dan bahan celupan (tidak disyorkan untuk kain sutera).
.
Apakah keistimewaan serbuk pencuci pekat Eziclean?
➮ Ia dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?
➮ Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.

Apakah bau serbuk pencuci pekat Eziclean?
➮ Bau haruman bunga-bungaan.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?
➮ Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru.
.
CARA PENGGUNAAN
♡ Mesin pencuci:
➮ Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).
➮ Sekiranya kuantiti cucian banyak, keperluan serbuk pencuci adalah 1 1/2 sudu (30g).

♡ Cucian tangan:
➮ Sekiranya kuantiti cucian sedikit, keperluan serbuk pencuci adalah 2/3 sudu (15g).
➮ Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).
.
Berminat boleh cepat-cepat reply untuk saya buat postage atau arrange delivery ğŸŽ


☎ 0127751949
🌍 www.fizamansor.com



Tuesday, 17 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL SUPERBRAND

PREMIUM BEAUTIFUL BERBALOI-BALOI

Premium beautiful berbaloi dengan harganya sebab ada lifetime warranty, bayangkanlah beli sekali je keluarkan modal tapi boleh pakai sampai bila2 pun walaupun terkoyak atau cangkuk tercabut boleh repair dengan BAYARAN PERCUMA ! Iye PERCUMA je .

Dah lah entitle dengan SUPERBRAND MALAYSIA ! Fabric yang sangat berkualiti. Premium Beautiful ni selesa sangat dipakai walaupun cuaca panas sebab tak meninggalkan kesan contoh panas @ mengenyam bila disarung.

Sesuai dipakai oleh golongan :

-Ibu berpantang
-Slip disc
-Back pain
-Period pain
-Keputihan
-Perapat

Nak free fitting boleh 📲  +60127751949










Monday, 16 January 2017

AKWATEK & AKWADYNE FABRIC

AKWATEK & AKWADYNE FABRIC

Premium Beautiful ni diperbuat dari fabric berasaskan AKWATEK & AKWADYNE.

"AKWADYNE® adalah tanda dagangan berdaftar Comfort Technologies, Inc berlesen untuk Alice Lace Co., Ltd dari Taiwan. Akwadyne® adalah kemasan yang digunakan untuk fabrik nilon berasaskan untuk membantu panas atau sejuk badan semasa aktiviti luar. Akwadyne® menarik kelembapan dari badan, dan mewujudkan halangan wap yang menyejukkan badan dalam suhu panas, dan memanaskan badan pada suhu yang sejuk. Tidak seperti kebanyakan fabrik pengangkutan kelembapan yang bergantung kepada pembinaan kain atau salutan kimia untuk menarik peluh dari badan, Akwadyne® suai struktur molleculer gentian yang menyediakan "magnet kimia" yang menggunakan sifat-sifat yang wujud dalam air untuk bergerak dari badan seperti yang diperlukan. Diistilahkan "pengangkutan elektrokimia", proses ini memisahkan dan bergerak molekul air menggunakan caj positif dan negatif yang terkandung dalam setiap molekul individu. Oleh itu, pakaian yang diperbuat daripada Akwadyne® boleh memanaskan satu kawasan badan manakala penyejukan lain.

AKWATEK® adalah tanda dagangan berdaftar Comfort Technologies, Inc berlesen untuk Alice Lace Co., Ltd dari Taiwan. Ia adalah satu poliester dan nilon salutan yang telah sedia ada yang kondusif suhu panas. Ia menggunakan tindakan penyejukan untuk membantu atlet tinggal sama ada sejuk atau panas bergantung kepada keadaan. Tidak seperti kain yang bergantung kepada tindakan kapilari, Akwatek tidak perlu dipakai dekat dengan kulit untuk bekerja. Akwatek menggunakan proses yang dipanggil pengangkutan elektrokimia, yang secara kimia mengubah gentian dengan mana ia dibuat. Perubahan dalam gentian tidak boleh dihalang apabila kain itu dibasuh. Jadi
Akwatek adalah satu proses yang dipatenkan digunakan untuk serat, benang, atau kain daripada 100% poliester. Ia mewujudkan kain prestasi tinggi untuk atlet setiap hari untuk membantu menguruskan suhu badan dengan pengendalian peluh. Proses ini boleh mengubah suai serat stabil, benang, atau kain dan boleh digunakan untuk diputar dan filamen benang untuk menghasilkan kedua-dua rajutan dan wovens.

Akwatek mengatakan yang berikut mengenai produknya:

Dalam suhu panas kain bertindak balas elektrostatik, bergerak kelembapan dan haba berlebihan dari badan ke permukaan fabrik untuk melepaskan. kain menyesuaikan sifat-sifatnya dalam cuaca panas untuk membantu menjaga pemakainya sejuk dan kering. Semakin pemakainya yang perspires, lebih fabrik yang elektrostatik bergerak lembapan dari badan. Sebagai aktiviti berkurangan kain akan mengurangkan proses penyejatan, meninggalkan halangan air berterusan antara pemakai dan fabrik.

Akwatek mempunyai 3 kali keupayaan penyejatan lebih fabrik kapilari atau asid bersalut apabila hubungan awal dibuat dengan air.

Walaupun dengan lebih 125 basuhan, keputusan tidak menunjukkan penurunan dalam prestasi produk.
Ujian membuktikan bahawa selepas kitaran mesin berputar 250% kurang air kekal di Akwatek dan Akwadyne pakaian dari dalam pakaian lain menggunakan teknologi ketinggalan zaman. "

WOOOWWW!! nampak tak betapa  tingginya kualiti fabric yang digunakan untuk Premium Beautful.

Jadi memang terlampau berbaloi beli set premium beautiful ni. 

Untuk percubaan percuma boleh hubungi FIZA 📲 +60127751949.



PREMIUM BEAUTIFUL MURAH

BENGKUNG VIRAL


Ni lah bengkung yang viral sangat tu. Viral apahal kan?

Pasal lelaki pun boleh pakai bengkung ni, yang ade masalah perut kedepan tu boleh je lilit kasi rata balik perut

Lagi viral apehal pulak ni kan? Kekejap viral !

Pasal untuk yang slip disc pun boleh pakai bengkung pb ni. Sebab mampu mengurangkan sakit belakang & pinggang kalau kita pakai dengan konsisten.  Bukan nak kate ape lah, kakjah sendiri je testimoni bengkung premium beautiful ni , kakjah bersalin secara c-zer kena injection epidural tu alaa yang cucuk2 tang tulang belakang tu, sakit tak usah cakaplah cube dulu baru tau sakit ke tak sakit . Ha ni effect sampai sekarang la ni rajin sakit belakang lagi2 kakjah jenis kerja memang sentiasa kehulu kehilir dalam kete je tinggal nak kematu je la dok dalam kete lama sangat.

Sekarang pegi mana2 je kakjah sarung bengkung pb ni memang lega sangat sakit belakang kakjah ni. Tak percaya ? Pm tepi for free trial!

#topleaderscircle
#pbexpertjohor

📲+60127751949

Wednesday, 11 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PENIPU

PREMIUM BEAUTIFUL SUSUN ATUR LEMAK SAMPAI DAPAT SIZE ANAK DARA

Melampau betul PB ni, takkan lah boleh dapat shape macam ni sekali. Anak dah 3 orang tapi boleh dapat shape macam anak dara balik!

Betul sangat dah kalau berpantang lepas bersalin ni sarung PB kalau dah begini dia punya result kan.

Pb ni memang pandai susun atur lemak yang bersepah.

#topleaderscircle
#pbexpertjohor

www.fizamansor.com


Tuesday, 3 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PROMO PRICE

Yeay gudnews!

Siapa yang azam 2017 ni nak kuruskan badan masih sempat lagi nak grab promo premium beautiful ni.

Sempatlah kalau nak dapatkan S shape kalau mula dari sekarang 💃🏻

Dapatkan pb dari pbexpert tlc .

Pm kakjah for detail

FREE FITTING

#pbexpert
#topleaderscircle
#tlcjohor

www.fizamansor.com


Friday, 17 June 2016

KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET



Salam & Hi all,

Pagi-pagi indah ni kita jangan sambung tidur kalau dah lepas bersahur , kalau tidur tak dapat lah kita nikmat keindahan alam semesta di pagi hari.. Ucapkan syukur Alhamdulillah kerana kita masih dapat menghirup udara yang segar ni. Mase tengah update blog sekarang ni Fiza berada di tanah Ho Chi Minh City pukul 4.45 pagi kaaau segar lagi ha! Ape kene? Sebab den dah pekono MIN KAFFE  la. Dalam beg fiza mesti ade minumum pun 2 sachets tau. MIN KAFFE ni untuk energy booster. Jadi haa ni la makanye terupdate blog disubuh hari. Huhu... Ramai yang tanye MIN KAFFE ni sama ke dengan Mineral coffee,? Of course sama, rasa & bahan2nye semua sama CUMA MINERAL COFFE ni dah rebranding jadi MIN KAFFE 🙂. Beza pada nama saja, yang lain takde beza ye. 




Sebenarnya niat hati ni nak bercerita pasal premium beautiful corser, tapi dah ke lain pulak introduction tu hehe.. Almaklumlah perempuan kan memang tak lari dari berceloteh. Ok now!! Kite bukak topik PB KORSET.  Ramai wanita kat luar sana yang belum ada Pb korset ya? Rugi bak hang kalau takde pb korset ni tau. 

Kalau ada yang nak tau lebih lanjut berkenaan PB korset ni jangan malu jangan segan, boleh je whatssapp FIZA :012-7751949







Monday, 30 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL NO 1

Pheww lame rase tak update blog, baru balik vacation dari Ho Chi Minh last week, sampai je dibumi Johor ni tak lengah lagi pack barang2 untuk yang customer dah order sebelum vacay & mase dalam vacay pun x menang tangan ambil order. Nampak tak macam mana punye hot produk fiza ni. Ya Allah syukur Alhamdulillah rezeki x putus pintu kedai fiza selalu diketuk sebab customer mencari produk2 yang laku keras ni 👇🏻


Lagi-lagi nak menyambut bulan Ramadhan tak lama lagi ni, makin ramai yang ambil kesempatan berpuasa ni sambil kuruskan badan. Dengan minum MIN KAFFE ni buatkan perut rasa kenyang dalam tempoh yang panjang, yang bagus sangat bukan saje boleh rasa kenyang sepanjang hari malah beri tenaga sekali. Manelah tak terlajak laku kan.. Sampai kan selalu 'sold out' . Ramai yang ambil kesempatan jugak untuk shaping body dengan PREMIUM BEAUTIFUL LINGERIE ni. Masa yang teramat sesuai, rugi kalau x curi mase emas ni tau. 

APA KELEBIHAN LINGERIE NO 1 NI? 
Yezzaa, terlalu banyak kebaikan untuk PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni, sebab tu la dinamakan No 1. Ramai dah wanita Malaysia malah luar Malaysia dah sarung korset ni. Anda bila lagi? Kalau ade bisikan yang kata ' alaa bohong je korset2 ni'.. maafkan fiza ye bukan  korset yang tu yang bohong, tapi kalau dah beli tapi korset tu disarung dalam wardrobe ape cer kan?? Salahkan wardrobe tu la kenapa simpan korset kat dalam tu.

BERMINAT DENGAN BAJU DALAM NO 1 NI? 

Boleh whatssapp 

012-7751949 
012-7751949
012-7751949